Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszem a buli le lett fújva.
Ne aggódj. Majd megisszuk a sört.
Majd megnézed rögtön a férfi vizes gatya verseny után!
Én jó autós vagyok. Csak néhány motoros nem jó arc, akik megijesztenek.. Az uramtól semmit se sajnálok, hadd gyűjtse az emlékeket vén korára.
Most elköszönk, mert még össze kell raknom egy fúvóberendezést, aztán ágyba dugom a drágámat, és rápihenünk a holnapi szerpentinezésre.
Nektek jó utat holnapra, és remélem mielőbb megisszuk azt a sört!
További szép estét!
Na ez a beszéd, bár az nem olyan veszélyes mintha egy motoron nyomnák olajos testel 140 nél, de hűs sör..............hmmmmmmmmmm......de én azért végig nézhetem a motoros olajbirkózós harcos amazon harcot is ugye?
Majd bepótoljuk. Egyszer megnézünk egy női iszapbirkót egy-egy korsó hűs sör mellett.
Ez mindenképpen lehetséged. A játék után egyértelműen úgy fogom fel az autósokat, hogy meg akarnak ölni.......mind ellenség. De persze van köztük jó, csak sok a nem jó. De érted!

De mi lesz szegény uraddal? Nem fogja látni az amazon harcot.

Vagy minden jót csak magadnak akarsz? Persze nekem nem &rash a jó, mert inkább a lánykat nézem. De megértem.....
Ez elég vadnak látszik. Talán a kis pöcs a Hunyadi-ban ezen nőtt fel, és a motorra meg azt hitte hogy az a "cél". Lehet be volt cuccolva és fantáziálgatott.
Tehát nem játszottál.

Keresek neked egy nyugtató csendéletet.

Csak 18 éven felül!
hát inkább ne fogadj... Én inkább &rashra szavaznék, ha már nézni kell valakit, de akkor fordítva ülök a motoron és félő, hogy az én drágám ha húz egyet a gázkaron el is hagy.
Gondolj szőkének, de ennél a "Carmageddon" dolognál elvesztettem a fonalat.
Gondolom játszottál Carmageddont! Így gondolom már érted mire gondolok. És a mentő ............ ahogy mondod!
Na ha rendben lesz a Zizi, eljátszom a tesóm "viccét". Kísérem egy ideig, aztán 2-t visszaváltok, és otthagyom. Aztán had főljön a levében.
Amúgy a tegnapi esetből kiindulva, ha már megelőzted, hagyd jól ott, mert a hiúságát annyira sérti, hogy képes a motorra húzni a kocsit. Ha az a kis nyúlgerinc felborítja a kis Zizit @rash-al együtt, akkor utánamegyek, és úgy elverem, hogy a mentő már el sem indul érte.
Ha olyan csepp mint Anna akkor mind a ketten elférnek &rash mögött, max az út végére egy marad. De persze akkor &rash megy elől és mindenki mögötte, fogadjunk, hogy még Te is élveznéd!
Majd legközelebb jön. Engedtem neki. De ha nem jön....
Az én kedvemért Ágit kell elhozni!
Hát nekem is volt ilyen. Bár én gyorsultam vele végig, hogy vajon mennyi a kocsijának a gége, közben be-be kukkantottam és az ifjú hölgyemény észre sem vette, hogy már egy ideje előz, de sehogy sem ér a végemre. Majd lassítottam, mert ment volna a kanyarban a mezőre zabért.
Csak a lányok kedvéért hozzd magaddal!
Én csak besoroltam a balra kanyarodóba, ammeg olyan közel jött, hogy majdnem megint álogathattam a motort
Ne bosszankodj Kincsem. Szinte minden úton van ilyen vállalkozó szellemű női autót vezető szimpatikus fiatalember.
Az ez előtti ilyen esetem az M7-esen történt. Ford fiestával "otthagytak". Én 140-nel poroszkáltam.
Mamájánál volt tegnap, holnapra nem kérdeztem. Sanszos hogy egyedül megyek, de legközelebb meg már lehet hogy nem
Várunk!....................mindenki Vár!
Pedig nyomkodni akartam a gombokat, meg csavargatni a csavargatni valókat

De persze meg tudom állni, hogy ne nyúkáljak....

Nekem is egyszer volt ilyen, hogy kíváncsi lettem, hogy mire képes, de nem mentem el a végéig, maximálisan elég volt az is.
Most megyek, nem lopom tovább a netet! Holnap is jövök!