Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a baj, ezekkel a karbon matricákkal kezd gagyinak hatni a motor. Ez kezd olyan lenni mint a monster matrica, kezd minden motoron az lenni. Már mindenki tudja, hogy az a karbon nem igazi karbon égy kezd nevetséges lenni. A 2O éves gixerek is tele karbonnal....letettem róla. Egyik dekoros ismerősőm ajkán egyébként szépen megcsinálná. Aki a felnicsik.hu-n nyomja, ügyes a srác egyébként. Egyik cimborám Tuonoján az első sárvédőt karbonmatricázta. Szép lett meg minden, de mégis.....
Hóóó, ez biztos jó nekem is.
Hallod, nem kell valamelyik gumi? Olcsó. Veszprémbe még el is tudom juttatni. Megnézheted, megtapogathatod
már most két licitáló van..
szerencsétlenek hová nyomják 5nappal a lejárat előtt?
lejárat előtt egy órával megbeszéljük
olyan cirka 250juróóó,de mondjuk jol néz ki, lehet többet is megérne talán..szerinted?
meglátjuk
Olyan 70 pénzem volna rá
megnyugodtam..
Hali

Az az újabb verzió, az enyém a régebbi kiadás
Komoly,de a tied komolyabb..
színre fújatni?
karbont rá....
én most intézem.
igaza van szittyunak,aki nem ismeri az olaszt az első hallásra csak rosszat gondol róla, nekem is apriliám van és nem mellesleg olasz autókkal foglalkozom.
Előzőleg japó motorjaim voltak,vételkor kicsit féltem az apriliától, de nagyon bejött...külsőleg,tartalmilag,menettulajdonságát tekintve és háááát...a V2-ben nagyon nincs más választási lehetőség (csak a ducati, de az még odébb van....nagyon odébb )
Ha Te tudnád mennyire nem vagyok rózsaszínes

Az valahogy kivételesen jól van összerakva és megszerettem

Azért keresek most ,mert most még van időm No meg nem utolsó sorban segítőim
Reggel ruhapróba aggregal professzorúrnál,
aztán kesztyűpróba,ha minden simán megy mocin ülök 10kor és megsem állok hévizig..pici áztatás aztán tovább valamerre..utcsó motorozható nap..kihasználom..
Nálad is van?mármint próbálható?
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...

Ugyan ilyen protektor készletes kesztyűt vettem a motorkiállításon márciusban 15ért. Felül marha, alul kenguru bőr, a szín is ugyan ez. Modeka a márkája.
Knox klaszisokkal jobb..holnap hívlak...
Jelszó: rugalmasság
Jol van,jol van..ne húzd fel magad..
Fasza kis mocid van..
De azt a gyorsulásit azért ne hagyjuk ki..

Nyomhatjuk...
Plusz az elektronika nem is olasz benne! A blokk meg Rotax....ami már Bombardier! Ugyhogy gondold meg, át kéne pártolnod!
Plusz 1 T, 3 Y!
Azzzzttttaaaaaaaaaaaaa, ez durva volt. Ezért tavasszal rükvercben foglak legyorsulni.