Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helyesen: popsikat:)
meguntad a női posikat?
Hi

Motorral?

G
Aggodalomra semmi okod!

Ha a megérzésem nem csal, épp a turista csajok fenekét értékeli ki a horvát tengerparton.
Hali

Aggódom djtoci miatt, ilyen sokáig még nem volt távol a fórumtól 0
Remélem nőügy miatt van távol

Üdv
G
Hali

gaborpontsooskukaclomixponthu

Üdv
G
Helló.

Elkérhetném az e-mail címed? Vagy valamilyen elérhetőséged?

Köszi.

Üdv,

Sne
Már is próbáltunk menni velük, de kifogtuk mikor nem mentek egész héten.
Hát igen, sajnos nem tudtunk, de vágyódtunk. Szerencsére jön a jó idő és még hosszú lesz a nyár. Vagyis megyünk mindig amikor csak tudunk és összejön a banda.
Nagyon tetszik így ismeretlenül ez a motoros klub. Szerintem nekünk is jó lesz, de nem késői a délutáni indulás?
Még nem ér le a lábtaró - kivételt képez amikor fekszik a motor.

Üdv.

&
Hali

Ne bánkódj, lassan kinövöd a 400-ast, növelheted a méretet

Üdv
G
Nem is hallottam hogy van ilyen klub, bár sok minden van amiről még én nem tudok. Nekem végülis jó, nem tudom Robiék merre akarnak menni.
És már megint én lennék a legkisebb
Hali

Holnap, ha jó idő van 14.00-kor indulunk egy körre a www.plasticrockers.hu
-val, nézd meg az oldalukat.

üdv
Gábor
Szólsz neki vagy szóljak?
Akkor sós? Elvisszük a kecskéhez, aztán ha nyalogatja akkor nem sótlan
Örültünk volna ha jöttök Ti is. A Kedvesedet invitáltam is, persze csak szolidan. Mentünk kb 300-350 km-t. Megállapítottuk Ritussal, hogy kényelmesebb a Kawa nyergében utazni mint az xx-en, de azért a végén már lekívánkoztunk erről is. A zalacsányi tó tényleg idilli környezet. A dobozomban simán elfér 1-2 pléd ha legközelebb megyünk. Holnapra is szeretnénk valamerre gurulni. Laci barátomék (SV 1000 motorjával) szintén vágynak egy kis csavargásra. Ha valakinek van ötlete, szívesen csatlakozunk.
A lovaglás kapcsán biztosan nem, mert lovak közelében nem járok. Egyszer majd össze futunk és kiderítünk mindent.
Egész biztosan lenne kedve. Nem egy sótlan menyecske
Veszprémben sokat járok és valahol már találkoztam veletek lovagolni is voltam veszprém mellett
Igen, kegyed említette Következő túrára jöjjön velünk?
Tényleg? Robi vagy én?

Mindenesetre remélem jó ismerősök
Szeva Andris!
Remélem azt a tippet én adtam

Fél 10 körül értünk haza, mert még Litéren elidőztünk.
Ritus nagyon ösmerősek vagytok nekem
Sziasztok!
Látom haza értetek - azaz olvasom- örülök, hogy megismertelek titeket. Köszi Zalacsányt, nagyon tetszett.