próbálgatom tovább... és akkor esett le a megoldás a bukón 2 oldalt egy kb. 5 cm-es rész (a sisak első része ahova hajltódik és a belső bélés között) oda fogattam ideiglenesen mindkét oldalra biztos tűvel 1-1 db szövetet és csöndes lett a bukóm
ugyh. lehet h. már az előző plexi is jó lett volna, csak a sisakom volt szar na mind1 ez a plexi sokkal jobb szél védelmet ad
útközbe próbálgattam hogy hova tereli a szelet és miért recseg még mindig a bukóm...
aztán 1x csak rájöttem hogy ha a kezem a bukóm alá teszem akkor teljesen megszűnik a recsegés
hazaértem nekiálltam ilyen szövet anyagból vágni a bukóm eső részébe, mert gondoltam biztos onnan kavar be a szél..
de nem..
mert igaz h. még egy picit jobb lett, de még nem az igazi..
aztán
nah szóval, ugyebár vettem plexit amit a djtoci ki is próbált, de plexi után nagy rossz volt már túra tempóval is menni, azért feltettem eladásra, közbe adtátok a tippeket h. mit kéne/lehetne csinálni vele...
Hívott egy srác hogy őt érdekelné a plexi, neki van nagyobb plexije, még akár egy cserébe is belemenne. Mondtam neki h. max úgy megyek bele a cserébe ha tesztelem előtte, mert nem akarok még 1x rosszul járni...
tesztelgettem a plexit. Eredmény: picit jobb lett de nem az igazi...
aztán...
ugyh. lehet h. már az előző plexi is jó lett volna, csak a sisakom volt szar na mind1 ez a plexi sokkal jobb szél védelmet ad
Szórakozik ez itten?
aztán 1x csak rájöttem hogy ha a kezem a bukóm alá teszem akkor teljesen megszűnik a recsegés
hazaértem nekiálltam ilyen szövet anyagból vágni a bukóm eső részébe, mert gondoltam biztos onnan kavar be a szél..
de nem..
mert igaz h. még egy picit jobb lett, de még nem az igazi..
aztán
Megcsapjuk legközelebb?
Hívott egy srác hogy őt érdekelné a plexi, neki van nagyobb plexije, még akár egy cserébe is belemenne. Mondtam neki h. max úgy megyek bele a cserébe ha tesztelem előtte, mert nem akarok még 1x rosszul járni...
tesztelgettem a plexit. Eredmény: picit jobb lett de nem az igazi...
aztán...