Neeem, nem a márka miatt mondom azt, hanem mert mikor nézegettem, ezt nagyon megszerettem, megtetszett... és nem azért mert Berik, csak azért nem azt veszem meg mert drága... Te meg azt mondtad, h azt kell venni ami tetszik...
Amúgy úgy gondolom, hogy ha egy márka nagy akkor több pénze van tesztelni, és így jobb cuccokat csinálni.
Amúgy puma adidas... Adidas motoros csizmát még nem láttam, de a Puma v1000 pl tetszik, de az is túl drága nekem
Én meg azért kérdem, mert nekem nem az a lényeg h menyit kérnek érte, hanem h a kereteimen belül a legjobbat kapjam, mert ugye ami nagyon bejön ... Berik még így akciósan is sok
És hiába is ha kis esésben fog meg majd csak ( 70nél már nem pl), akkor lehet nem éri meg azt a keveset sem amibe kerül...
Erre a protektoros mizériára írtam, hogy úgy is ott lesz a szalagkorlát. Mert minden évben van valami újabb és drágább, a múlt évi már általában gagyinak számit. Az a baj, hogy az ár nem mindíg a minőséget tükrözi.
Ezzel azt akartam csak írni, hogy azt kell megvenni, ami tetszik.
Én gy gondolom, nem mindegy a bőrruha minősége, mert ha egyikkel esem el 120 al is megfog ha csúszom az aszfalton, és nem kell újat venni, a másik meg elkopik, vagy ha nem is a bőr, akkor a varrás hogy bírja, vagy a protektorok minősége benne... Gondolom nem véletlen vannak benne ilyen kategóriák.
De nem értek hozzá, csak így gondolom, azért kérdezem hátha ért valaki hozzá, jobban mint én...
Szerintem, ha gagyi vagyis nem ismert márka, akkor nem lehet tudni, hogy milyen minőségű a varrás, hol helyezkednek el és a protektorok minősége, elhelyezése.....stb. Ha a bőr ugyan az is akkor is lehet, hogy mégsem fogja azt a kényelmet vagy akár biztonságot nyújtani, mint egy "drága".
Gondolom nagyon gagyit Te sem vennél fel? Különben is, ha egyszer megteheti az ember, akkor miért ne venné meg a minőségit! Az kb 10 évig elég is lesz. Szerintem.
Mitől gagyi egy bőrruci? A bőr az bőr, ha nem műbőr, akkor nincs hiba. Ha baj van, úgy is ott lesz egy szalagkorlát, vagy egy táblaoszlop, ott meg mindegy, hogy 5O, vagy 5OO ezres a ruci.
Annyira adtam fel, hogy találtam egy másikat... vagyis kettőt, a színe más... nem ismerem a márkát így véleményt is kérnék róla, h nem túl gagyi-e esetleg.... stb...
Amúgy úgy gondolom, hogy ha egy márka nagy akkor több pénze van tesztelni, és így jobb cuccokat csinálni.
Amúgy puma adidas... Adidas motoros csizmát még nem láttam, de a Puma v1000 pl tetszik, de az is túl drága nekem