Qrva rossz volt! a tenger pocsék 30fokosan, a nap ezerrel süt állandóan, és homok mindenhol! fúúúj! de kinéztem magamnak egy jó kis utat! ahova jövőre szeretnék elmenni!
Elmesélem mi történt hétvégén.
Tudod lett egy új konzolom új platnim. Egy nap eltelt mire sikerült távtartót gyártanom és beszerezni a hozzá való csavarokat. A nap végére boldogan csodáltam a munkámat......gyönyörűűű - mondtam magamban. Na hol is van a doboz? Á, megvan, oda viszem felrakni, hogy megcsináljam a pontos beállításokat.
Erre nem olyan a konzol amire fel lehetne azt rakni. És az új konzolra nem illik rá a régi amihez jó a doboz. Na pufff.......
De amint újra haza megyek akkor csinálok egy adaptert a konzolhoz.
Az ebay-n olyat keress ami napközben jár le, ez olcsóbb:)
Ha ez kell írd meg mi a max ajánlatod és intézem, a német raktáramba kell küldenem, mire onnan haza ér kb 1 hónap.
Üdv
Gábor
Ha nem sürgős ebay.de, üsd be a keresőbe a givi szót.
Üdv
Gábor
A hátsó konzolt az viszem, hogy megnézhesd.
Ezt szeretném megszerzni persze bolti ár alatt!
Csakhogy itthon , nélküled üres volt az életünk itt.
Mesélj már milyen időtök volt odaát?
Elmesélem mi történt hétvégén.
Tudod lett egy új konzolom új platnim. Egy nap eltelt mire sikerült távtartót gyártanom és beszerezni a hozzá való csavarokat. A nap végére boldogan csodáltam a munkámat......gyönyörűűű - mondtam magamban. Na hol is van a doboz? Á, megvan, oda viszem felrakni, hogy megcsináljam a pontos beállításokat.
Erre nem olyan a konzol amire fel lehetne azt rakni. És az új konzolra nem illik rá a régi amihez jó a doboz. Na pufff.......
De amint újra haza megyek akkor csinálok egy adaptert a konzolhoz.