Nekem mondjuk összetörni még szerencsére nem sikerült, de parkoltam a garázsba úgy hogy leszakadt az első lökháritó
Autóval átlagosan többször üt be a baj kilóméterekre vetitve mint motorral
Nekem meghatározza a mindennapokat, nincs szinte nap hogy ne foglalkoznék valamiféleképpen vele. Nagyon sok időt, energiát elvitt, illetve pénzt, amire szintén időt energiát kellett áldozni hogy előteremtsem. Nekem így kiestek a korosztályomra jellemző bulik nagy része, hogy motorozhassak, és talán most kezd beérni a gyümölcse, mert eddig nagyrészt egyedül gurultam, idén kezdtem el a topik által csapatosan gurulni, új embereket megismerni
Néha elgondolkozom, el kellene adni a pi***ba, és élni az átlagos emberek életét, de valahogy még nem vitt rá a lélek...
Ezt mintha már hallottam volna tőled.
De az ördög nem alszik. És ha 1x megbüntetnek, akkor már motor nélküli fórumozó leszek, mert tutira el kell adnom hogy rendezzem a támogatási számlát a rendőrség megsegítésére.
Ezt a hajpánt dolgot nem értem. Elvesztettem a fonalat.
Ma motoroztunk Laci barátommal és nem ritkán belehúztunk a 150-be. Eddig megúsztam a büntetést, de örörk para van ilyenkor.
Kinek mi a tapasztalata? Ismertek olyat aki beleszaladt valami komolyabb büntetésbe?
Én sokáig motoroztam "kiskoromban". Aztán összetörtem apám kocsiját, és mivel nem akarta töbet odaadni, így eladtam a vasat (MZ ) és vettem egy kocsit (T 601 ). Aztán jött a 10 éves böjt.
Ha nem lenne most a Zizi, akkor sóvárognék még mindig, irigyelném a motorosokat, és lenne kb 1,5 milla a zsbemben. Tényleg elgondolkodtató.
Velem nem tudom még mi lesz a hétvégén. Én szombaton szolgálok, az asszony meg addig medencés partyba hivatalos.
Vasárnap meg ő ügyel, így Én egyedül gondolkodok a napi programon. &rash barátommal gondolkodunk valami guruláson. Vagyis szinte minden megoldás érdekel.
Szeva, keresd meg Kutyát a ZZR topikban, lehet akad neki, vagy kattints az www.allbike.hu -ra.
Akartalak már keresni, gerincvédő,térdvédő, könyökvédő vagy protektor ing ügyben, hogy mik a lehetőségek.
Szia rash!
Remélhetőleg soha sem lesz szükség a hiába elpufogtatott municióra. Én béke párti vagyok. Amúgy most van az Okos menyét hadgyakorlat. Olvastam az újságban.
Autóval átlagosan többször üt be a baj kilóméterekre vetitve mint motorral
Ha nem lenne ? Csinálnék egyet , addig fúrnák faragnék míg gurulna valami 2 keréken alattam.
Néha elgondolkozom, el kellene adni a pi***ba, és élni az átlagos emberek életét, de valahogy még nem vitt rá a lélek...
Igazad van! Ez eszembe sem jutott.
De az ördög nem alszik. És ha 1x megbüntetnek, akkor már motor nélküli fórumozó leszek, mert tutira el kell adnom hogy rendezzem a támogatási számlát a rendőrség megsegítésére.
Ezt a hajpánt dolgot nem értem. Elvesztettem a fonalat.
Ma motoroztunk Laci barátommal és nem ritkán belehúztunk a 150-be. Eddig megúsztam a büntetést, de örörk para van ilyenkor.
Kinek mi a tapasztalata? Ismertek olyat aki beleszaladt valami komolyabb büntetésbe?
Ha nem lenne most a Zizi, akkor sóvárognék még mindig, irigyelném a motorosokat, és lenne kb 1,5 milla a zsbemben. Tényleg elgondolkodtató.
Velem nem tudom még mi lesz a hétvégén. Én szombaton szolgálok, az asszony meg addig medencés partyba hivatalos.
Vasárnap meg ő ügyel, így Én egyedül gondolkodok a napi programon. &rash barátommal gondolkodunk valami guruláson. Vagyis szinte minden megoldás érdekel.
A hétvégén lesz valami akció ?
Endurobolt: Én a 12 v 12 Ah -at 9500 ft vettem , itt pápán az akkumulátorosnál.
Akartalak már keresni, gerincvédő,térdvédő, könyökvédő vagy protektor ing ügyben, hogy mik a lehetőségek.
DRZ-be akkumulátort keresek!
# Műszaki adatok:
# feszültség: 12 V,
# kapacitás: 6,5 Ah,
# gyújtóáram: 85 A,
# méret (h/sz/m): 150/65/93 mm,
# pozitív pólus: bal
Aki tud valamit, kérem értesítsen!
Köszi!
Bár nem tudom a katonák is sikoltoznak-e?
Beszélgettem azzal a bizonyos leányzóval... Aranyos
Remélhetőleg soha sem lesz szükség a hiába elpufogtatott municióra. Én béke párti vagyok. Amúgy most van az Okos menyét hadgyakorlat. Olvastam az újságban.
nagyon profi seregünk lesz ennyi gyakorlással.... (de,hogy mire edzenek? )
Ráadásul a komolyabbik fajtából.
Nagyon sok repülőt is hallani.