A szerző biológus, virológus, vagy legalább orvos?
A mesterségességről szólóakat elhiszem, azt, hogy sokat annak állítanak pedig csak hát tényleg volt egyén betegsége, minden ilyent elhiszem, de az tény, hogy a kórházban egy időben kurva sok beteg volt.
Ha mindnek különféle betegsége lett volna, akkor elhinném, de mindnek egyféle tünetei voltak.
Vagy eddig ezek az emberek az otthonukban és az idősotthonban haltak volna meg amúgy?
persze mert csomó minden ettől összetettebb
pl banki szektor vagy a kereskedelem nem csak országos szintű, ezért tud pluszot is "csinálni" legalábbis pénzügyileg
de igazi érték csak akkor keletkezik ha a semmiből valami lesz
a komcsik ezt kicsit túl tolták mert összefüggésbe hozták a munkával is
kis értékű dolog+sok munka=nagy érték
na ez sokszor hamis, mert egy vödör szarral bármennyit is küzdök nem lesz értékesebb, de mondjuk ugyanennyi agyagból már lehet értéket létrehozni
én nem de anyám sűrűn
egyik öreganyám tanyán élt ott volt tehén is
az aludt tej romlott tej, csak mi(én nem csak ti) megesszük
a tejföl is romlott cucc, mert amíg nem romlott addig tejszín a neve
Nem lehet itt hinni már, egy ilyen intézetnek sem.
A mesterségességről szólóakat elhiszem, azt, hogy sokat annak állítanak pedig csak hát tényleg volt egyén betegsége, minden ilyent elhiszem, de az tény, hogy a kórházban egy időben kurva sok beteg volt.
Ha mindnek különféle betegsége lett volna, akkor elhinném, de mindnek egyféle tünetei voltak.
Vagy eddig ezek az emberek az otthonukban és az idősotthonban haltak volna meg amúgy?
Lehet, hogy ezért nincsenek nyilvánosság elé tárva nálunk a statisztikák?
https://www.bitcoinbazis.hu/bo...
pl banki szektor vagy a kereskedelem nem csak országos szintű, ezért tud pluszot is "csinálni" legalábbis pénzügyileg
de igazi érték csak akkor keletkezik ha a semmiből valami lesz
a komcsik ezt kicsit túl tolták mert összefüggésbe hozták a munkával is
kis értékű dolog+sok munka=nagy érték
na ez sokszor hamis, mert egy vödör szarral bármennyit is küzdök nem lesz értékesebb, de mondjuk ugyanennyi agyagból már lehet értéket létrehozni
Nem mindegy hogy romlik meg.
egyik öreganyám tanyán élt ott volt tehén is
az aludt tej romlott tej, csak mi(én nem csak ti) megesszük
a tejföl is romlott cucc, mert amíg nem romlott addig tejszín a neve
már a szagától is a hányinger kerülget
gondolom azért mert olyan aranyosan tudok nézni 😄
a tejtermék sosem érdekelt
nem lennék nagyon bánatos akkor sem ha be lenne tiltva
a szárazabb sajtok többségét meg tudom enni