Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt hallani most ingyér vannak a bekötések, gondolom a szamárra gondolnak az ólba.
Én nem akartam leszarni a garit mert ez is béjjemwé.
Mi ősszel cseréltünk gázkazánt, egy rahedli pénzt fizettünk ki idiótaságokra. Érintésvédelmi vizsgálat, + év. relé a villanyórához, falat kellet vésni szellőzőnek a konyha falába, nem is akár mekkorát, vagy 25 cm-est. Persze eddig is hivatalosan használtuk, csak közben ennyit változtak az előírások.
én leszartam a garanciát, majdnem annyi volt a főzőlap amennyiért bekötötték volna
aztán vagy 10 éve hibátlan
a fúvókákat is módosítottam mert kicsi volt a láng most a legkisebben is disznót lehet pörkölni ha maxigázon megy
Így van és 15papír! szerencse a villanyos sütő az villadugós így nem kellett külön ahhoz is szerelő valag pénzért. Értünk van ez is...
ez a gázszerelés is agyfaszfaktor. nem kötheted be a gáztűzhelyed,mert meghalsz és nem kapsz rá garanciát. régen pár hetente palackot cserélt az ember...mi a különbség?
Mikor cseréltük a tűzhelyet ugye gáz része bekötés a garancia miatt hivatalos kellet, hogy legyen. Mikor végeztek mondja a szaki, hogy a számlatömbjét az autóban hagyta ott megírja Foswágen tranci elején egy batár nagy béjjemwé jellel! Kérdeztem is, hogy emmeg mi b+? Azt mint kiderült márka fan.
Basszus mik vannak már ezeknél a robogóknál is szerintem szerelőm ezt is vágná valami ilyesmi a lótifutija...
Üdv!

Aprilia sr 50 carbis 2010-es kiadásnál a szervizkulcsot, hogy lehet eltüntetni?!(Tudom, ez a kötelező 4000 kilométerenkénti szerviz miatt jött elő, de semmi baja mert patika az egész és betegesen vigyázok rá) :D Viszont irritál, hogy ott van.. Segítsetek kérlek.. :)

Legjobbakat:

Miki
Hali! Keresnék suzuki rm 125 komplett alaplapot 3 as gyújtótekercsest..91 évj
Nade kérem ez a 21.szazadban nem menő.
Bocs mellé nyúltam
Csinájjjjjunk forradalmat rakjuk tele pinával a falat
Simánszki!
Szerintem elfér
Nagyon. .
Ja. A többi szar, nem?
A vizes meg az aprilias.
Bammeg ez nem a pinnás fórum!