fúha na én aztán nem nagyon szoktam németből ilyen cuccokat venni, nem tudom h. hol milyen oldalon kéne nézni. Ha esetleg van egy kis időd akkor tudnád nézi?
Ha tudsz. akkor szerezz magadnak új bukót! Ha a sisakot most is forgalmazzák akkor a mostami ár 85%-át ird be. Szerintem. A többi várható volt, sajnos.
Ahhoz menj ahol mindenki szerint a legjobb. Mert az én véleményem csak egy. Remélem még többen fognak mondani véleményt. Szerencsére majd a szerelést is elkönyvelik és kifizetik.
Nézd meg, hogy mennyi lenne németben egy Nolan 102 és ha nem olyan nagy az eltérés akkor annyira szavazz, vagy ha egy az egyben becserélik akkor viszont egyértelműen cseréld be rá.
60%-ig térítenek vissza összességébe.
Az a baj h. mivel 12 éves a motor ezért a műanyag alkatrészekre 20%-al a fémekre pedig 40%-el kevesebbet térítenek vissza az új árhoz képest.
A bukósisak még alku tárgyát képezi, várnám a tippeket h. mit mondjak rá. Azt írtam be h. kb. 45e az új ára. Azt tudni kell még róla h. kb. 4-5 éves a bukó. Azt mondta h. találjak ki rá egy használt árat h. most mennyit érhet, ha meg tudunk egyezni akkor kifizeti ha nem akkor meg v.mi olyasmit h. le kell adni a bukót és asszem lesz új v. valami ilyesmit.
mindent felírt, amit régi sérülésként könyvelt el az a tankon egy csúszásnyom, valamint a blokkon. Az összes többit felírta
Épp most telefonáltam körbe a Tapolcai, Fehérvári, meg Földvári hondát h. milyen árat mondanak. A Tapolcai kivételével azt mondták h. oda kell vinni a motort megnézeti, és akkor tudnak rá pontos árat mondani.
Most épp azon gondolkodok h. melyikhez vigyem.
Olvastam a tegnapi biztosítós elmélkedést. Volt már nekem is pár ügyem a biztosítókkal én azt vettem észre, hogy ahány annyi féle. Az ügyintézés menete, a kár számítás, minden tök máshogy megy. Nekem az Alianz tök rendesen fizetett, a többi nagy átb@szás volt, engem ütöttek el és én jöttem ki szarul még anyagilag is. Szóval vigyázni kell és nem szabad becsületesnek lenni, mert ők sem azok, egyáltalán nem áll érdekükben, hogy akárkit is kártalanítsanak. Sok szerencsét!
Munkavan?