Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazán rendes tőled
tényleg jók.. de azzal a rohadt púppal befűtöttél,olyat keresek..
A bolt tényleg jó, leszámítva hogy nem tartanak olyan ruhát amit én is próbálhattam volna.... Így még mindig nem vagyok biztos benne h az-e az én méretem amit gondolok
Nem irigylem, lehet neked is ilyen. Talán ha megrohamozzuk őket h mindenki ilyet szeretne kapok kedvezményt is
És tényleg frankó bolt, nem ismertem, de szerintem ide fogok járni. Korrektek meg az árak sem olyanok mint pl. a Tataynál.

Devecseri piacot nem ajánlom egyenlőre senkinek. Kevesen vannak és óriási kitérővel lehet eljutni oda. És a piactól vissza nem lehet arra az irányba menni. Sümeg felé kell venni az irányt és onnan vissza. Szerencsére volt velem egy szépen mosolygó és minket átengedtek a rendŐrei.
Szerintem is határozottan jól néz ki

Viszont az ára mutatja meg h miért nincs, pedig tetszik mióta először jelent meg, kb 3 éve...
Piros-fekete a linken
tényleg jól néz ki.. de az ára dudurva..
Viszont télen snobordozhatsz is benne ,nyugodtan..
No amit ígértem megmutatom. Nagyon sokféle színkivitelben kapható:

Puma 1000 V1
Alul képen a V2,

és itt pl az ezüst is nagyon tetszik....
Puma 1000 V3

Igen és mielőtt jönne, h csak azért mert Puma, nem ér ennyit, itt sem az árába szerettem bele, hanem pl a bokamerevítésbe, ami a protektoron kívül van benne. De nem részletezem, hátha megszereti más is ...
koszold össze, fekete lesz
rémlik valami dudás mondeós..lemaradós..
jol néz ki..bár ez a sok ezüst..ólomkatonásan festenék.. próbáljuk meg..feketébe nem láttál?
jó a bolt..köszi..korrektek is meg minden..a berik tényleg jó,de szembesültem a tragédiával 58as ami pont jó..
Élőbe tényleg jó az a fehér de fölvéve már nekem lehet picit olyan"sok"' egy kicsit..lehet maradok a feketénél amibe van egy kis fehér..meg hát az slankit is ,xépen összejöttünk, a boltba találkoztam blaciousékkal.. ők is próbáltak..gondolom visszaosztanak neked a boltba
Na Láttalak ma, lenyomtál a 2 sávoson Márkónál, mintha álltam volna....én dudáltam a Mondeoból. Aztán Ajkán hallok vmi hajszárító hangot, hátranézek, hát látom ott húzol el a kórház előtt!

Felpróbáltam én is azt a Beriket, marha jól néz ki!
Ha nem akkor veszek neked Devecserben alig használt kekszet, meg valami természetes innivalót.

Mi most indulunk. Olyan 10 felé fogunk bemenni, mert veszprémbe is benézünk.
én is, sztem 11 körül. Mond hogy én ajánlottam, hátha hatalmas kedvezményekkel, meg teasütivel fognak várni engem.
Köszönöm.

Holnap be is megyünk.
Black Devil MOTOR
8400 Ajka, Szent István u. 37.
Tel: 30/2099-411
www.blackdevilmotor.hu
Hi.

Nekem is elmondanád, hogy hol van ez a bolt? Lehetséges, hogy holnap megyünk Piacolni és ajka útba esik.
már van..
Aggregálnál megvan...az övét tudod.

De ha lemaradsz, azért egy FLM-es zöld garbót vegyél ám!