Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

toszhatod, hiába teszed meg a 300at lehet előtted valaki sokkal kevesebbel viszi el mert nincs már időd rátenni az ő licitjére..
Beállíttatod a licitet 300-ra, és kezdődhet az izgalom!
nyugi
Nem rossz gúnya!
ezt rám szabták...
repüljünk rá..
vigyük el villámba?vagy?lehet ha licitálunk elbukjuk..
pedig ez nekem ideális lenni..törpe srácra..
Még szerencse, hogy megúsztátok.
Nekünk is ekkora kár lett a kocsiban mikor valaki piknikezett a főút közepén a domb tetején.
A gyereke kis koruktól fogva arra voltak tanítva, hogy mindig be kell magukat kötni! Simán rászólnak mindenkire, ha nem így tesznek, sőt nem engedik elindulni az autót sem, amíg mindenki meg nem teszi.
Kb. 50-el mentünk. ahhoz képest olcsón megúsztuk. Az autómat meg nem piszkálni, mert én szóltam az autómentősnek is, hogy úgy emelje, hogy nehogy megkarcolódjon!
Igen ott volt. 50-el mentünk felfelé, szembe meg jött egy kocsi, és először úgy tűnt, hogy szépen kikerül valamit, de aztán nem ment vissza a sávjába. Akkor ébredt fel, amikor a légzsák megcsapta. Aztán úgy ahogy voltunk rálökött bennünket a mögöttünk haladóra, ahol az utas még az ütközés előtt meg is jegyezte a sofőrnek, hogy jó hogy megálltak . Utána törtük össze a kocsijukat.
a kis sebesség miatt..ha nagyobb a sebesség rondább vége lett volna...a tini verdád konzervdobozként gyűrt volna össze titeket.. és nagyon helyes hogy bevoltatok kötve..
kocsma elött az egyenesbe?
hirtelen vágott eléd?
Ilyet biztos nem! Hulladékot meg minek! És tankot veszek, hogy biztonságban legyünk.
Úgy voltam vele, hogy a gyerekek miatt kéne csak kocsit cserélni, hogy biztonságban legyenek. Most is simán kiszállt mindenki, csak az öv húzta meg a hasukat egy kicsit. Most is biztonságban voltak. Ettől függetlenül ha nem is újat szeretnék venni, de az biztos, hogy valami magasabb építésű lesz.

Egyébként hitel nem volt rajta! Szép is lenne! 18 éves kocsi! (Pont 10 évet és 1 honapot szolgált ki mellettem!)
van hitel az autón?
persze,nyugi..még jól is jöhetsz ki belöle..gazdasági tk..még keresel is picit ha jó szerelőt találsz..
A károkozó biztosítója kifizeti a károdat, abból veszel egy másikat,
így a motor is maradhat
Ez az autó NEM pótolható! Ez megvan 10 éve. Most olyan, mintha kitéptek volna belőlem egy darabot.
A motor eladásán már régebben gondolkodtam, de nem mindenáron. Na most ez jön. A család fontosabb. Motor meg lesz majd másik. Egyszer. Ha anyám megnyeri a lottó 5-öst. Ráadásul, most vehetem ki a robogót, mert melózni is kell valamivel. Az alternatíva az, hogy gyalog járok, vagy robogóval?
Szerencse hogy nektek nem lett semmi bajotok, az autó pótolható!
Mindenképpen mennie kell a motornak, nincs valami alternatíva, vagy csak hirtelen az esetleges sokktól nem volt még időd ezen gondolkozni? Persze az autó fontosabb családos embernek mint a motor, főleg ilyen hidegben.
Szebb estét!
Ma este véget ért egyenlőre motoros pályafutásom, mivel egy, a volánnál elalvó ember lenullázta a kocsim! A gyerekeim és a párom is épségben szállt ki a kocsiból! Így a motor eladó lett, mert vennem kell másik kocsit, és csak így tudom megtenni!
Ja! és rohadjon meg a McDonalds, mert oda indultunk!
Én biztos.... Majd érvelnék.
Eleve az út bal oldalán mentem volna, valamint ha elég gyorsan kilősz, nincs ideje kijönni és fellökni.
Miután megtörtént az eset, megpróbálnám civilizált módon megbeszélni vele a történteket ha ez nem megy, akkor sem biztos hogy protektoros kesztyűben eltöröm az állkapcsát a közös találka emlékére
bakke..tényleg csak a fénycső
túl xép lett volna ennyiért
sportkipu a megpldás..
gp style..
Ti mit csinálnátok itt?

http://auto.indavideo.hu/video...
Amikor még lány voltál?
de, az 52-es nagyobb mint a 40-es
Jó akkor pl FLM és FLM között nincs különbség?
Ha a Sznob-ot Snobnak írod az Snobosabb! Ne feledd! Te Snob!