tedd bele ezt a métert városban...
az autópálya nem öli meg.rendesen szervizelve főleg. könnyen van 250-300 ezer a német 6 éves kocsiban,mikor minden nap ingázik 300km-t,amiből 250 autópálya. a pizzakiszállító nem bírja így,elhiheted
nem tudom, azért írtam hogy 4 évesen tuti nem volt annyi benne mint az első évben belement
az a baj hogy megköveteli a nép, pl sógor vett egy a4-est 300 ezer felett(nem emlékszem lehet 380is) azt mondja az eladó senki nem hívta fel pedig olyan patika gép mint sok 4-5 éves nincs
A Jazz, külső méreteihez képest belöl igen tágas. Tologatható hátsó üléssor, viszonylag használható csomagtartó, keveset fogyasztó, megbízható motor. Jó választás lehet.
Önmagában nem lenne,csak a magyar mentalitással kombinálva"amikor világít az olajlámpa kap a sofőr egy 5000.-est hogy vegyen a madarasban egy kanna olajat" nem sok jót ígér.
600 az sok??
ismerős sprinterjében már millán túl van pár évesen heti 2 olasz kanyar többnyire megvan
első évben megvolt a 200 pedig január végén vették
bár ahogy ismerem a magyar népet az első műszakiján még 150 se volt benne
a jazz az volt tervben csak ki kellene próbálni hogy fér el benne 3-4 ember(inkább 3)
mert az astrában sincs sok hely de a corsába már nagyon szűk a helyzet
Nekem kisbusz kell,mert családi verda is meg melós is
Ez az egyik kiválasztott!
Muszáj régebbi dízel mert csak városban használom s az újabbak ezt nem bírják
ha minden erőforrást felszabadítok kb 2 milla a kocsira költhető keret, de ez a következő 10 év spórolását is magában foglalja, szóval addig nincs többszázezres nagyjavítások
sajna a villanyautó ebbe még nem fér bele, pedig használni tudnám mert a napi távom általában 2x20km, de max napi 50 ha valamit még el kell intézni
de az is lehet hogy 2 év múlva a deák feri haver viszi el műszakira és akkor biztos át fog menni
autóvásárlás nem egyszerű, én már sok ideje evvel kínlódok
bár most egy talpas cserével megúszta az astra a műszakit szóval még 2 évem van agyalni mi lesz az utódja
az autópálya nem öli meg.rendesen szervizelve főleg. könnyen van 250-300 ezer a német 6 éves kocsiban,mikor minden nap ingázik 300km-t,amiből 250 autópálya. a pizzakiszállító nem bírja így,elhiheted
Mondom,mennyit mész egy évben?????
Na ugye!
az a baj hogy megköveteli a nép, pl sógor vett egy a4-est 300 ezer felett(nem emlékszem lehet 380is) azt mondja az eladó senki nem hívta fel pedig olyan patika gép mint sok 4-5 éves nincs
ismerős sprinterjében már millán túl van pár évesen heti 2 olasz kanyar többnyire megvan
első évben megvolt a 200 pedig január végén vették
bár ahogy ismerem a magyar népet az első műszakiján még 150 se volt benne
mert az astrában sincs sok hely de a corsába már nagyon szűk a helyzet
Kár hogy lehet benne vagy 600e km.
https://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/transit/ford_transit_2.5_td_tourneo_busz_9_szemelyes__klima-11762956
Ez az egyik kiválasztott!
Muszáj régebbi dízel mert csak városban használom s az újabbak ezt nem bírják
http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/transit/ford_transit_2.0_di_280_m_tde_9_szemelyes.klimas-11743107
minden hónapban egyszer eljön egy rövid időre
néha itt is alszik pár napot
sajna a villanyautó ebbe még nem fér bele, pedig használni tudnám mert a napi távom általában 2x20km, de max napi 50 ha valamit még el kell intézni
de az is lehet hogy 2 év múlva a deák feri haver viszi el műszakira és akkor biztos át fog menni
bár most egy talpas cserével megúszta az astra a műszakit szóval még 2 évem van agyalni mi lesz az utódja
Én meg most indulok
Még nincs az a gatyarohasztó meleg
Oszt, hogy merre a faxom tudja de a telitankot megitatom