Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adjon isten jó estét
:-)
Akkor sötétbe kell motorozni , nem tudtátok ?
Nekem úgy is jó. Bár lehet már a határ előtt eltűnnél. De megnézem a kis kinai manusokat amint cserélik a vágott slickedet 200 felett.
Ha ki akarnák szúrni veletek akkor csak túra gumival jöhetnétek, én meg cserélgettetném 1000 km en ként a vágott slickeket.
Marad fél milliárd motorozni?
Na jó hogy ezt már tudom, mert eddig nem figyeltem ilyesmire, szerencsére nem is találkoztam nagyon fehérrel. Felénk sötét van fincsi tapadós.
Azért a 2 milliárdból felhúznék egy luxus árvaházat , ahol gyerekek ezrei felhőtlenül jól érezhetnék magukat.
Izgalmas túra lesz.

De ha lehet akkor erre a feladatra valakit fogadjunk majd fel, vagyis többet, mert 1 nem lesz elég, gyorsan fog majd fogyni.
Más a tapadási együttható.
Mintha smirglin vagy üvegen húznád végig a kezed...

De , hogy mitől azt ne kérdezd, azt hiszem a töltőanyag szemcsemérete a kulcs...
Megállni csak olajat és gumit cserélni kellene, de azt is járó motorral , nehogy kihűljön.
Mivel lesz sok csak nehogy ne adjanak a benzinre pénzt!
...és velük mennék motoroznék...
Akkor kezdem a motort felkésziteni. És minden nap 2 dolog ért imádkozok, hogy nyerd meg a lottót és hogy Én nyerjem meg a lottót. De akkor is megyünk motorozni.

Djtoci meg csak csajokat venne nőül.
Minden motoros a barátom...., na megálljatok csak egyszer ha nyerek a lottón bírjatok annyit menni amennyit fizetek.
Lehetek a barátod?!
Egyszer elég volt! Esetleg később!
Én meg elmennék a barátaimmal egy európai körútra természetesen
motorral és én fizetnék mindent.!
Te minden nagyobb vagyon után elvennél valakit?
Annyi pénzem lenne, megnősülnék!
Az nem filléres. Mintha csak a magyar viszonyok lennének.
A királyok mindig elveszik a jussuk.

Nem tudom kinek az ötlete volt, de én már hozzád kötöm, egy király nem piszkitaná be a kezát úgysem.
Szép jó estét !
Ma meglátogattam egy ismerősöm munka ügybe , dumáltunk , és osztrákba reklám újság terítéssel heti két alkalommal évi 20.000 eurót keres.
Nem semmi nálunk a bérek ............
A kerámiázás szerintem jocikirály ötlete volt, de ha nekem tejelnek, akkor az enyém természetesen! Persze jutalékot kap jocikirály is!