Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még most is papuskám!
Reggel laptop a budin,egésznap ha kell várnom valamelyik ügyfélre néha ránézek a zokostelón,este meg a teraszon fröccsözök mer ótót keresek oszt ha unom ránézek
Télen nem?
Nyár van baszki olyenkor lazul a nép aztán ráér reggel-este
Amúgy ti mi a faszomat csináltok, hogy reggel 6kor már válaszoltok a beírásomra, meg egész nap irkáltok, és még este is...
Á,á
Inkább a minőség
Én nacionalista vagyok,de az egy ritka szar koppintás volt
Nekem volt majd az összes pannóniám,de nem sírom vissza egyiket sem
A P21-ben nem a henger volt a kevés, hanem az ütem!
Az már egy kicsit szélesen-meredek volt ! De mintha nekem is rémlene !
Ja az egyet majd elfeledtem a MB-t nemsoká tekerek rajta egy felet.
Vagy hármat
Hadd röhögjön, ha neki az úgy jó ! Két henger is oda vitt-visz ahova a több ! Én már akkor is éltem amikor max 2 henger lehetett szép hazánkban ! Bár volt aki kevesellte és kettő P 21 -es blokkot tett egymás mellé !
Ne is mond naponta látok ipari park felé jönni-menni egy gixer 6kilóst (fekete/sárga) fehér csimma rövidgatya üvöltő spóóórdob!
Pedig ilyenkor cool a motor,csizma,rövidnadrág,kabát,vesevedo,kesztyű.max 130 afelett már furan mozog a labszőr.
Tavaly nekem volt egy 60as szakasz extrém szakadóban akkor az első henger nekem is határeset volt, hogy indul, tankolás után már itthon gőzölgő blokkal agyonázva. A kutas alig bírta ne röhögjön fel mikor meglátott. Azt szépen elindultak a hengerek, még jó, hogy csak kettő volt, van.
Nincs idő.
A GS a víznek annyira nem örülne - bár Erdélyben bírta a felhőszakadást. (Tipikusan be szokott ázni a gyertyapipája nagy esőben, ezt úgy előztem meg, hogy belül a gumitömítését itthon vékonyan bekentem szilikonzsírral. Jelentem, bevált!)
Fecskébe se
Nem sürgős, 36 fokos kánikulában úgysem megyek motorozni. A kúton egyébként kb. 3000,- forint literje. Annyit soha nem adnék érte (anno a kis csopperbe, legelőször ott vettem, de abba mindössze 1 liter kellett.)
Sosem feledem fater mondta mindig: fiam víz olaj legyen a motornak és meghálálja.
Nem kell ahhoz csajnak lenni. Egy Civices palinak javítottunk a vw szervizben (halkan jegyzem meg az is Honda...ez a rövid történetem végén lesz fontos). Akkor cseréltünk neki olajat, mikir összetörte a kocsit... Először 90+ ezernél... Aztán hol 60,hol 40 ezrenként... Mezőgazdász pali volt, szóval nem volt patika a kocsi, kikelt benne minden mag mindenhol. 320ezernél hasalt el a termosztát, akkor hengerfejesre vágta, aztán onnan már a 400ezret nem érte el...
Azt tudnám azért ezek hol az anyjuk picsájába szereztek jogsit???
Nem akarom elhinni, hogy csak az MHSZ oktatta le a műszaki részt (akinek kellett)
Azt igyanak az állatok. Viszont fodrászhoz mehetnél láttam a túrás képen a bucid nem ártana.
Vizet?
Má ne igyá többet.
Basszus ez a telefon.mol olajhoz.