Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De,és be is fogok.
ja bejött a megfélemlítés. benyögnek egyre durvább számokat a semmire nyílván azért mert ezt az eredményt várják el tőle(kezeit széttáró)
Nos ebben a 10 percben benne van az egész kovidos forgatókönyv.(meghajlós) Bár tudom, hogy téged ez nem érdekel, meg nem nézed meg(bár idődből kitellene) Azért ha egyszer még is rászánnád magad lehet előmerészkednél az ágy alól végre(gondolkodós)
http://youtu.be/6IrSc0D89uI
Az elsö jó ötleted. Ittál valami mult heti bontott argust?
Nekem igy is megérné, de semmiképp nem igy csinálnám 😅
Mindkét szülésnél bent voltam, kár lett volna kihagyni.
Vagy egyenruhában megy be, a füstjelzők ellenőrzése címén.
Forgatokonyv,orvos megsaccolja mikor,mama befekszik,te meg addig csinaltatod 36 orankent mig meg nem lesz a baba.
Kicsit maceras,es penz igenyes,dehat te elvileg egy sokat kereso onerzetes oltasszkeptikus vagy aki mindenkepp ott akar lenni a szulesnel. 🤔
Ininek van.
Ebbe nem szívesen szólok bele, de itt két rossz megoldás van a körülmények miatt. Én bízok annyira az orvosokban, hogy ha mondanak valamit, akkor betartom. De csak mert nem értek hozzá, de legalábbis nem annyira, mint az orvos. Egyszerűen nekiállok matekozni.
Mit veszthetek, mit nyerhetek.
Ha nincs teszt, mert
- félek az eljárástól
- nem hiszek benne
- nem kivitelezhető
akkor úgy gondolom, hogy a lemaradok a szülésről de attól nagyobb bajom ne legyen, vagy behurcolok valami fertőzőt, amit nem kéne.
Az első esetben csak az egóm sérül - nekem egy suttyó orvos ne mondja meg, mit teszek - a második esetben egy oltári problémától megmenekülhetek.
De aztán te úgy csinálsz, ahogy mersz.
(De ne gondold, hogy a vitában én bárki véleményére erősítenék, én egyszerűen így gondolom. A munkahelyen jelenleg szerintem én használom ki a vizesblokkban kirakott MOL Hygivel feltöltött adagolót...)
Valld be, hogy nem is igazán akarsz bejutni.
Á, ugy tudok én is 😀
Azért hogy bejussak?Ne röhögtess.
Nyóc nappal az első szuri után hozza a postás.
Tudsz eladót?
Kezdd az első megoldással: " ... vagy védettségi..."
Szájer két kapura játszik.
Várom a forgatókönyvet továbbra is!Mert azt gyönyörű szépen le tudtad írni hogy ez teljesen jogos elvárás,de azt már te sem tudod leírni hogy mi a megoldás.és a probléma itt van ezzel az egésszel.Mert ha az lenne hogy a bejáratnál vagy védettségi vagy teszt ott helyben x ezerért 0-24-ben akkor azt mondom oké semmi probléma.de így....
A végére kellett volna, de már látom a hibám.
Siman csinalta,van ilyen,a portasunkbol kinezem. 😆
De lehet csak nevelte 😃
A szajernel volt gyerek,szoval a peldad alapjan te. 😆
Meg azért mert a boltba sem engedik be oltás nélkül.
A két töketlen gyereknemzésre képtelen egyetért egymással.Nem meglepő.De ha végzünk egy közvélemény kutatást hogy kinél valószínűsíthető nagyobb eséllyel hogy buzi akinél egy gyerek sincs vagy akinél jön a harmadik,szerintem nem az utóbbira fognak voksolni.
Vagy anyátlan.....vót má olyan. Aszonta cecil hogy szüléskor csak ketten lehetnek bent. Apásnál is 😆
Veszelyeztetett terhes,vagy van komplikacio?
De tudod mit,hagyd ki.
Ha megoldhatatlan dilemma.Es hibaztass mindenki mast.
Szerintem az asszony is a gyerek is es az orvos is tul el ket orat nelkuled.