Én itt élek Németországban, ha -beszélgetek a szomszédokkal, kb négyszemközt elmondják amit gondolnak, mert én sem rejtem véka alá a véleményem a dologgal kapcsolatban, de amint harmadik személy os hallhatja a -beszélgetést, rogotn csend
Nekem élnek kint barátaim.
Ők azt mondják,hogy a németnek nagyon nem tetszik a valóság,de nem nagyon adnak hangot a dolognak nagy nyilvánosság előtt mert voltak szép számmal elbocsájtások meg 70 éve bacctatják őket a náci dologgal!
Megy az agymosás ezerrel!
Az nem a szokásos Android fele javító faszsag.
A jobbos ki soros-migransos ellenkampany a kínai meg a szeressük a migránst simogassuk minden szép.
Hajlok az előbbire de nem kizárt hogy tuloznak.
Ezért érdekel a valós német helyzet.
Olaszban egész jól megszervezett magát a maffia is,a hagyományos kabszer,prostitúció,szemetszallitas,epitoiparon kívül is.
Ez szép és jó,de a programoknak van haszna is.
Érdekelne német valós tapasztalat az integracioval kapcsolatban.
Nem csak a ketdali média által írt pro-kontra.
A tényleges személyes német mindennapi tapasztalat.
...a migránsok "haszna"az egyszerü jólnevelt, adófizetö állampolgárok szemszögéböl soha nem lesz látható. Viszont beindított egy "üzletágat" , melynek keretében kontiner táborokat emelnek nekik pl itt németországban, ami lehetöséget ad "némi" ingatlan bizniszre. építöipari bizniszre. Megpróbálják öket különbözö integrációs kurzusokra "bejelenteni", mely kurzusok után szép óradíjas nyelorákat lehet elszámlni, könyvet nyomtatnak nekik, szocális "szolgáltatásokat" bonyolító vállalkozások épülnek rá... Teljesen azonos párhuzam vonható akár a munkanélküléség "oktatásával- képzésével" foglalkozó szervezödések, vagy Eü szolgáltatásokat adók tekintetében. Ez egy üzletág, amibe most fellendítették a "keresletet", akik ebben "szolgáltatáskörben" tevékenykednek azoknak szépen ketyeg az óradíj, az "állam" meg fizeti a csekket lecsípve kohéziós alapokból, más területek kölcségvetéséböl, vagy vesz fel hitelet a hietelpiacról ami évek óta "döglödik".
Nyilván nem sok kétség fér hozzá, ezeket az adófizetökkel fizettetik meg most és majd a jövöben. A megkent döntéshozókat nem érdeklik a mostani, és jövöbeni társadalmi és kultúrális szakadékok. Söt, a félelmben élö emberre hamarabb rá lehet sózni szabadság és emberi jogokat nyirbáló törvényeket hangoztava, hogy ez lesz a megoldás...
Itt az egyesült államok példáját lehet felhozni, ahol már sokkal korábban lezajlot ez a folyamat, most már a népesség fele szinesbörü...
Persze lehet tévedek, de "épkézláb" magyarázat a mi szemszögünkböl nem létezik...
Te munkával keresel 120-at,én meg szoc. ho.-t fizetek 100 fölött minden hónapban.
Gyakorlatilag eltartok egy putris,férget a retkeivel együtt.
Szóval több nem hiányzik.
Mindenem megvan ami kell, aztán ha a,mostani fizetésemből leszedem a bejárással kapcsolatos dolgokat nem hinném hogy tpbb maradna mint 80
Üzemanyag kapásból 20 és akkor még ptt a fenntartás a kocsinak meg is kell venni stbstb szerintem ez legalább 30-40 havonta aztán van havi 120-160 közti bérem ami azért inkább a 120 körüli a jellemző összeg
Szóval 80ból tudnék már pecázni..... de nekem mindegy lehet akár 120 is az ingyen pénz mértéke
Mondom, ugyanezzel basztak rá a török munkaerővel is. Senki nem akart dolgozni, csak főnök akart lenni. A niggermunkát akarták a török/albán vendégmunkással csináltatni. Az nem jutott eszükbe, hogy azok nem ott költik el a pénzt, hanem hazaviszik, hazaküldik. Kifolyt a lóvé az országból. Emellett minden már nem használt biciklit, hűtőt, stb ugyanígy kiáramoltattak az országból. Hopp, a nyersanyag is kevés lett, hopp a gazdaság is megingott, stb
Ezek után főleg nem értem a migrációs politikájukat...
Azt nem gondolhatták komolyan hogy csatorna ásásnál kvalifikáltabb munkaerő jön be és hajlandó dolgozni.
