Az a baj, ezekkel a karbon matricákkal kezd gagyinak hatni a motor. Ez kezd olyan lenni mint a monster matrica, kezd minden motoron az lenni. Már mindenki tudja, hogy az a karbon nem igazi karbon égy kezd nevetséges lenni. A 2O éves gixerek is tele karbonnal....letettem róla. Egyik dekoros ismerősőm ajkán egyébként szépen megcsinálná. Aki a felnicsik.hu-n nyomja, ügyes a srác egyébként. Egyik cimborám Tuonoján az első sárvédőt karbonmatricázta. Szép lett meg minden, de mégis.....
igaza van szittyunak,aki nem ismeri az olaszt az első hallásra csak rosszat gondol róla, nekem is apriliám van és nem mellesleg olasz autókkal foglalkozom.
Előzőleg japó motorjaim voltak,vételkor kicsit féltem az apriliától, de nagyon bejött...külsőleg,tartalmilag,menettulajdonságát tekintve és háááát...a V2-ben nagyon nincs más választási lehetőség (csak a ducati, de az még odébb van....nagyon odébb )
Reggel ruhapróba aggregal professzorúrnál,
aztán kesztyűpróba,ha minden simán megy mocin ülök 10kor és megsem állok hévizig..pici áztatás aztán tovább valamerre..utcsó motorozható nap..kihasználom..
Ugyan ilyen protektor készletes kesztyűt vettem a motorkiállításon márciusban 15ért. Felül marha, alul kenguru bőr, a szín is ugyan ez. Modeka a márkája.
Sztem patent kis ruci!