Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Voltam, csak rohadt régen: kb. 58 éve....
Egy nyamvadt vellanydakot tudott kiszuszogni,azt is csak ugy ha a vitya adta a negyed arat,ilyen spur behizott szemu tokas varbarmot senki se bir ki 20 evig. 🤔
Szülészeten betegek?Látszik hogy nem voltál szülészeten.A kórház dolgozói pedig oltva vannak,nemde?
Pár tíz hektár erdő, közel tíz albérletbe kiadott lakás, a cégei.....
Ennyi penze nincs a pipinek. 🤔
Igaz,nem teregetem nyilvanos forumon mint a szuleseket,a lombikbebit es a budin szarast. 😆
Az legyen blodi es pipi reszortja.Elvezik a celrbeskedest meg a vernyakolast. 😆
Pénzért: ha a lüke Pipi megmurdel a covidtól, akkor ő lesz az ingatlanmágnás vígözvegy.
Az a szopofantom,soha eletemben nem lattamde az is szerelmes volt,pedig mrgmondtam hogy NEM. 😆
Dehogynem: tavaly a CLAM. 😂 Csak úgy dúlt a láv!
Amugy tenyleg nem tom minek van veled az asszony,semmi hasznod,a postassal jobban jarna. 😆
Dehogynem. 😆
de legalább nekem volt kinek csinálnia.
neked 50 évesen még egy barátnőd sem volt, még csak egy "barátod" se aki fingón rakott volna 😂
talán egyszer megérted, hogy a kovid egy mesterséges hiszti. qrvára nincs senkire és semmire hatással. Se oltással sem nélküle nem veszélyeztet senki senkit. Egy gyöngébb nátha az egész sztori(kezeit széttáró)
A ceizel csak kufarkodott,hogy kinek az anyagat hasznaltak az titok.
De szerintem pipinrk nem volt jo.
A Ceizel?! 😲 Azt hittem hogy a postás... 😆
A jansen csak egy.
Esetleg megér nekik két szurit, hogy ne veszélyeztessék egy kórház dolgozóit és benn fekvő betegeit...
a háza helyén ahonnan kilakoltatják és elküldik a híd alá 😂
Neked is a ceizel csinalta.Mondjuk a gyerek jobban jart az tuti. 😆
A legnagyobb csoda a világon,és vannak olyan marhák akiknek meg lenne a lehetőségük ott lenni és nem élnek vele.
Mi avval melegítettük a babkonzervet 😂
Nem ég nagyon jól pedig az van ráírva hogy legalább 70% alkohol
kivételesen 1-et értek veled(kezeit széttáró)
Nem ért hozzá, az is fatökű 😄
te vagy a másik töketlen 😂
Még 2 ilyen balfaszt mit ti zotyával(fetrengős)
Csak hogy én nem akarom.