Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nyugi, visszakerestem az eladott flm carbon race ruhák leütési árait, 220-270 EUR között mozogtak
tuti hogy nam lesz meg a kis pupos flm már 5en nyomják...
mi lesz veled púp nélkül
Szerinted!
JT és GOLDFREN féktárcsák
- GOLDFREN és AP RACING fékbetétek
- Kuplung és fékkarok
-Cross sebváltókarok

Rendelhetők számos típushoz!

Rendeléshez írd meg a motoros pontos TÍPUSÁT, ÉVJÁRATÁT.

Ugyanitt Kopóalkatrészek minden motorhoz kedvező áron!
-D.I.D, Iris, JT, KMC láncok, lánckerekek
-Prox, Vertex, Wössner blokk alkatrészek
-UFO, AKITO, PROGRIP motoros ruházat és felszerelés
-Egyéb kiegészítők: karok, tükrök, kormányok, markolatok, kézvédők, motoremelők, olaj és légyszűrők, és még rengeteg motoros kiegészítő kedvező áron rendelhető!

Info: endurobolt@gmail.com
06 20 521 84 99
tel számod? pszzzt..
úgyis mindenki alszik..
Szombaton megyek le amugy is...mondjuk minden 7végén lemegyek, onnan származom. Ha gondolod megmutatom hol van, én is megyek be, megprobálom azt a Beriket.
benézek
Miki....ez! Na.... ki ki? Ajkán egy motor boltos. Arra gondolsz?
kiez kiez?érdekel
Ja és hivott pár napja az ember, hogy van 58as ruha fekete fehér....Berik! De meg tudja mérni azt is 1OOért.
Na erről beszélek....hányok az ilyentől. És hogy tegyük-e egymásmellé őket, melyik jobb..... az egyik többet elad, megelékszik kisebb árréssel, a másik meg prémium márkának vallja magát, igy 5OO százalékos árrést használ. A ruhák meg többé kevésbé ugyan olyanok.
Ajkán van egy boltjuk, mikor lent voltam a multkor, beugrottam próbálni, de csak 56os volt, az meg kicsi. De van náluk két részes kicsipupos Römer 8Oért, az sem volt a méretemben, pedig az is jó.
Mondjuk az a szájbak..rt rereskedő meg leszo...hat aki 199ről leáraz valamit 99re és igy is keres rajta..mennyi lehet a nagyker ára?50? gyökerek..
Na ez a nekem valóó lila cikk-cakkok..
Visszatérve az ezüs rucira télleg ocsmány de aszittem neked bejön Ez a fekete fefér ruci télleg jó..lehet megveszem..
Találtam ám én is neked vmit!

Megy a fekete motorodhoz!

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Látom, nem jött le a filozófiám! mert nekem az is van.

Attól hogy 4kilós, nem ér többet, mint egy 12Oas Berik, vagy vmi hasonló. Ha pályáznék, lehet, aláírom. De ugy is egy fára fogunk felcsavarodni.
Meg nem nagyon szeretnék használtat. Plussz sztem ocsmány.

Nekem ez jön be a legjobban, 1OOért adják.

http://www.superzone.hu/main.p...
fini lenne megnéznéd mi?cicafiucska
550 villámár..most 350 nél tart,és nincs licitáló..400ezres ruha,egyébként újonan..
De szerintem azzal a csini csillaggal a mellén nem menj messzebre a "Kék Osztriga" bárnál!
Gondoltam, hogy a bébi súlyú csap le először!

Én este járok, mert én DOLGOZOK napközben!

Na de majd januárban lejárok délelőtt, itthon leszek, készülök az államvizsgára.
piroska fekete dömperen
55O ajeróért használtan? Mit tud le....... menet közben?
neved ezentúl : Piroska
Türelem lassan eljön a "D" nap
piros,,mi vagyok én?
kuka..jo lesz nekem az flm..csak ügyesnek kell majd lenni a végén..