hát nem
de mivel nem Vp-nek jöttem hanem Úrkút-Tótvázsony fele azért ott számítottam is rá találkoztam is jópár vaddal: 3 őz, 3 róka, 3 nyúl meg pár világító szempár, de azok szerencsére nem jöttek ki csak láttam h. ott vannak az út mellett.
az volt a baj h. az út mindkét oldalán 1-1 m magas fű és ha onnan kijön v.mi akkor meg kéne állni...
Nekem van fent vadriasztó, de nem tudom, hogy ér-e valamit. Blaciouséknál nyúl ívás idején a főút mentén szoktak áldozatokra várni. Majd ott kipróbálom.
ezaz v. mi életjel
nem akartam csak úgy a nagyvilágba írni h. majd elolvassa v.ki...
képzeld tegnap éjjel 11-kor indultam haza Magyarpolányból motorral, de az tudni kell h. én nagyon félek a vadaktól, ezért olyan lassan mentem mint még soha a kb. 50 km-t 1 óra alatt tettem meg
Mesélek én nektek hogy ne haldokoljunk. Vettem metamidot, legyen mit faragni. Gondoltam rakok a kipufogóra ilyen kis védő baromságokat, úgy is az ér le hátul, mindig azon fekszik fel. Elől a gomba felfogja, viszont az idomra kell faragni valamit. Balos deklin karbon védő, jobbra metamid lesz, de mire kireszelem... Elkopik a reszelő. Ahogy fűrészeltem, égett szag volt, meg füstölt, illetve a forró műanyag pattogott a kezemre. Szépen lehet alakitani, de elég kemény anyag.
Meg vettem egy liter olajat, másfélszer annyiért mint szoktam... Némileg kellene után tölteni, de apum elhasználta a fünyiróba
Hát ahogy vesszük nem kevés, de már tudom, hogy az első csoportban kell lenni. Az is igaz, hogy nem én leszek első aki menni fog, mert páromnak tervezek egy ilyet. Hátha felfedezik és eltud majd tartani, hogy motorozhassak.
Hát attól függ,mi a sok neked?Este 6-8-ig volt 4*5 azaz 20 kör.Négy részre osztják a társaságot,és kis időközökkel engedik fel,így egyszerre 4 csoport van a pályán.Nekünk "szerencsénk" volt,mi mentünk legelöl,ráadásul nem mi voltunk a legbénábbak,így volt hogy utolértük az utolsónak induló csoportot.Az oktató srác nagyon vágta a temponkat-ami így is gyalázatosan lassú - és amikor az egyik társunk elmaradt,akkor sem fogott vissza hármunkat.
(bár akkor kocsival voltam)