Kecskemét-Solt kis szakaszán akkora vihar volt, hogy mindenki félre állt.....szinte mindenki. Mert mi és a motoros kollegák nem tettük, de meggondolandó volt a jég verés közepette.
Látnád a Szonoki fórumot. Volt mikor én voltam a leg aktívabb 2 hetente beírtam, hogy szevasztok. Persze felénk nem is tudják, hogy van ilyen, lehet csak kamu fórum és én tudom rosszul?
Gondolj csak bele, hozzá sem tud szagolni a dologhoz, mert általában egyik nagymama sem autószerelő. Férje nem volt ott, mondja hogy a telefonja olyan hogy előbb szét kell szedni és csak utána kapcsol be...
Beleképzelve magamat a helyzetébe, eléggé kétségbe lehetett/volt esve, hogy most aztán mi lesz.
Tegnap jöttem haza melóból, motorral voltam. Gurulok le a nosztorin, látom hogy az út szélén sárga wartburt, idős asszony nézeget be a motorháztető alá. Továbbmegyek, alkalmas helyen visszafordultam megkérdezni mi a probléma, tudok-e segiteni. A varbi nem igen akaródzott menni, le-le fulladt. Beinditotta, követtem, mondom hazakisérem ha kell, mert a mobilja ugyan volt, csak épp hivni nem nagyon tudott vele senkit. Sokáig nem jutottunk, leállt 100 méter után megint. Mindez persze a nosztori kanyargós részén, az autók 20 centire húztak el tőlünk lassitás nélkül-némileg nem éreztem magam biztonságban... Elugrottam két szervizbe is, de mindkettő zárva volt. Nagy nehezen feljebb tudta vinni az autót 2esben egy egyenes részre ahol ott lehetett hagyni, nem volt balesetveszélyes, aztán néztem neki buszt és hazament azzal. A tanulság amire utalni akartam, az csupán annyi lett volna, hogy a köcsög motoros megállt segíteni a nagyhangú szarjával, de a normál civilizált emberek a szép autójukból basztak rá... Persze ez nem fog megjelenni a médiában.
ez inkább szenvedés mint szórakozás, az majd utána jön ha sikerül ha nem
majd ha nagyobb élet lesz a fórumon akkor mesélek 1-2 dolgot a motoromról, mert történt rajta egy kis változás
Elmesélem mi volt ma Pécsre utazóban.
Kecskemét-Solt kis szakaszán akkora vihar volt, hogy mindenki félre állt.....szinte mindenki. Mert mi és a motoros kollegák nem tettük, de meggondolandó volt a jég verés közepette.