Most elköszönk, mert még össze kell raknom egy fúvóberendezést, aztán ágyba dugom a drágámat, és rápihenünk a holnapi szerpentinezésre.
Nektek jó utat holnapra, és remélem mielőbb megisszuk azt a sört!
További szép estét!
Na ez a beszéd, bár az nem olyan veszélyes mintha egy motoron nyomnák olajos testel 140 nél, de hűs sör..............hmmmmmmmmmm......de én azért végig nézhetem a motoros olajbirkózós harcos amazon harcot is ugye?
Ez mindenképpen lehetséged. A játék után egyértelműen úgy fogom fel az autósokat, hogy meg akarnak ölni.......mind ellenség. De persze van köztük jó, csak sok a nem jó. De érted!
Ez elég vadnak látszik. Talán a kis pöcs a Hunyadi-ban ezen nőtt fel, és a motorra meg azt hitte hogy az a "cél". Lehet be volt cuccolva és fantáziálgatott.
hát inkább ne fogadj... Én inkább &rashra szavaznék, ha már nézni kell valakit, de akkor fordítva ülök a motoron és félő, hogy az én drágám ha húz egyet a gázkaron el is hagy.
Na ha rendben lesz a Zizi, eljátszom a tesóm "viccét". Kísérem egy ideig, aztán 2-t visszaváltok, és otthagyom. Aztán had főljön a levében.
Amúgy a tegnapi esetből kiindulva, ha már megelőzted, hagyd jól ott, mert a hiúságát annyira sérti, hogy képes a motorra húzni a kocsit. Ha az a kis nyúlgerinc felborítja a kis Zizit @rash-al együtt, akkor utánamegyek, és úgy elverem, hogy a mentő már el sem indul érte.
Ha olyan csepp mint Anna akkor mind a ketten elférnek &rash mögött, max az út végére egy marad. De persze akkor &rash megy elől és mindenki mögötte, fogadjunk, hogy még Te is élveznéd!
Hát nekem is volt ilyen. Bár én gyorsultam vele végig, hogy vajon mennyi a kocsijának a gége, közben be-be kukkantottam és az ifjú hölgyemény észre sem vette, hogy már egy ideje előz, de sehogy sem ér a végemre. Majd lassítottam, mert ment volna a kanyarban a mezőre zabért.
Ne bosszankodj Kincsem. Szinte minden úton van ilyen vállalkozó szellemű női autót vezető szimpatikus fiatalember.
Az ez előtti ilyen esetem az M7-esen történt. Ford fiestával "otthagytak". Én 140-nel poroszkáltam.
Ne aggódj. Majd megisszuk a sört.