Nya szóval feltettem pár alkatrészt a kepesre.
Jelentkezett Google forditoval valaki hogy mi a legjobb ár.
Mondom az egész 82000,- ami a hirdetés teljes összege,mint legjobb ár.
Válasz:
Köszönöm, hogy visszahívott. Vagyok igazán elégedett a vásárlás a HIRDETÉS.Kész vagyok kifizetni a kért ár 82000.- forint beleértve a PayPal átutalás vádat,Hogy bárcsak én is mehetnék, hogy vizsgálja meg ezt a tételt, de jelenleg dolgozom, távol az ország... De a kérdés az, én vagyok az oceanográfus, de van egy szerződés, most olyan vagyok, jelenleg a tenger.A szerződés szigorúan nem hívja hiánya miatt a vétel a tenger, a terület. De nem vagyok képes, hogy hozzáférjen e-mail bármikor fogjuk használni, laptop tehát a leggyorsabb fizetési lehetőség, mint a PayPal küldhetek pénzt PayPal-on keresztül bármikor.Mivel én vagyok a megkereső ezt a tranzakciót elvégezni, PayPal, én leszek a felelős a paypal díjak ezt a tranzakciót, ha nem rendelkezik fiókkal a paypal, annak nagyon egyszerű, biztonságos, biztonságos megnyitni. Csak jelentkezzen be http://www.paypal.com. Remélem, meg tudjuk, hogy a vásárlás a lehető leggyorsabban? Van egy költöztető, hogy el fog jönni egyszer fizetési kitisztul, csak nagyon szükséges papírt.Szükségem van a PayPal Teljes neve, e-mail címét, hogy el tudjam küldeni a pénzt.
Sok Köszönet
Most mit tegyek?
Köszönöm meg emesenek és kérjék kp-t.
Na!
Megvót a szopás (román qrva nélkül )
Ma mindenki átlépett magán,többször is
Megcsináltuk barakaszát A borvíztől meg még pár olyan felmenőt aminek nincs is vége
Volt medve két boccsal és világraszóló élmény
Rövid életem eddigi egyik legjobb motorozása volt
A székelyek ismét kitettek magukért
Azé ez a hahu rendszere is elég hülye.Folyamatosan gödöllő a város 2x módosítom de azért még mindig Dabas-Gyón.
Plussz nem képes módosítani az elfelejtett de azért mentett jelszót sehogy.
Mindig abban fotózok, nem zárható ki, hogy lesz egyszer egy fotókiállításom az erdélyi túrák képeiből, ha lassan is de gyűlik az anyag. Mondjuk hülye vagyok, mert csinálhatnám RAW+jpg-ben is. Most már mindegy.
Jelentkezett Google forditoval valaki hogy mi a legjobb ár.
Mondom az egész 82000,- ami a hirdetés teljes összege,mint legjobb ár.
Válasz:
Köszönöm, hogy visszahívott. Vagyok igazán elégedett a vásárlás a HIRDETÉS.Kész vagyok kifizetni a kért ár 82000.- forint beleértve a PayPal átutalás vádat,Hogy bárcsak én is mehetnék, hogy vizsgálja meg ezt a tételt, de jelenleg dolgozom, távol az ország... De a kérdés az, én vagyok az oceanográfus, de van egy szerződés, most olyan vagyok, jelenleg a tenger.A szerződés szigorúan nem hívja hiánya miatt a vétel a tenger, a terület. De nem vagyok képes, hogy hozzáférjen e-mail bármikor fogjuk használni, laptop tehát a leggyorsabb fizetési lehetőség, mint a PayPal küldhetek pénzt PayPal-on keresztül bármikor.Mivel én vagyok a megkereső ezt a tranzakciót elvégezni, PayPal, én leszek a felelős a paypal díjak ezt a tranzakciót, ha nem rendelkezik fiókkal a paypal, annak nagyon egyszerű, biztonságos, biztonságos megnyitni. Csak jelentkezzen be http://www.paypal.com. Remélem, meg tudjuk, hogy a vásárlás a lehető leggyorsabban? Van egy költöztető, hogy el fog jönni egyszer fizetési kitisztul, csak nagyon szükséges papírt.Szükségem van a PayPal Teljes neve, e-mail címét, hogy el tudjam küldeni a pénzt.
Sok Köszönet
Most mit tegyek?
Köszönöm meg emesenek és kérjék kp-t.
Megvót a szopás (román qrva nélkül )
Ma mindenki átlépett magán,többször is
Megcsináltuk barakaszát A borvíztől meg még pár olyan felmenőt aminek nincs is vége
Volt medve két boccsal és világraszóló élmény
Rövid életem eddigi egyik legjobb motorozása volt
A székelyek ismét kitettek magukért
Azért egy júliusi hó van annyira odabaszós hogy megérje menni benne
http://www.maszol.ro/index.php...
Plussz nem képes módosítani az elfelejtett de azért mentett jelszót sehogy.
úti képek ritkán olyan minőségűek hogy érdemes legyen kínlódni vele
Most küzdök a hahuval.