Csak API SG a minősítése, JASO MA2 és félszintetikus. Korszerűbb motorba nem biztos hogy elég, a régi GS-be még bőven. Nagyon finom a kuplung/ váltó vele.
Ne is mondd, van egy "antiműszaki" autós csaj ismerősöm, volt egy régi Clio-ja neki.
Kérdezték tőle, hogy milyen gyakran szokott olajat cseréltetni?
"Még csak 60 ezret tettem bele, és eddig nem kellett"
Ideges vagyok, mert múlt pénteken rendeltem meg a MOL-os olajat a bevált webshopból ("készleten van") de még nem jött meg azóta sem. Hétvégén teljes olaj- és szűrőcserét terveztem csinálni, mert Erdélyben már így is 400 km-rel "túlhordtam".
Naggyabol 220 körül volt meg a 130 M2 kosz nincs mert központi.De állandó 19-20 fok van és egyszerű esti begyujtas.
Táskákra bújj,négy raklap van tetővel megcsinálta.
Nejem - tanyasi jány a szentem - pár éve szeretett volna egy cserépkányhát, mer' az milyen jó dolog! Új építési engedély kellett volna, csak ezek a mostanság divatos, betonelemekből összerakott spéci kéményeket engedélyezik ("kéményrendszer"), megvenni a kályhát cserepenként, összerakatni; szóval nem jött volna ki az eksön félmillióból (5 éve). Ja, és akkor vegyem meg két évvel előtte a fát, építsek valami fáskamrát ahol száradhat, meg hasogassak, tüzeljek, salakoljak, ráadásul mindig kosz van tőle a lakásban. És mint írtam, nálunk mindig jó meleg van, mindenütt a radiátoros gáz-központifűtéssel.
Hát a faxom nem kéne?!
Ha ragaszkodsz a nőkhöz tuti találsz mol kutat.