Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja, meg napozótárs
Báár kaptam egy tippet
Sőt mi is kellünk majd
Halihó ! Elvittem a fiúkat , lányokat a zalacsányi tóhoz ( szabadidőközpont) legközelebb kell egy pléd is napozni...
Szevasztok.

Látom akkor jó kis túra volt! Reggeltől estig......király.
Azért Tapolcától kicsit túlélős volt az út a szél miatt, no meg 10 m el előttünk repült fel egy kb.: 1.5 méter szárny fesztávú sas. Az asszon majdnem berezelt.
Énish
Jó volt a skanzen, kár hogy kihagytátok, bár két óra oda nem elég, annyit elökörködnék csak az olajmúzeumban, meg a falu részét sem néztük végig. A boltos néni meg jó arc volt, lerakhattuk nála a bukókat, táskát, hogy ne kelljen cipelni, és még meg is volt amikor mentünk vissza
Hazafele meg a 71en jöttünk kényelmes tempóban, remélem Robiék is hazaértek.
Minden esetre örülök hogy megismerhettelek
Itthon ! Esőmentesen!
OK ! Már kiírtam magamnak.
Nekem mindegy, nemtudom merre megyünk. Adatlapomon kint van a számom, ha más nem lesz, hivj fel 9 körül, akkor ott leszünk a kúton
http://maps.google.hu/maps?hl=...
Jól olvastam Zegre. mennétek , akkor nekünk ez lenne az útvonal.
Megállhatnátok Zalacsányba a Tónál , festői környezet, akár ott tali?
Vélemény?
Nekem is volna egy kis dolgom veszprémben, a plázában kell elemet vennem - máshol nincs ilyen kicsi vacak mielőtt még valaki kérdi, ráadásul lehet visszacserélik a tévesen vettet.
Bándon nem kell megállnunk, mehetünk amerre akarunk
Jó reggelt ! Úgy néz ki mi is mennénk , de a kölköt háromnegyed kilencre kell vinni a sulija elé, csak utána tudunk indulni pápáról!
Hol fussunk össze ?
Tulajdonképp hová mennénk?
Valakinek valami telcsi száma ?
Az enyém: 30 - 4646946
Parton menjünk végig, vagy sümegnek?
Gyönyörű időnk van!

Akkor 9-kor a Füredi úti LukOil kúton. Térképet valaki hozhatna esetleg.... Vagy bízzuk magunkat az ösztöneinkre?
Odatalálok Egerszegre, csak valami túrázósabb utat szeretnék találn.
Ja, gyere velünk, feltéve ha nem téped a hajadat a csiga tempóm miatt
Ha akarja megeheti, de ki szoktam őket szedni, és beállitani. Az elején mekkora élmény volt hogy 4cm átmérőjű vedlésem volt... Most meg a tenyeremről lelóg már az utóbbi kettő-három
Gratula. Aztán a bundát megeteted majd vele?
Vedlik a pókom, ez valami kibaszott nagy lesz
Knock......knock.......valaki?
Akkor javaslom, hogy menj el Zalaegerszegre, Safety-ékkel! Ők is kb addigra érnek vissza. Én nem biztos, hogy megyek, de Nektek ajánlom a kirándulást. Persze jó időt kívánok hozzá!
Szevasztok.

A mai nap nagyon sűrű lett és persze most volt jó idő. De már kezdi is az égi zenekar a dobok melegítését.

Holnap sajnos nem tarthatunk veletek, pedig gyönyörű az olajmúzeum is. De majd legközelebb.

És persze azért száraz széles utat!
Nem, mert éppen időben értem Bándra! Mikor betoltam a motort fedett helyre, akkor kezdett esni.
Ki...szott szép időnk van
Mondjuk engem annyira nem zavar a szakadó eső, amíg nem ázik át a bőrruha, de ahhoz meg gyorsan kell menni. Meg esőben nyilván nem viszem Annát, illetve még kérdéses rokonlátogatás miatt hogy jön-e.
Hali aggregal ! Szerintem száraz maradt , velem jött volna , de pápán szakadt az eső.
Holnap merre mentek , mert az aszonypajti eljönne velem én meg veletek . csak 3 ra haza kell érnünk, ugyanis a fiam kb eddig van osztálykiránduláson.
Most mennem kell, mert "szolgálok".

Ha esetleg elmarad a túra, &rash-t meg djtocit értesítem időben, ő meg a többieket riadóztatja... már ha lesznek többiek. Szerintem 90% hogy megyünk.

Szép estét mindenkinek.