amikor szakközépbe jártam (87től) volt pár cigány az iskolában szakközép-gimnázium vegyesen
valamelyik tanár mondta hogy régebben nem is volt egy se, szóval van-volt fejlődés
amúgy baszki én se dolgoznék ha nem lenne muszáj....akkor én is cigány vagyok?
ha valahonnét jönne havi 80 pénz folyamatosan én egész nyáron csak pecáznék télen meg nézném a hóesést
Hagyjuk már ezt a szerecsenmosdatást!
A cipók még soha nem illeszkedtek be sehová!
Sem most,sem a régmúltban!
Az átkosban is velük voltak tele a börtönök meg most is.
Persze,hogy van minden népnek salakja,csak az arányok ,azok a fránya arányok!
A déli népek genetikailag mások,nincs tél,nem kell olyan szorgalmasnak lenni,nem fagysz meg ha egész nyáron csak a pisztolyt vered.
Nekem nincsenek előítéleteim,de utóitéletem annál több.
Ez pedig erre a kis időre már nem fog változni.
És milyen érdekes,mikor pl. a délszláv háború volt és mutatta a TV a menekülteket mit láttunk?Öreg emberek,gyerekek szekerekkel,batyukkal...
Most meg...csupa fiatal férfi szinte.A modern Trójai faló basszátok meg.Bent vannak a várban egy puskalövés nélkül...És van aki még most se kapcsolt... Na ezért érdemli meg Európa a sorsát.Ez az én privát véleményem...
amúgy még mindig nem étritek hogy mit akarok
szóval nem a fedőszín ami számít hanem a jellem
fehérben is van geci meg szinesben is normális, szóval bőrszín szerint megkülönböztetni embereket nagy hülyeség
a cigányság a rendszerváltás nagy "vesztese" hiszen ahol dolgoztak(múlt rendszerben szinte mind dolgozott) azok a cégek szinte mind megszűntek így nem lett munkájuk
utána volt egy időszak ami úgy tűnt hogy eljött a "nyugat" dőlt a pénz minden felé(2 éves munkanélküli, egyéb segélyek-juttatások stb) ekkor jöttek rá hogy ha nem is dolgoznak jön a pénz, aztán felnőt egy(több) generáció aki azt látta hogy nem kell dolgozni és akkor is jön a pénz, kicsi hiszti és jön minden( ingyen lakás ingyen gyógyszer, nem fizetünk csekkeket, jogsi nélkül vezetjük az át nem írt autót stb) és ez lett a természetes, a vérükben meg azért csak maradt egy kis "szabad nép" érzés ezt nem sikerült kiölni a régi rendszernek( bár szerintem ha még tart ugyanennyit sikerült volna) aztán megvan a baj
a szaporulatra is úgymond rá vannak késnyszerítve hoszen ez az egyik legnagyobb bevételi forrásuk, persze hogy szaporodnak vég nélkül
a felzárkóztatásukra szánt értékek java része is elmegy olyan helyekre hogy a végfelhasználó nem kap belőle szinte semmit
tehát a rendszer is sáros nem kis mértékben hogy ez a helyzet kialakult, persze az egyének is, de mint írtam ha ebbe nő fel hogy segély -tapsolás-értékek eltulajdonítása- segély folyamat van minden hónapban akkor ez lesz a természetes neki
a messze élő külföldiekkel is ez a baj nekik teljesen más az életforma ami nekik természetes, mi meg csak nézünk a tv-ben hogy ilyen is van......aztán amikor idejönnek megbotránkozik a nép....
pontosan ezért nem szabadna engedi(főleg nem idehívni) őket hogy itt legyenek
Romák is azért nem illeszkednek be, mert hozták a saját kultúrájukat és törvényeiket, és elég sokan is voltak hogy ne asszimilálódjanak.
Ez a baj a migrikkel is.
Az hogy 1-1 más kultúrájú ide csöppen, az könnyen asszimilálódik, mert a környezetében gyakorlatilag ő van egyedül, muszáj neki.
Megjegyzem a Svábok és Görögök is vannak tömegével Magyarországon, nekik azonban nem volt különösebb problémájuk a beilleszkedéssel. Igaz a kultúránk sem tér el jelentősen.
