Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem össze tudjuk hozni! 4 nap alatt nagyon sok fürdéssel be lehetne járni!
46 literes van nekem. Asszem max 10 kilót lehetne bele pakolni. De volt, hogy közel 30 kilót raktam bele. Kicsit paráztam is. De nem lett baja.
Ha kisebb a doboz, kevesebb a cucc! Így nem kell plusz sújt cipelni annak a pár pacinak!
de még mennyire!
Igazából nem cibálja, csak elméletileg nem szabad menni vele 120 felett. Én túltöltöttem és 160-al (német autópályán) mentem vele.
Nekem elég a 46-os is! Az is cibálja majd a motort rendesen!
Aggregal Segíts nekünk!
Én max 40 jurót adnék érte, ha minden megvan hozzá! Az időpont jó lenne, mert úgysincs mire felraknom!
Hali

Az ebay-n olyat keress ami napközben jár le, ez olcsóbb:)

Ha ez kell írd meg mi a max ajánlatod és intézem, a német raktáramba kell küldenem, mire onnan haza ér kb 1 hónap.

Üdv
Gábor
Ez elég jó áron van és frankó is.
rémálom givi sokkal jobb
Kappa az álmom!
Szia

Ha nem sürgős ebay.de, üsd be a keresőbe a givi szót.

Üdv
Gábor
Most tervezgetek egy Őrségi túrát. Persze egyben gomba vadászatot is.
Na ez jó kis út lesz akkor.

A hátsó konzolt az viszem, hogy megnézhesd.
Ezt szeretném megszerzni persze bolti ár alatt!
Talán jövőre május végére össze tudom hozni. Visszafelé folyt a nyálam a rengeteg motoros láttán! Neked is szimpatikus az a 8-as út?
Autóval ezt a részt többször is megjártuk , egy útra én is gyúrok vazze!
Lehet én is rágyúrok egy wingrack-ra, meg egy topcase-re. Oldalra meg marad a nyeregtáska. Egyenlőre...
Qrva rossz volt! a tenger pocsék 30fokosan, a nap ezerrel süt állandóan, és homok mindenhol! fúúúj! de kinéztem magamnak egy jó kis utat! ahova jövőre szeretnék elmenni!
Szevasz Norbi !
Csakhogy itthon , nélküled üres volt az életünk itt.
Mesélj már milyen időtök volt odaát?
Bocsi, de kicsit bealudtam! Fárasztó egy dolog ez a nyaralás!
Várom, várjuk...........
De jó egyeseknek.

Elmesélem mi történt hétvégén.
Tudod lett egy új konzolom új platnim. Egy nap eltelt mire sikerült távtartót gyártanom és beszerezni a hozzá való csavarokat. A nap végére boldogan csodáltam a munkámat......gyönyörűűű - mondtam magamban. Na hol is van a doboz? Á, megvan, oda viszem felrakni, hogy megcsináljam a pontos beállításokat.

Erre nem olyan a konzol amire fel lehetne azt rakni. És az új konzolra nem illik rá a régi amihez jó a doboz. Na pufff.......

De amint újra haza megyek akkor csinálok egy adaptert a konzolhoz.