Viszont OK nekünk nincs tapasztalatunk,de nekik ott a 70-es évektől van.A franciáknál,németeknél.Azt nem tudták volna hasznosítani?Mint tapasztalatot?
Azonkívül,jó letörik a béreket,van szaktudás,német tudás meg az összes faszom................1,5 millió..............hogy a pi....a gondolták hogy kell ennyi munkáskéz?
Nem néznek munkaügyi statisztikát?
Ennyire alkalmatlan vezetést le kéne váltani az biztos.
arra gondoltak hogy letörik a munkavállalók bérét, mint amikor a törölök kezdtek beszivárogni
csak nem gondolták hogy ennyire képtelenek a munkára az eleján valami olyan kimutatás volt hogy másfél millióból kb 50 kezdett el dolgozni
Na ja.
De egyszerre 1,5 milliónyi még ha szorgalmasan dolgozni akaró írástudatlan pakisztántól marokkóig terjedő származású embert egyetlen régió sem tud ellátni.
Évi 1-2 ezer egyetemre járó még belefér de ez a mennyiségű dolgozni nem akaró Ali nevű szír 20-40 év közti férfi nincs a világon.
Ezek a fehér feleség 2 autó családiház munka nélkül mitoszért indultak el.
Egyedül azt nem fogom fel hogy az EU vezetők mit is szeretnének kezdeni ezekkel.Mi a tervük.Tényleg nem értem.
Lassan a 45- Ben született generáció is kihal.
Ők azt mondják,hogy a németnek nagyon nem tetszik a valóság,de nem nagyon adnak hangot a dolognak nagy nyilvánosság előtt mert voltak szép számmal elbocsájtások meg 70 éve bacctatják őket a náci dologgal!
Megy az agymosás ezerrel!
A jobbos ki soros-migransos ellenkampany a kínai meg a szeressük a migránst simogassuk minden szép.
Hajlok az előbbire de nem kizárt hogy tuloznak.
Ezért érdekel a valós német helyzet.
Ez szép és jó,de a programoknak van haszna is.
Érdekelne német valós tapasztalat az integracioval kapcsolatban.
Nem csak a ketdali média által írt pro-kontra.
A tényleges személyes német mindennapi tapasztalat.
Nyilván nem sok kétség fér hozzá, ezeket az adófizetökkel fizettetik meg most és majd a jövöben. A megkent döntéshozókat nem érdeklik a mostani, és jövöbeni társadalmi és kultúrális szakadékok. Söt, a félelmben élö emberre hamarabb rá lehet sózni szabadság és emberi jogokat nyirbáló törvényeket hangoztava, hogy ez lesz a megoldás...
Itt az egyesült államok példáját lehet felhozni, ahol már sokkal korábban lezajlot ez a folyamat, most már a népesség fele szinesbörü...
Persze lehet tévedek, de "épkézláb" magyarázat a mi szemszögünkböl nem létezik...
Gyakorlatilag eltartok egy putris,férget a retkeivel együtt.
Szóval több nem hiányzik.
Üzemanyag kapásból 20 és akkor még ptt a fenntartás a kocsinak meg is kell venni stbstb szerintem ez legalább 30-40 havonta aztán van havi 120-160 közti bérem ami azért inkább a 120 körüli a jellemző összeg
Szóval 80ból tudnék már pecázni..... de nekem mindegy lehet akár 120 is az ingyen pénz mértéke
Ezek után főleg nem értem a migrációs politikájukat...
Hááát nem vagyunk egyformák
Viszont OK nekünk nincs tapasztalatunk,de nekik ott a 70-es évektől van.A franciáknál,németeknél.Azt nem tudták volna hasznosítani?Mint tapasztalatot?
Azonkívül,jó letörik a béreket,van szaktudás,német tudás meg az összes faszom................1,5 millió..............hogy a pi....a gondolták hogy kell ennyi munkáskéz?
Nem néznek munkaügyi statisztikát?
Ennyire alkalmatlan vezetést le kéne váltani az biztos.
csak nem gondolták hogy ennyire képtelenek a munkára az eleján valami olyan kimutatás volt hogy másfél millióból kb 50 kezdett el dolgozni
De egyszerre 1,5 milliónyi még ha szorgalmasan dolgozni akaró írástudatlan pakisztántól marokkóig terjedő származású embert egyetlen régió sem tud ellátni.
Évi 1-2 ezer egyetemre járó még belefér de ez a mennyiségű dolgozni nem akaró Ali nevű szír 20-40 év közti férfi nincs a világon.
Ezek a fehér feleség 2 autó családiház munka nélkül mitoszért indultak el.
Egyedül azt nem fogom fel hogy az EU vezetők mit is szeretnének kezdeni ezekkel.Mi a tervük.Tényleg nem értem.