Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

&rash tangáját megtartjuk emlékbe
Tudod mit? Inkább beteheted a dobozba. Sőt! ha van még mosatlan, hozzd el azt is. Egy tangát a nyakamban mégiscsak nehezen dumálnék ki itthon.
Szia Gábor// Aggregal//!

Holnap a plastickosok 14-kor indulnak, vagy ők is előrehozták 10-re az indulást?

Köszi

Valószínű mi is csatlakozunk a csapathoz!

Üdv
Te jössz mögöttem, és véletlen le fog csusszanni, aztán a bukódon landol.
ma találtam amúgy egy akkora lepkét a lámpán hogy nem láttam volna sötétben tőle. Szőrös volt
Szerintem ha felakasztod a visszapillantódra, hazáig tele szívja magát a friss tavaszi illattal. Elvileg bírnia kell a friss hegesztésnek.
A koszosat berakhatom a dobozodba?
Legfeljebb beteszel egy betétet, vagy hozol csere alsót.
Sőt, képzeld el én hogy félek, ott ül mögöttem, gondol egyet és kicsavarja a nyakamat
Nekünk oké.

Laci barátomat most hívtam. Épp a Pannónia fesztiválon csápol. Nekik korai a 10 órai indulás, így tartózkodik, de mi tartsuk magunkat az eredeti tervhez. 10.00
Én? persze
Ez nem vacila, ez kifogás Vagy csak én nem félek az idegenektől
felhívtam, de vacillál. Mégis sótlan kicsit.Fél az idegen társaságtól.
Ha nem jön azért te jössz?
Vagy kapaszkodni fog az életéért...
Hol szedjem fel? Bár még az indulás sem tisztázott, de ahogy nézem mehetünk korábban, nem kell megvárni a kettő órát
Ok

10.00 shell kút Almádi út?

G
Igen vigyük, de csak ha vigyázol rá mint a szemed fényére, mert téged fog ölelgetni egész végig.
Én javasolnék egy kényelmes 10 órai indulást. Az öreg tónál tudok egy jó kis parkolót. ( a régi vágóhíd felett) Bár lehet feljebb kellene menni, mert ott meg van egy strand szerű szakasz, ahol jó idő esetén egy laza plédes fetrengést meg lehetne ejteni.
Indulhatunk délelőtt, találkozhatunk a csapattal délután is.
Jaja, megyek. Vigyük azt a leányzót akit a Rita emlitett?
Ügye? háát nem lett szép a varrat, de tart
Láthatóan törött volt. Ügyes vagy! Holnap akkor jösz velünk? Az útvonal még képlékeny. Az a Tata nagyon jól hangzik, csak kár hogy délutáni indulással van.
csesszünk ki vele, holnap nélküle motorozzunk:)
Ez amolyan kisbusz féleség (Scudo).
Meghegesztettem a fejidomtartó konzolt. Tényleg eltört, már csak az idom tartotta, ami szintén hegesztve van körülötte, mert egyszer már majdnem elhagytam a visszapillantómat. Ezért lifegett tegnap annyira.
Na én most lépek.
Megpróbálom Ritust rávenni némi motorozásra. Ha meg nem megy, akkor holnap tutira bepótoljuk. Este még felnézek. További szépet.
Busszal kellett vinni őket, akkor nagy családos lehet
Busszal ment. Vitte a kiscsaládját is. Remélem gyönyörű esőmentes idejük lesz!