Azért Tapolcától kicsit túlélős volt az út a szél miatt, no meg 10 m el előttünk repült fel egy kb.: 1.5 méter szárny fesztávú sas. Az asszon majdnem berezelt.
Énish
Jó volt a skanzen, kár hogy kihagytátok, bár két óra oda nem elég, annyit elökörködnék csak az olajmúzeumban, meg a falu részét sem néztük végig. A boltos néni meg jó arc volt, lerakhattuk nála a bukókat, táskát, hogy ne kelljen cipelni, és még meg is volt amikor mentünk vissza
Hazafele meg a 71en jöttünk kényelmes tempóban, remélem Robiék is hazaértek.
Minden esetre örülök hogy megismerhettelek
http://maps.google.hu/maps?hl=...
Jól olvastam Zegre. mennétek , akkor nekünk ez lenne az útvonal.
Megállhatnátok Zalacsányba a Tónál , festői környezet, akár ott tali?
Vélemény?
Nekem is volna egy kis dolgom veszprémben, a plázában kell elemet vennem - máshol nincs ilyen kicsi vacak mielőtt még valaki kérdi, ráadásul lehet visszacserélik a tévesen vettet.
Bándon nem kell megállnunk, mehetünk amerre akarunk
Jó reggelt ! Úgy néz ki mi is mennénk , de a kölköt háromnegyed kilencre kell vinni a sulija elé, csak utána tudunk indulni pápáról!
Hol fussunk össze ?
Tulajdonképp hová mennénk?
Valakinek valami telcsi száma ?
Az enyém: 30 - 4646946
Akkor 9-kor a Füredi úti LukOil kúton. Térképet valaki hozhatna esetleg.... Vagy bízzuk magunkat az ösztöneinkre?
Odatalálok Egerszegre, csak valami túrázósabb utat szeretnék találn.
Ha akarja megeheti, de ki szoktam őket szedni, és beállitani. Az elején mekkora élmény volt hogy 4cm átmérőjű vedlésem volt... Most meg a tenyeremről lelóg már az utóbbi kettő-három
Akkor javaslom, hogy menj el Zalaegerszegre, Safety-ékkel! Ők is kb addigra érnek vissza. Én nem biztos, hogy megyek, de Nektek ajánlom a kirándulást. Persze jó időt kívánok hozzá!
Ki...szott szép időnk van
Mondjuk engem annyira nem zavar a szakadó eső, amíg nem ázik át a bőrruha, de ahhoz meg gyorsan kell menni. Meg esőben nyilván nem viszem Annát, illetve még kérdéses rokonlátogatás miatt hogy jön-e.
Hali aggregal ! Szerintem száraz maradt , velem jött volna , de pápán szakadt az eső.
Holnap merre mentek , mert az aszonypajti eljönne velem én meg veletek . csak 3 ra haza kell érnünk, ugyanis a fiam kb eddig van osztálykiránduláson.
Báár kaptam egy tippet