Kínaiak már más téma, mert ők is szeretnek elszigetelődni, de ők is kultúrált békés népség. Nem csinálnak terrorakciókat, hogy a kínai kommunizmus eszméit terjesszék. Inkább szép csendben és mosolyogva felvásárolnak minket
Régen is jöttek arabok, és afrikaiak Magyarországra. Főleg az egyetemekre tanulni és nem menekültnek. Tehát eleve ezek értelmes emberek. Elvégezte és egy kettő ittmaradt, az azért maradt itt, mert tetszett neki a környezet, beilleszkedett a többségi társadalom kultúrájába, mert be akart, mert volt hozza agya, meg ha egyedüliként nem tette volna akkor hamar éhen halna. Szóval ezekkel nem volt senkinek baja. Erre azt mondom, hogy színesítik a kultúránkat.
A migráncsok viszont az a csőcselék aki otthon sem boldogult. Azt hiszik itt kolbászból van a kerítés, és még hívják is őket, hát persze hogy jön.
Viszont mivel tömegével jönnek, teljesen felesleges beilleszkednie, agya sincs hozzá, követelőzik, törvényeket lesz..ja.
A migráncsok jelenleg nem mások mint beszivárgó megszálló haderő, és pontosan úgy is viselkednek. Szóval én nem vagyok náci. Én nem a bőrszín, hanem a viselkedés alapján ítélem meg az embereket.
Jönnek a libsik, (nem liberális, mert az mást jelent) hogy de az 56-os Magyar menekülteket is befogadták. Igen. A Magyar menekültek nem követelőztek, nem voltak terroristák, nem erőszakoskodtak a nőkel, betartották a bevándorlás szabályait, hiába váratták őket táborokban, amire ez a söpredék nagy része nem hajlandó.
Meg ugye az is közismert, hogy a menekült zsidókat pedig senki nem fogadta be, ezért alapították meg Izraelt, ráadásul pont azokkal a módszerekkel amit a migrik csinálnak most.
A valódi háborús menekülteknek menedéket kell adni, de kötelességünk ellenőrizni, és visszautasítani aki nem az. Nem lehet a világ összes szerencsétlenjét befogadni. Ha olyan sokan vannak akkor otthon is tudnak tenni magukért, ha meg nem, akkor itt mégis mire számítanak?
Örülök,hogy ilyentén látod a dolgokat,én nem.
Elég sok nációival volt dolgom elég sokáig ami több volt felületes ismeretségnél és én azt láttam,hogy nem valók európába.
Itt most elsősorban arabokról ,négerekről beszélek.
Ahogyan a gyerekekkel,nőkkel viselkednek az nekem elfogadhatatlan.
Nem állítom,hogy nincs egy két egyén aki normális,de az elenyésző,ahogyan az ómigránsok között is.
a meggyőzés nem könnyű
felénk (szabadszálláson) volt régen egy katonai suli tele volt szinesekkel, igazándiból különösebb baj nem volt velük pedig csapatostul voltak
de mondhatnám azt is hogy kiskunhalason van egy arab doki a sürgősségin jó sok éve és avval sincs gond, még a kezem is műtötte jó pár éve
szóval nem avval van baj hogy milyen a nemzetiség vagy a szín, hanem egyedileg ki jön ide és miért. a migránskák nem dolgozni jönnek vagy bármit is építő jelleggel véghezvigyenek
de nézhetjük a másik oldalt is (bár ezért jó sokan szidni fognak)
fehér emberek akik magyaroknak vallják magukat és erdélyből jöttek ide
amikor jöttek rengeteg a vasútnál kapott állást máshová nemigen vették fel hivatalosan, bár volt személyiük de román államplgárok voltak emiatt ismerek jó sokat hiszen ott dolgoztam szűk 20 évig, de itt a környezetem ben is van nem kevés
nem mind, de azért kirívó többsége elég "furán" viselkedett azért hogy előnyhöz jusson bármit megtettek legyen az tyúk ajándékozás a főnöknek vagy épp a másik dolgozó(k) folyamatos mószerolása, szóval egy igazi sunyi szemét disznó viselkedés
ami persze az itteni dolgozókban is megvolt, de lényegesebben(szembetűnőbben) kevesebb
de itthon is az egyik festő(erdélyi) már csak azért aláígér a másiknak, hogy ne legyen munkája és fikázza mindenhol stbstb utána meg arcoskodik mekkora májer.... de a méhészek között is ismerek ilyen beállítottságút
akkor most ennyi ismeret mellett fikázzam az erdélyi magyarokat??
