A bolt tényleg jó, leszámítva hogy nem tartanak olyan ruhát amit én is próbálhattam volna.... Így még mindig nem vagyok biztos benne h az-e az én méretem amit gondolok
És tényleg frankó bolt, nem ismertem, de szerintem ide fogok járni. Korrektek meg az árak sem olyanok mint pl. a Tataynál.
Devecseri piacot nem ajánlom egyenlőre senkinek. Kevesen vannak és óriási kitérővel lehet eljutni oda. És a piactól vissza nem lehet arra az irányba menni. Sümeg felé kell venni az irányt és onnan vissza. Szerencsére volt velem egy szépen mosolygó és minket átengedtek a rendŐrei.
és itt pl az ezüst is nagyon tetszik.... Puma 1000 V3
Igen és mielőtt jönne, h csak azért mert Puma, nem ér ennyit, itt sem az árába szerettem bele, hanem pl a bokamerevítésbe, ami a protektoron kívül van benne. De nem részletezem, hátha megszereti más is ...
jó a bolt..köszi..korrektek is meg minden..a berik tényleg jó,de szembesültem a tragédiával 58as ami pont jó..
Élőbe tényleg jó az a fehér de fölvéve már nekem lehet picit olyan"sok"' egy kicsit..lehet maradok a feketénél amibe van egy kis fehér..meg hát az slankit is ,xépen összejöttünk, a boltba találkoztam blaciousékkal.. ők is próbáltak..gondolom visszaosztanak neked a boltba
Na Láttalak ma, lenyomtál a 2 sávoson Márkónál, mintha álltam volna....én dudáltam a Mondeoból. Aztán Ajkán hallok vmi hajszárító hangot, hátranézek, hát látom ott húzol el a kórház előtt!
Felpróbáltam én is azt a Beriket, marha jól néz ki!
Devecseri piacot nem ajánlom egyenlőre senkinek. Kevesen vannak és óriási kitérővel lehet eljutni oda. És a piactól vissza nem lehet arra az irányba menni. Sümeg felé kell venni az irányt és onnan vissza. Szerencsére volt velem egy szépen mosolygó és minket átengedtek a rendŐrei.
Viszont az ára mutatja meg h miért nincs, pedig tetszik mióta először jelent meg, kb 3 éve...
?
Viszont télen snobordozhatsz is benne ,nyugodtan..
Puma 1000 V1
Alul képen a V2,
és itt pl az ezüst is nagyon tetszik....
Puma 1000 V3
Igen és mielőtt jönne, h csak azért mert Puma, nem ér ennyit, itt sem az árába szerettem bele, hanem pl a bokamerevítésbe, ami a protektoron kívül van benne. De nem részletezem, hátha megszereti más is ...
Élőbe tényleg jó az a fehér de fölvéve már nekem lehet picit olyan"sok"' egy kicsit..lehet maradok a feketénél amibe van egy kis fehér..meg hát az slankit is ,xépen összejöttünk, a boltba találkoztam blaciousékkal.. ők is próbáltak..gondolom visszaosztanak neked a boltba
Felpróbáltam én is azt a Beriket, marha jól néz ki!
Mi most indulunk. Olyan 10 felé fogunk bemenni, mert veszprémbe is benézünk.
Holnap be is megyünk.
8400 Ajka, Szent István u. 37.
Tel: 30/2099-411
www.blackdevilmotor.hu
Nekem is elmondanád, hogy hol van ez a bolt? Lehetséges, hogy holnap megyünk Piacolni és ajka útba esik.
De ha lemaradsz, azért egy FLM-es zöld garbót vegyél ám!