Azt a pár képet amit eddig feltettem, esténként egy windowsos tableten, kézzel-lábbal-nyelvvel tapperolva követtem el. Most majd asztali gépen gyorsabban fog menni, de jelenleg semmi kedvem hozzáfogni...
Türelem, lesz az is. RAW-fájlformátumban fotózok, minden egyes képet darabonként kell feldolgozni / konvertálni, és még nem volt hozzá semmi kedvem. Adj egy-két hét időt, lesznek képek. Most érd be eggyel:
Nekünk a csúcs 80km volt, ebben volt kb 2x20km aszfalt.
Egy régi verseny nyomon mentünk. Teli frissen kidőlt fákkal ráadásul olyan mocsok mód csúszott hogy a 0.3bar is sok volt
Egyszerűen álló helyben eldőltem mint a rohadt nád mert semmi kapaszkodó nem volt ott pár tucat birka felkeverte az agyagot és egyszerűen nem lehetett semmit se csinálni, mint a szappanos járólap olyan volt minden
Egyébként aranymetszésnek hivják.
Az a patkószeg kapott rendesen már az élettől
Egy régi verseny nyomon mentünk. Teli frissen kidőlt fákkal ráadásul olyan mocsok mód csúszott hogy a 0.3bar is sok volt
Egyszerűen álló helyben eldőltem mint a rohadt nád mert semmi kapaszkodó nem volt ott pár tucat birka felkeverte az agyagot és egyszerűen nem lehetett semmit se csinálni, mint a szappanos járólap olyan volt minden
Mondjuk a /32 lenne az ésszerű
Na mindegy....