Sajnos ennek nem marad bent. Hiába van kapcsoló, csak 2 állás van. Mind a kettőből dől a benya, persze 2 ember letudja venni, mert egynek az ujja mindig benyomja a lyukat.
Már szedtem le a tankot és a légszűrő házfedelet olyan 10-20 perc lehet. De a nagyobb idő, hogy le kell engedni a benzint előbb, mert az nem marad bent. Legutóbb sikerült benzin fürdőt vennem. Sajnos a CBR 600 F fórumon 1 darab F3 as emberke van szerencsére Veszprém környéki, de sajnos pont neki kéne a beállítás.
Kérdeztem már a topikjában, siri csend... Motorszerelésben azt irták hogy 6os féklégtelenitő csavar, vagy esztergáltatunk. A gond csak az ha leontjuk addig hogy megnézzük azt a csavart, akkor már csináljuk is meg, még ha be is kell szerezni, mert tuti jól be van ágyazva oda... igaz a sajátomon 10 perc alatt lent van minden hozzá
Nem, kikerültük őket és mentünk tovább. Amúgy sem hajtottunk tatárul, nem volt mitől félni. Nektek milyen utatok volt?
Elvolt fáradva, de lehet még erőt gyűjt hogy fel merjen ülni
Anna nincs leirva csak beszélgetünk... de ez nem fér bele a fórumba
Kedves, aranyos, szép, félénk, csak kár hogy még élőben nem láttam...
Eléggé megfogyatkoztunk, Aggregátor úr bringázni ment, úgyhogy hárman vágtunk neki az útnak. Voltunk cseszneken, tihanyban, tapolcai karika - két helyen is rendőrrel, útközben pula után motoros rendőrök, épp igazoltattak valakiket...
Valakinek van esetleg tapasztalata a Pannonia-ringel? Van náluk oktatás és nem tűnik drágának, de ez is azon múlik mindig, hogy milyen az oktató.
Vigyázzon magára mindenki!
De még előbb meg kell tudni a hiányzó paramétereket.
Amúgy ha haza megyek akkor megpróbálom megtudni a karbi szinkron adatait. De nem tudom, hogy mekkora sikerrel fogok járni.
Értem én!
majd este leszek
Elvolt fáradva, de lehet még erőt gyűjt hogy fel merjen ülni
Anna nincs leirva csak beszélgetünk... de ez nem fér bele a fórumba
Csajszi akkor megijedt tőled? Vagy Annáról hallot és nem akart versengeni.
Eléggé megfogyatkoztunk, Aggregátor úr bringázni ment, úgyhogy hárman vágtunk neki az útnak. Voltunk cseszneken, tihanyban, tapolcai karika - két helyen is rendőrrel, útközben pula után motoros rendőrök, épp igazoltattak valakiket...