még szerencse hogy sokat voltam kint és látom hogy nem ilyenek, csak akik idejöttek azok között van több ilyen beállítottságú ember.......
persze van ellenpélda is: anyámék szomszédjának azt mondod add ide a nadrágod mert templomba akarok menni és nincs mit felvenni akkor odaadja
Baszhatod haver, ezeknek bármit, mondom BÁRMIT adsz a kezébe, elrontja, vagy eladja. Mindenhez hülye, kivéve a dobolást, táncolást, gyerekcsinálást. Hiába mondod neki, hogy itt nem viselkedhet úgy, mint amott, képtelen integrálódni. Amelyiknek egy marékkal több esze van, már hadsereget verbuvál maga köré és a fejlettebbektől kapott "segélycsomagokból" vígan elél. Én azt mondom beszéljék ezt meg otthon, maguk közt...
Meg a gyarmati rendszerben meghúzott határok miatt olyanok vannak egy országban akik soha a büdös életben nem fértek el egymás mellett.
Ezt tetézi a totális kultúra beli különbség.
Meg az iszlám vallású más felekezeti is simán kiirtani egymást.
Itt európában minden nyelvi-kulturalis egysrgbel nemzetnek van saját országa.Minusz mi mert minket szoptattak a rossz valasztasaink miatt.
De a legfontosabb ami miatt ennyien jönnek hogy ide jöhetnek.
Jólét van és az európai felvilágosult liberális népesség annyira életképtelen hogy az elemi önvédelmi reflexei sem működnek.
Saját vezetőik hoznak be annyi más kultuturaju embert hogy huszev múlva elvétve látni fehér keresztényt.Ez van.
az a baj hogy ezekkel a dolgokról szinte mindenki szélsőségesen gondolkozik, még az is akinek semmi tapasztalata nincs a témában
pl a szomszéd faluban is van egy néger régebben sűrűn láttam mostanában nemigen, jókat vigyorogtam rajta amikor egy kicsit hűvösebb nyári napon amikor én felvettem a rövidgagya+póló mellé egy melegítőfelsőt ő olyan vastag pulóverben volt mint a sarkkutatók
valami tolmács emberke, meg a fene tudja mit csinál annyira nem érdekelt a téma
szóval vele semmi bajom se volt az se érdekel ha csinál pár tejeskávé színű gyereket, tehát a bőrszínnel semmi bajom nincs, mondjuk ha szürkületben állna az út szélén lehet lenne mert alig létszana
az hogy jönnek ide a megélhetési szinesek az igazándiból nem az az ember bűne aki idejön, hanem egyrészt aki engedi(vezetőségi szinten), másrészt aki az életterüket olyanné tette amilyen most van
amúgy bennem van még mindig hogy fiatalabb koromban teli volt minden avval, hogy küzdenek afrikában a betegségek ellen, ne legyen annyi gyerekhalál, falukba vitték a semmitérő "fejlődést" stbstb
ezzel szemben semmit szinte nem tudnak termelni, az a kevés ennyi embernek nem elég, semmi(vagy minimálisan) sem fejlődik technológiai szinten ami segítené a nép ellátását
na ez mostanra beért, lett sokkal több ember anélkül hogy tudna magával mit kezdeni, aztán ha nincs mit enni, az ember bármire képes
stbstbstb
ahol meg a mondvacsinált háborúkkal elbasztak minden eddigi rendszert arrol meg kár is beszélni, ha itt is lőnének rám én is mennék más helyre........
Nem is arról szólt a fáma aki eszi..............................hanem aki szíjjjja!!
Kövezzetek meg ............de jó vót a
Jut eszembe nincs valakinél egy kis ződcsíg
valamelyik tanár mondta hogy régebben nem is volt egy se, szóval van-volt fejlődés
amúgy baszki én se dolgoznék ha nem lenne muszáj....akkor én is cigány vagyok?
ha valahonnét jönne havi 80 pénz folyamatosan én egész nyáron csak pecáznék télen meg nézném a hóesést