Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oktatós volt,de elsőre szerintem jobb is mint egyedül "kóvályogni" a pályán.Még így is leradírozod a gumi oldalát
És milyen? Volt oktató is, vagy magad nyomtad?
Én már voltam egyszer
Szép jó reggelt!

Valakinek van esetleg tapasztalata a Pannonia-ringel? Van náluk oktatás és nem tűnik drágának, de ez is azon múlik mindig, hogy milyen az oktató.
Erről lemaradtam,már nem olvastam mire írtál.
Jó éjt!

Vigyázzon magára mindenki!
Szisztok!Ismeri valaki Glázer Pétert,piros fehér gsxr.
Viszek magammal kannát meg csövet. No para.

De még előbb meg kell tudni a hiányzó paramétereket.
Akkor kevés benzinnel gyertek majd, igaz van egy nagy benzineskanna, de ki tudja mi van abban már...
Sajnos ennek nem marad bent. Hiába van kapcsoló, csak 2 állás van. Mind a kettőből dől a benya, persze 2 ember letudja venni, mert egynek az ujja mindig benyomja a lyukat.
Lehet már találkoztam vele Minek kell leengedni a benzint? nekem elég lekapni a tankot, nem fog az kifolyni
Már szedtem le a tankot és a légszűrő házfedelet olyan 10-20 perc lehet. De a nagyobb idő, hogy le kell engedni a benzint előbb, mert az nem marad bent. Legutóbb sikerült benzin fürdőt vennem. Sajnos a CBR 600 F fórumon 1 darab F3 as emberke van szerencsére Veszprém környéki, de sajnos pont neki kéne a beállítás.
Kérdeztem már a topikjában, siri csend... Motorszerelésben azt irták hogy 6os féklégtelenitő csavar, vagy esztergáltatunk. A gond csak az ha leontjuk addig hogy megnézzük azt a csavart, akkor már csináljuk is meg, még ha be is kell szerezni, mert tuti jól be van ágyazva oda... igaz a sajátomon 10 perc alatt lent van minden hozzá
Szerintem nem hagyta le, csak még nem tudja, hogy nem ment veled Anna a mai túrára.

Amúgy ha haza megyek akkor megpróbálom megtudni a karbi szinkron adatait. De nem tudom, hogy mekkora sikerrel fogok járni.
Lehagytad az M-betűt
Most megyek is, mert fagyi, meg tenger, meg...
Überfasza, csak Anna hiányzik!
Te meg minek örülsz? Milyen a nyaralás?
Meleg nagyon meleg volt az út!

Értem én!
nem rég értem haza végre mindjárt indulok is egyet gurulni valamerre, ezt a jó időt ki kell használni
majd este leszek
Nem, kikerültük őket és mentünk tovább. Amúgy sem hajtottunk tatárul, nem volt mitől félni. Nektek milyen utatok volt?
Elvolt fáradva, de lehet még erőt gyűjt hogy fel merjen ülni
Anna nincs leirva csak beszélgetünk... de ez nem fér bele a fórumba
És veltek mentek egy darabon a rendőrök? Felvezetés.....

Csajszi akkor megijedt tőled? Vagy Annáról hallot és nem akart versengeni.
Kedves, aranyos, szép, félénk, csak kár hogy még élőben nem láttam...
Eléggé megfogyatkoztunk, Aggregátor úr bringázni ment, úgyhogy hárman vágtunk neki az útnak. Voltunk cseszneken, tihanyban, tapolcai karika - két helyen is rendőrrel, útközben pula után motoros rendőrök, épp igazoltattak valakiket...