Asszony egy hónap múlva szül,azt mondja a doki csak akkor mehetek be apás szülésre oltás hiányában ha van 48óránál nem régebbi tesztem.Hát aztán azt mégis hogy lehet kivitelezni?
Ott a hiba, hogy sokan nem egy nyelvet beszélnek, vagy nem egy kritériumok szerint határozzák meg az eredményt. Lehet-e azt mondani, hogy a vírus miatt közvetlenül, vagy a vírus okozta egyéb szervi bajokban halunk meg, és ezt a helyes stratégia miatt egynek veszünk?
Mert ha úgy nézzük autóbalesetben sem lehet meghalni, de abban már igen, ha az autóval történő fizikai kontakt miatt leesik a fejem, de abban is csak úgy, hogy a keletkezett lyukon az összes vérem elfolyik, de még abba is csak azért, mert a sejtek nem kapnak oxigént? tehát soha nincs halálos autóbaleset, mindig és kizárólag a sejtek oxigénhiánya miatt halnak meg az utakon.
ez olyan hogy ha szar kötéllel meg a sziklamászó a hegyre és elfújja a szél, akkor a szar kötél miatt esik le, de a szél lesz a bűnös mert ha nem fúj akkor nem esik le.......
nem kell elbaszni a szervezetet és nem nyír ki egy extra megfázás
és még mindig nem az a fő csapásirány hogy figyeljünk oda a szervezetre, hanem oltakozzunk minden ellen is
Ott hülyeség hogy valóban nem a COVID-ba hal meg senki (mint ahogy általában a vírusfertőzések nagy része ilyen), hanem a szövődményeibe. A COVID szétcseszi a szervezetet és a leggyengébb pont végez az emberrel. Szóval ez egy demagóg faszság, hiába tetszik ininek, mert azt írja amit hallani akar.
Az olasz linkbe belegugliztam, a számokkal nem tudok vitatkozni, az orvosi megállapításokkal sem, de csak ismételni akarom magam, a kórházak tele voltak emberekkel. Ebben gondolom nem tudunk nem egyetérteni.
Az, hogy minden meghalt emberben, ha kimutatták a vírust akkor koronavírusban meghaltnak számolták, ennek okát nem tudom, de azt láttam, sőt, a románoknál a képek és videók is azt mutatják, hogy vírus, vagy nevetőgörcs, vagy sorozatos lábtörés, vagy sortűz, de tele vannak betegekkel.
Es mar igyis kurva okos vagyok.
http://youtu.be/aoUfJ1Z4M3o
azt mondták nem rossz, nem rossz..... de gyorsan toltak egy fájzert bele 😁
Mert ha úgy nézzük autóbalesetben sem lehet meghalni, de abban már igen, ha az autóval történő fizikai kontakt miatt leesik a fejem, de abban is csak úgy, hogy a keletkezett lyukon az összes vérem elfolyik, de még abba is csak azért, mert a sejtek nem kapnak oxigént? tehát soha nincs halálos autóbaleset, mindig és kizárólag a sejtek oxigénhiánya miatt halnak meg az utakon.
https://index.hu/kulfold/2021/...
no para, engem keringési elégtelenség fog elvinni, nem ilyen mindenféle divatos hülyeség
nem kell elbaszni a szervezetet és nem nyír ki egy extra megfázás
és még mindig nem az a fő csapásirány hogy figyeljünk oda a szervezetre, hanem oltakozzunk minden ellen is
Az, hogy minden meghalt emberben, ha kimutatták a vírust akkor koronavírusban meghaltnak számolták, ennek okát nem tudom, de azt láttam, sőt, a románoknál a képek és videók is azt mutatják, hogy vírus, vagy nevetőgörcs, vagy sorozatos lábtörés, vagy sortűz, de tele vannak betegekkel.