Ez már aztán tuning! A gyártók meg grammokat nyernek, meg innen leszednek, meg onnan; de ez tutibb. Meg, ha tól jól sikerült a csökkentés akkor egy két krémes és beállítod.
Ez a versenypúp biztosan olyan jó dolog? Javítja az ergonómiát, aerodinamikát, versenyzőknek ide lehet elhelyezni a vizes palackjukat az tény, rohadt jól néz ki.
De: egy gerinc vagy nyaksérülésnél igen csak bajban lesz az ember, ugyanis olyan, mintha egy kövön feküdnél. Ilyen balesetkor le is szokták vágni, mielőtt bármi mást csinálnak az emberrel.
Nem ásom most elő az aktuális SuperBike-ot, abban volt egy cikk Costa doktorral a védőfelszerelésekről, a púpot erősen kritizálták.
De ne vedd kötekedésnek
Abba biztos lehetsz, hogy a bőr ugyan olyan vastag, ha elolvastad, ezen is vanna külső protik, plusz egy gerincvédő púp is van rajta.
Éppen a Patrikkal beszélgettünk erröl a ruha meg márka mizériáról. Ugye pl. a Shoxot motoros körökben leszolják, az nem márka. Neki az van, 6 éve, 3szor csúszott benne és meg nem mondod, semmi baja a rucinak. Az ár nem minden esetben tükrözi a minőséget. Max a reklámra, marketingre költött összegeket.
De nem akarlak rábeszélni semmire.
Meg reggel aggregálnál láttam élőbe az övét és az kibebaszottul jól néz ki.Brutál vastag bőr.Lehet ez is olyan csak erről a messzi képről nem látszik.Megvárom az aukciót és ha nem jön össze ez is szóba jöhet..
Külső protktorok jobb minőségüek és nagyobbak..körbevéve gumiházban..szeintem a bőr is vastagabb..nekem az összhatás is jobb..meg az az olasz trikolor ugye bár a csizmám prexport,,de még gondolkodom mert tényleg nem rossz..
Amúgy szépen néz ki.
(én a 100-ról többet tudnék faragni.... )
Eddig nekem kimerült a tuning abból, hogy kipakoltam a zsebemből a krémeseket.
De lehet bele kell kezdenem egy komolyabb tuningba.
echte szép carbon idomok.
De: egy gerinc vagy nyaksérülésnél igen csak bajban lesz az ember, ugyanis olyan, mintha egy kövön feküdnél. Ilyen balesetkor le is szokták vágni, mielőtt bármi mást csinálnak az emberrel.
Nem ásom most elő az aktuális SuperBike-ot, abban volt egy cikk Costa doktorral a védőfelszerelésekről, a púpot erősen kritizálták.
De ne vedd kötekedésnek
A két ruhát tedd le egymás mellé, érezhető a különbség, kidolgozásban, bőrminőségben is
De van ilyen is ami tetszik csak az is magasról indul a licit,
Büse
Már amennyire sok egy ilyen ruháért ennyi
Éppen a Patrikkal beszélgettünk erröl a ruha meg márka mizériáról. Ugye pl. a Shoxot motoros körökben leszolják, az nem márka. Neki az van, 6 éve, 3szor csúszott benne és meg nem mondod, semmi baja a rucinak. Az ár nem minden esetben tükrözi a minőséget. Max a reklámra, marketingre költött összegeket.
De nem akarlak rábeszélni semmire.
Sok szeretettel meghívunk benneteket az alábbi eseményre:
II. Mikimoto Győr
Széles utat...
A szervezők
Nézted a ruhát amit belinkeltem?
karaly..