Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen, de csak félig mert tanulok...
Van itt valaki?
Szia

Köszi a segítséget, megoldódott a dolog.

Az elérhetőségem 06 20 521 84 99 vagy endurobolt@gmail.com

ÜDV!
Hali

Mi is a Harley találkozó helyett inkább egy hosszú hétvégére
Ausztriát válasszuk ( egy Harley nem tud versenyre kelni a Grossglockner-rel)

Üdv
Gábor
4 vagy 5 éve voltam felvonulni....először és utoljára. azóta a közelébe sem megyek...
Én nagyon bírom a felvonulást, már nagyon várom, inkább részese szeretek lenni mint csápolni. Az igaz h. Tihanynál mindig megállunk egy kis időre, de én már hozzászoktam, addig is meg lehet tekinteni a körülöttem levő motorokat
Jó estét!
Gratula mindenhez! Nagyon ügyi vagy! Ha találkozunk kapsz egy fagyit.
Fáj a derekam.De addig javítgatom a traktort, legyen mivel elhordani a földet.
Hétvégén sikítson aki kanyarogna egyet, aztán megpróbálok még 1-2 ismerőst összekapni!
Lehet nem ártana, már nem az első alkalom hogy nem ébreszt... Amúgy is érik ez új telefon vétele, már vagy háromnegyed éve
Vizsga sajnos csak egy volt a sok közül, de rendhagyó az biztos
Feléd mi a helyzet?
Asszem ezért nem szoktam rész venni csak Sirokon az ilyeneken. Na de kitudja mi lesz még, Sok víz folyik még le a folyón, patakon, csermelyen.
Örülök a sikeres vizsgának. Vegyél egy ébresztőórát !
tavaly voltam a harley felvonuláson, őszintén szólva nekem nem volt akkora buli... Tihanynál feltorlódott a sor ahogy balra lehetett volna bekanyarodni, 20-30 percet vártunk a melegben, meg előtte is araszoltunk, a hűtőventilátor is ment. Aztán a faluban megint csak torlódás... Utána már ment szépen dolog, de nem volt akkora élmény, az út széli csápolás eddig jobban bejött
Hello srácok, ugye mindenki élesíti már a gépet alsóörsre és kenesére!?
Nem, ez még ugyan az

Milyen?
Megint beteg voltál!?
Meggyógyultam, már csak a számítógépem rossz...
De ahogy olvasom, Te is mindig leamortizálod magad... (most épp a szád )

A vizsgához meg gratula
bazz... ügyi vagy
8:50kor volt a vizsga. Ébresztő 6:30ra beállitva, hogy legyen időm bőven összekészülni. Ébredés 8:36 - vagy nem ébresztett, vagy kinyomtam, inkább előbbi. Fogmosás, összecuccolás, most már úgy is mindegy, megbeszélem hogy a 9:40es vizsgára mehessek. És hanem? Akkor nem jelent meg a vizsgán, 3000ft befizetés, annyi nincs is most a virtuális számlámon 1 hét alatt rakják rá a gyors ügyintézés miatt

Végülis ha sietek, kicsit késve de odaérek... Motorra beöltözés, garázsból előcincálás, melegités. Faluban nem megyünk gyorsan, nosztorin nem megyünk annyira, hadd melegedjen még, meg amúgy is, stresszhelyzetben üt be a baj. Struccfarm környékén lelki szemeim előtt elgurul valami - gyógyszer
Tempó növelés, zöld lámpa majdnem végig, pirosnál türelmetlen várakozás, járda erősen szugerálása, mi lenne ha?
Egyetem előtt parkolás, másodikra felrohanás, teremben néznek ez mit akar itt
Vizsga megirás, 60/32, 18 kellettt, simán megvan
Aztán nyugis hazagurulás
akkor egy kalappal rá!
én megyek aludni
Jó éjt!
Már csak átolvasom... Elég nehéz vizsga lesz, de nem kell sok pont, remélem sikerül
látom nagyon leköt a holnapra való vizsgára készülés
folyton írsz, biztos érdekes lehet az anyag
Amúgy én sem félek a fogorvostól, bár egyszer egy hatalmas tűt akartak a számba szúrni, hogy az az érzéstelenitő... Mondtam hogy az nélkül kérem a fúrást kibirtam