Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaaa, hát akkor nagyon ügyesen megharaptad
Nem a fogam, hanem megharaphattam a számat, és ott van egy seb... igaz a szájban gyorsabban gyógyulnak a sebek, de azért mégsem egy nap alatt, főleg hogy kajáláskor tuti kapja az ivet
am. én már teljesen hozzászoktam h. rendszeresen fogászatra járok, mert a fogszab. miatt, 2-4 hetente kell..
menny el dokihoz, mert magától nem fog megjavulni
Megvan még, de még mindig fáj, bár most már inkább csak a szám. Fertőtlenitem, igaz valami öblögetővel, nem azzal a rémséggel
a fogad megvan még?
meg ám
holnap is lett volna, de úgy döntöttem h. majd jövőhéten
És meglett?
nekem az ma megvolt
Én itt sem vagyok, valamikor tanulni kell a holnapi vizsgára
Mekgyógyultál? Ittál vitaminturmixot mi?
ejj én meg megint csak most jövök
Jó éjt!
Akkó neked is jóéjt
Jóéjt
Én is megyek!
További szépet mindenkinek.
Akkor vasárnap talán gurulunk egy jót.
Beálmosodtam , majd holnap ismét...jövök.
Sziasztok.
Csak ez egy kicsit jobban megy.
Most kapcsolok annó ,rövid ideig volt egy Yamaha XS 1100 em, na abba a porlasztókba még a madár is beleköltött, de azért felélesztettük.
Ez úgy néz ki mint anno a 250-es ETZ-m . Hát igen, a régi szép idők. Tankoláson felül, asszem 1x volt egy láncszakadásom, meg 1 gumit vettem rá hátulra. Nemhiába. Német minőség!
Mi számít romnak?
Én szép állapotú motort vettem, és tessék. Aztán meg olvastam olyat, hogy vettek egy gsxr-t ami kosárban volt. Potom pénzért hozzájutottak, és kevés ráfordítással egy tuti jó gép lett belőle.
http://youtu.be/vQcb5niuGG4
Azért ezek sokat bírtak.
Kawát soha többet!

A Zizi amíg megy alattam, addig hajkurászom, de az életben többet soha ettől a gyártótól. Ha nagy leszek, tutira Hondás leszek! Nem lehet rossz a VFR 1200
Én szivesen vennék valami 90 körüli ezrest és azt gatyába rázni!
Mondjuk GS 1000 , Z1000 .......
Bacca meg ez elhamarkodott kijelentés volt, össze azért nem akarom törni a mostanit... De ha másikra váltanék, valami olcsót vennék amin van mit dolgozni, mondjuk a téli holtidőben, és tudom hogy mi gurul alattam tavasszal
A következő motoromat valami romból akarom...