Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig az ultimate válasz:
Akkor olyan, mint Ini? 😁
Abban nincs hiány, sosem volt és nem is lesz.

Tavaly novemberben költöztem haza Nagy-Britanniából, két hét karantén, piros cetli a házon, stb. A házi őrizet lejárta után mentem az OEP-hez, hogy csókolom, szeretném fizetni a TB járulékomat, mint afféle rendes törvénytisztelő állampolgár. Elküldtek az anyámba, hogy azt majd csak egy év múlva lehet.
Ehhez ugyanis a hazautazást követően azonnal (8 napon belül) be kellett volna jelentkezni a lakcímre és megjelenni az ő színük előtt, szemlesütve a kalapomat a kezemben gyűrögetve. Ha ezt nem teszem meg, akkor egy évre "piros" státuszba kerülök.

Hja, hogy a járványügyi intézkedések miatt nem hagyhattam el a házat, hogy időpontot kellett volna foglalni két hivatalban is több napos plusz csúszást okozva... A hivatali ügyintézés szempontjából szart nem érdekelt.

Nem, nem O1G-zek, nem a kormányra rázom az öklöm, mielőtt nekiállnak az urak kommerezni. A ránkkövesedett Kádári örökségünk, a rugalmatlan és ésszerűtlen hivatali bürokrácia, no meg az ezzel járó mentalitás az, ami kapja be. Illetve nem. Be se kaphatja.
és csúnya is 😂
Akkor minden rendben.
Hol a hiba?
Sehol.
És ez kinek jó hír? Nagy, nehéz 🤷🏼‍♂️
Hátrány most sincs, mert simán be fogok jutni. Itt inkább a végiggondolatlan szabály alkotással van gondom.
Na pl oda én is ritkán járok. 😇
én pl színházba csak akkor mennék be ha sz@rni kell 😂
Kinek-kinek 😅
sok hátrány nincs
inkább előny
orbosi ellátást egyformán kap, az olyan helyekre nem jut csak be ahol felesleges pénzt kell költeni
még jól is jár
Ilyen ez.
Visszább az agarakkal! ✌️
Nyugodtan szenvedjenek csak hátrányt
Már nem emlékszem pontosan kik elemezgették, de ment itt tavasszal az eszmefuttatás, hogy semmi hátrányt nem szenvednek az oltatlanok, úgyse járnak színházba, moziba, a gyereket meg elviszi a nagyszülő állatkertbe.
Postást nem hívhatnak így? 😂
itt már lassan semmi se lesz igaz
Arról nem is beszélve hogy a maszk is kötelező a kórházba.
Azokat hogy veszélyeztetnék, mikor oltottak? Vagy már a fele se igaz annak amit mondtak? 🙂
Srácok, jó hír…. Azt csiripelték a verebek, hogy jövő heten lesz az új k1600 bemutatója 😁 még a Motorrad sem tudott róla, ma reggel voltam bent 😁
Mondtam, akkor szóljanak, amikor rendelhető is lesz, mert ott leszek az elsők között 😁
Ha mondom ha nem, attól ez még tény marad.
Az hogy te mit mondasz az irrelevans.
Még mindig nincs olyan beosztás hogy portás.Párszor már jelezve lett de olyan kicsi lehet az agyad hogy nem találja meg a mondandó.
Tuti mazohista az asszony.
Vagy szado-domina. 😆
Vehetett volna Teslát is a nejének, de a görény sajnálta rá a pénzt, inkább vett még egy kiadható lakást.
Minek vagy portas a laktanyaban ha ezt IS pro megtanultad?