Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Haggyá' má', ilyen faxságokkal zavarod össze a topikot! 😂
miért ne venné fel?
bogyó a véres szájú o1g fan is igénybe vesz mindent amit csak tud, pedig ő elég fanatikus

amúgy ezeken nem kell meglepődni, geci ez mind, ő se lenne jobb egyiktől sem
Nem olvastad el amit írtam, vagy nem érted?
Akkor a karigerire szavazó bejelentett külföldiek se?
Hol olvastál ilyet, hogy én leírtam volna az okát a határon túliakról, ki miért tartózkodik külföldön.
A szavazás turizmusra irányult a megjegyzés.
Nem vagy ügyes 😅
Mindenszar.
Ezt a kammer embert. 😆

https://mandiner.hu/cikk/20211...
semmi jót.. 😅
Simán............bár ez tényleg csak a műhelyben bíbelődés télen hétvégén.Utána meg jól lehet használni ingázásra.Csak egy utálék UFO kell a farára. 😂
A külföldön dolgozónak is legyen mindegy...
Ez egy nem rossz ötlet...vagy a szavazáshoz legyen egy teszt, ami igazolja, hogy a szavazó tudja hogy miröl szavaz...
Már csak azt kellene értened, hogy mit jelent az hogy liberális vagy demokrácia
azért ha végre kiérsz a fasz erdőből gyors keresel egy másikat amin végig lehet futni
Alakul a cucc,lassan már csak össze kell rakni. 😀Asszem a moccantyú tolatott amerikáig. 😆
Vizsgára van valami csuklózó gyakorlat vagy csak be kell nyögni hogy cserés a műszerfal?
idén január 1-től már nem érvényes az orosz föderáció esetén, úgyhogy csak Ukrajna esetében fizetünk
A felvidéki és többi azomszéd magyar nem kap nyugdíjat tőlunk hanem csak a volt szovjet tagköztársaságok lakói egy vagy 60 évvel ezelőtt írt kölcsönös megállapodás miatt persze jellemzően ukránok és oroszok élvezik ezt ki és nem karcsú nyugdíjat fizetünk mert bemondásra hisszük el, hogy milyen poaztot és mennyiért töltött be.
Az is baj, hogy itthon élők is sokan csak vernyákolnak, azt mikor kérdezem, hogy vótá savazni? Csak megy a kummogás, hogy nem. Akkor mondom a pofád befogtad. 😊
Igaz, az 50-el sokkal előrébb lenne... 🙁 az már eléri egy középszintű multi-katona napi bérét majdnem 😁
Aki magyar, de önként elmegy külföldre, az szavazhasson, aki szintén magyar, de rajta kívül álló okokból a határ túlsó oldalára került, az meg ne.
Ügyes vagy... 😕
Lehet érdemes lenne kicsit utánajárjatok, odacsapjatok az asztalra hogy számoljanak újra mert szerintem 50 pár ezret kellene kapjon, az a minimum nyugdíj. Ha meg évek nincsenek és a kort sem éri el, le kell százalékoltatni.
Erdélyből érkező békemenetről volt szó.
havi 2x elutazik lasvegasba egy-egy hosszú hétvégére aztán kaszinózik
mivel elég rozoga ilyenkor kell neki legalább egy-másfél hét regenerálódás
mit csinál azzal a temérdek pénzel?
miért szavazzon az ország sorsáról az aki külföldön él és dolgozik?
pl unokatesóm miért szavazhat aki magyarországon van évente 2-3 hetet?
majd ha hatacuccol és itt él akkor szavazhat

amúgy ezt a felvidéki nyugdíj dolgot nem értem
anyám 18 éves kora óta fizette a tsz nyugdíj járulékot és mégsem kap nyugdíjat mert a rendszerváltás előtti befizetés más néven-jogcímen történt és nem vették figyelembe így volt meg az ideje
aztán valami méltányossági akármit kap ami dokáig 27 ezer volt most már ezekkel a pár százalékos emelésekel( régen ezt nem is emelték) már ilyen harminc pár ezer lett
Itt nem a külföldön dolgozókról van szó, hogy azok ne szavazhassanak!!!!
Azok szavazhassanak!!!
Azok ne szóljanak bele a mi életünkbe, akiket busszal hordanak be, vagy azok ne, akik 64-en vannak bejelentkezve egy határmenti faluba, egy lepukkant tanyára a felvidékről........stb!
Az két különböző dolog.
Állítólag a román kamionosok simán belehugyoznak.