az igen
amúgy azt úgy bírom h. mindig a motorosokat szidják, de érdekes h. a statisztikák meg teljesen mást mutatnak h. kik okozzák többnyire a baleseteket...
múlthéten pont közlekedés biztonságból vizsgáztam és onnan tudok pontos adatokat
úú meg az óvatosságról jut eszembe hogy pénteken egy autó épp hogy nem ütött el egy motorost
Dupla sávos úton belső sávba az autó cseszik lehúzódni mögötte egy motoros mögötte egy türelmetlen autós picit lemaradva én.
1x csak az autó nekiállja megelőzni jobbról, de akkor látom h. a motoros is... az volt a motoros szerencséje h. nem húzódott át teljesen a másik sávba hanem közel ment el az autó mellett így nem ütötte el a külső sávon előző autó
Nekem még nem volt dolgom olyan igazi nagy esővel. De majd 1x ha elkap a hév akkor úgyis letesztelem azt is, h. milyen úgy menni. A száraz utat jobban szeretem.. eső után folyton motort kell pucerálni
Amúgy első esésem még annó Simoval vizes úton volt és azóta tartok tőle picit, igaz h. csak kiszakadt a ruhám és nem lett semmi bajom, de jobb az óvatosság
Hát igen. Igazából nem is lenne akkora para esőben menni, de a keréknyomok már vészesek. Mikor meglett a motoros ruhám gyorsan megkerestem az legközelebbi esőt és levadásztuk. Majdnem lekaszált egy traktor, de marha jó volt.
Mesélj csak róla.
Mi is elkísérünk.
Le is teszteltük a víz állóságát. Zuhany alatt.
Akkor Isten Hozott!
Majd mi is megnézzük, de csak köv héten.
Ruhát láttad? Mert gondolom beöltözve fogadtak.
viszont most nézem h. mennyi az idő, és még van 10 oldal... ugyh. elköszönök, mert jó lenne 1-ig végezni
Jó éjt!
amúgy azt úgy bírom h. mindig a motorosokat szidják, de érdekes h. a statisztikák meg teljesen mást mutatnak h. kik okozzák többnyire a baleseteket...
múlthéten pont közlekedés biztonságból vizsgáztam és onnan tudok pontos adatokat
4-es úton Ceglédtől pestnek is vannak ilyen nyalánkságok, de hol nem.
Engem kilöktek a gyorsító sávból, mert az "ember" nem fért el máshol és gondolta jobbról előz a besorólón.
Dupla sávos úton belső sávba az autó cseszik lehúzódni mögötte egy motoros mögötte egy türelmetlen autós picit lemaradva én.
1x csak az autó nekiállja megelőzni jobbról, de akkor látom h. a motoros is... az volt a motoros szerencséje h. nem húzódott át teljesen a másik sávba hanem közel ment el az autó mellett így nem ütötte el a külső sávon előző autó
Amúgy első esésem még annó Simoval vizes úton volt és azóta tartok tőle picit, igaz h. csak kiszakadt a ruhám és nem lett semmi bajom, de jobb az óvatosság
ezért böngészem én folyton csapadék radart mielőtt elmegyek motorozni, nehogy összetalálkozzak egy ilyennel.