Nem a fogam, hanem megharaphattam a számat, és ott van egy seb... igaz a szájban gyorsabban gyógyulnak a sebek, de azért mégsem egy nap alatt, főleg hogy kajáláskor tuti kapja az ivet
Csak ez egy kicsit jobban megy.
Most kapcsolok annó ,rövid ideig volt egy Yamaha XS 1100 em, na abba a porlasztókba még a madár is beleköltött, de azért felélesztettük.
Ez úgy néz ki mint anno a 250-es ETZ-m . Hát igen, a régi szép idők. Tankoláson felül, asszem 1x volt egy láncszakadásom, meg 1 gumit vettem rá hátulra. Nemhiába. Német minőség!
Mi számít romnak?
Én szép állapotú motort vettem, és tessék. Aztán meg olvastam olyat, hogy vettek egy gsxr-t ami kosárban volt. Potom pénzért hozzájutottak, és kevés ráfordítással egy tuti jó gép lett belőle.
A Zizi amíg megy alattam, addig hajkurászom, de az életben többet soha ettől a gyártótól. Ha nagy leszek, tutira Hondás leszek! Nem lehet rossz a VFR 1200
Bacca meg ez elhamarkodott kijelentés volt, össze azért nem akarom törni a mostanit... De ha másikra váltanék, valami olcsót vennék amin van mit dolgozni, mondjuk a téli holtidőben, és tudom hogy mi gurul alattam tavasszal
holnap is lett volna, de úgy döntöttem h. majd jövőhéten
További szépet mindenkinek.
Akkor vasárnap talán gurulunk egy jót.
Sziasztok.
Most kapcsolok annó ,rövid ideig volt egy Yamaha XS 1100 em, na abba a porlasztókba még a madár is beleköltött, de azért felélesztettük.
Én szép állapotú motort vettem, és tessék. Aztán meg olvastam olyat, hogy vettek egy gsxr-t ami kosárban volt. Potom pénzért hozzájutottak, és kevés ráfordítással egy tuti jó gép lett belőle.
Azért ezek sokat bírtak.
A Zizi amíg megy alattam, addig hajkurászom, de az életben többet soha ettől a gyártótól. Ha nagy leszek, tutira Hondás leszek! Nem lehet rossz a VFR 1200
Mondjuk GS 1000 , Z1000 .......