Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így baltával faragva Katedrális frankó könyv
Nekem mondjuk összetörni még szerencsére nem sikerült, de parkoltam a garázsba úgy hogy leszakadt az első lökháritó
Autóval átlagosan többször üt be a baj kilóméterekre vetitve mint motorral
Andris te igy vagy jó ahogy vagy! Na én vissza adtam a gépét Safetynek.. A Katedrális c. könyv vonz mint a mágnes.
Az egész nap erről szól !
Ha nem lenne ? Csinálnék egyet , addig fúrnák faragnék míg gurulna valami 2 keréken alattam.
Szerintem is aranyos Ági! A békaugrós hadműveletet csak nagyon kevesek tudják megcsinálni. Ha gyakorolsz, egyszer talán sikerülni fog neked is.
Nekem meghatározza a mindennapokat, nincs szinte nap hogy ne foglalkoznék valamiféleképpen vele. Nagyon sok időt, energiát elvitt, illetve pénzt, amire szintén időt energiát kellett áldozni hogy előteremtsem. Nekem így kiestek a korosztályomra jellemző bulik nagy része, hogy motorozhassak, és talán most kezd beérni a gyümölcse, mert eddig nagyrészt egyedül gurultam, idén kezdtem el a topik által csapatosan gurulni, új embereket megismerni
Néha elgondolkozom, el kellene adni a pi***ba, és élni az átlagos emberek életét, de valahogy még nem vitt rá a lélek...
öregszel
wazzeeee!

Igazad van! Ez eszembe sem jutott.
gondolom rendszámot takarni
Ezt mintha már hallottam volna tőled.
De az ördög nem alszik. És ha 1x megbüntetnek, akkor már motor nélküli fórumozó leszek, mert tutira el kell adnom hogy rendezzem a támogatási számlát a rendőrség megsegítésére.

Ezt a hajpánt dolgot nem értem. Elvesztettem a fonalat.
Ja meg anyám hajpántja (gumis) elég széles !
NÓ PARA !
Nekem is lenne egy kérdésem!

Ma motoroztunk Laci barátommal és nem ritkán belehúztunk a 150-be. Eddig megúsztam a büntetést, de örörk para van ilyenkor.
Kinek mi a tapasztalata? Ismertek olyat aki beleszaladt valami komolyabb büntetésbe?
Én sokáig motoroztam "kiskoromban". Aztán összetörtem apám kocsiját, és mivel nem akarta töbet odaadni, így eladtam a vasat (MZ ) és vettem egy kocsit (T 601 ). Aztán jött a 10 éves böjt.
Ha nem lenne most a Zizi, akkor sóvárognék még mindig, irigyelném a motorosokat, és lenne kb 1,5 milla a zsbemben. Tényleg elgondolkodtató.
Szia!

Velem nem tudom még mi lesz a hétvégén. Én szombaton szolgálok, az asszony meg addig medencés partyba hivatalos.
Vasárnap meg ő ügyel, így Én egyedül gondolkodok a napi programon. &rash barátommal gondolkodunk valami guruláson. Vagyis szinte minden megoldás érdekel.
Sziasztok Fiúk Lányok!
A hétvégén lesz valami akció ?
Endurobolt: Én a 12 v 12 Ah -at 9500 ft vettem , itt pápán az akkumulátorosnál.
Szeva, keresd meg Kutyát a ZZR topikban, lehet akad neki, vagy kattints az www.allbike.hu -ra.
Akartalak már keresni, gerincvédő,térdvédő, könyökvédő vagy protektor ing ügyben, hogy mik a lehetőségek.
Sziasztok!

DRZ-be akkumulátort keresek!

# Műszaki adatok:
# feszültség: 12 V,
# kapacitás: 6,5 Ah,
# gyújtóáram: 85 A,
# méret (h/sz/m): 150/65/93 mm,
# pozitív pólus: bal

Aki tud valamit, kérem értesítsen!

Köszi!
Van ám békaugrás hadművelet is
Bár nem tudom a katonák is sikoltoznak-e?
Beszélgettem azzal a bizonyos leányzóval... Aranyos
Szia rash!
Remélhetőleg soha sem lesz szükség a hiába elpufogtatott municióra. Én béke párti vagyok. Amúgy most van az Okos menyét hadgyakorlat. Olvastam az újságban.
Elpufogtatják az összes municiót, aztán majd ha oda kerülnek hogy éles bevetés, nincs lőszer Volt már rá példa a történelemben.
haggyadkorlat van....megint.
nagyon profi seregünk lesz ennyi gyakorlással.... (de,hogy mire edzenek? )
hadgyakorlat!
Ráadásul a komolyabbik fajtából.
Nagyon sok repülőt is hallani.
Az ég dörög, vagy hadgyakorlat van?
Megvót Elég durva cucc, 5 perce csipi a arcomat