Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha sürgős a madarasban lehet venni total 10-40 es olajat,szuro meg minden bokorban van.
Ha ragaszkodsz a nőkhöz tuti találsz mol kutat.
Már ezt is csak parasztvakításnak tartom de ugye megveszem bele mert a lelket megnyugtatja.
Csak API SG a minősítése, JASO MA2 és félszintetikus. Korszerűbb motorba nem biztos hogy elég, a régi GS-be még bőven. Nagyon finom a kuplung/ váltó vele.
Lehet az enyémbe is jó volna nem mondom 2x sem.
jó fej a csaj! Nejem szokta mondani ez az én dolgom neki csak a kulcsot kelljen elfordítani és induljon, még tankolnia sem kell soha.
A MOL Dynamic Motor Street 10W40 jó olaj, olcsó, és nem hamisítják. Jó az a GS-be.
Ne is mondd, van egy "antiműszaki" autós csaj ismerősöm, volt egy régi Clio-ja neki.
Kérdezték tőle, hogy milyen gyakran szokott olajat cseréltetni?
"Még csak 60 ezret tettem bele, és eddig nem kellett"
Sőt rideg tartással ami nagy divat még akár 40ezret is!
Én meg Nyíregyházáról, dolgozzon meg a futár a pénzéért:
http://www.hungarolube.hu/webs...
http://www.hungarolube.hu/webs...

1150-ért eljön az egész pakk utánvéttel. Illetve eddig eljött, most nem jövöget a genyó....
Egy ezrest is tulhordhatsz.
Olajcentrumból szoktam, azt jól átveszem személyesen így a legakciósabb mindig.
Ebbe a melegbe?
Ideges vagyok, mert múlt pénteken rendeltem meg a MOL-os olajat a bevált webshopból ("készleten van") de még nem jött meg azóta sem. Hétvégén teljes olaj- és szűrőcserét terveztem csinálni, mert Erdélyben már így is 400 km-rel "túlhordtam".
Á... még nem kezdte ki a vasat.
Szerintetek ezt már ideje volt cserélni (0,4 - 0,8 mm "betétvastagság") ?
Ha már szétszedtem, akkor a 2 éves löttyöt is kicseréltem a fékben.
plusz pár évente festetni mert tiszta por minden és beleeszi magát a falakba hiába takarítod
Hy! Na nem is alszó ezélóka
Csak hamar ellobban, nem tartja annyira a parazsat
Naggyabol 220 körül volt meg a 130 M2 kosz nincs mert központi.De állandó 19-20 fok van és egyszerű esti begyujtas.
Táskákra bújj,négy raklap van tetővel megcsinálta.
Nejem - tanyasi jány a szentem - pár éve szeretett volna egy cserépkányhát, mer' az milyen jó dolog! Új építési engedély kellett volna, csak ezek a mostanság divatos, betonelemekből összerakott spéci kéményeket engedélyezik ("kéményrendszer"), megvenni a kályhát cserepenként, összerakatni; szóval nem jött volna ki az eksön félmillióból (5 éve). Ja, és akkor vegyem meg két évvel előtte a fát, építsek valami fáskamrát ahol száradhat, meg hasogassak, tüzeljek, salakoljak, ráadásul mindig kosz van tőle a lakásban. És mint írtam, nálunk mindig jó meleg van, mindenütt a radiátoros gáz-központifűtéssel.
Hát a faxom nem kéne?!
nekünk ez 250ezer környéke ugyanez csak 80nm alapterülettel, bár az idei tél keményebb volt lehet több lesz
CSásztok! Na mi a brant van itt?
Majd este 21:50-re
Mennyé' dógozni!