Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Iii de megy a terelés…. Átbaszta az ÖBB? Át!
Meghirdetett egy hiperszuper éjszakai járatot de mit küldtek helyette?! Egy szart!
Na ennyit de hát ismerünk már téged, neked a tények azok nem tények.
Ez meg a nálunk mindenhol megállós, S-bahn. 70 méteren oldalanként 6 dupla ajtóval, peronnal egy szintben lévö padlóval, klímával, wifivel, rengeteg szemetessel, utastájékoztató rendszerrel, stb...Szóval szar az osztrák vasút, de Európa másodikja, az Eu legjobbja. Ami persze nem jelenti azt, hogy ne lehetne jobb, de inkább aggódjatok a magyar vasút miatt, mert arra a tizedét sem fordítják , mint amit kellene...
nézd meg azt a szart és utána írj ilyeneket
Én 2019-ben mentem Magyarorzságra vonattal. Na arról lehetne mesélni. Ez volt a Szombathely-Pécs gyors! 40 fokban, klíma nélkül.
Mondjuk rajtam kívül talán más utas sem volt rajt...
Így járt. Van ez így. Jó sok kocsi volt azon a vonaton, meg szólni is lehetett volna a kalauznak. Pl menet közben egy állomáson is után lehet tölteni. Ha meg müszaki hiba miatt nem volt, akkor a másik alternatíva az lett volna, hogy a kocsit, kisorozzák, aztán marad Bécsben és megy amivel akar...Az hogy tetszett volna neki? Teljesen mindegy miröl, mindenröl lehet negatív videót forgatni. Meg pozitívat is. Egyszerüen másik WC-re, mosdóba megy, ami működik és a dolog letudva...Azt azért tudni kell, hogy ezek a vonatok átmeneti szerepet töltenek be, még 1-2 évig. Az ÖBB a DB éjszakai vonatait vette át és matricázta át kékre, ezek a 60-as évekből hátramaradt matuzsálem kocsik. nem mentség, de teljesen nyilvánvaló, hogy nem az a kívánt szinvonal és szolgáltatás.
Neked nem az. Mint egy hiperaktív kisgyerek, be nem áll a szája, egyfolytában beszél, de nem mond semmit, vagy ha igen, akkor az is valami manipulatív faszság, vagy hülyeség.
Mint a jelen példa is mutatja, simán le tud járatni egy közlekedési formát, egy céget, egy országot, csak mert neki ebböl van nézettség. De ugyan azt csinálja az elektromobilitással, vagy bármi mással. hiszti, kritika, csipogás az egész amber...
Az indulast,a rendelt halokocsit,es nem volt viz a vonaton.
Baszki,nezd meg.
Viheted, csak nehogy észrevegyék 😁
arra az emberre mindent lehet mondani csak azt nem hogy unalmas
régebben kedveltem sok videóját láttam de meguntam, idegesít hogy olyan hiperaktív forma 😃

röviden annyi hogy a bérelt merci helyett kapott egy zsigulit, merci árban....
végül adtak vissza pénzt de a szopás attól még szopás marad
Mit basztak el Bécsben? Mert én meg nem néztem azt a videót, rémesen unalmas az az ember...
Mar becsben is elbasztak.
Lehet nekik az mar kulfold.
azokat a szép piros párnákat vinni kell vagy adják(kérdőjeles)
Külföldön az ÖBB nem nagy úr....
a házadban is ugyanez a helyzet(fetrengős)
Miért nem veszel egy platós zsukkot arra rádobsz egy kanapét azt minden jó 😂
http://youtu.be/4FKQ6v3KU0U
Ez meg az új. 2-3 év múlva már csak ilyen éjszakai lesz.
De mind a két útján ? Folyamatos rossz értékeléssel….
Senki se tökéletes. 😵
Ilyen nincs,de a szervezetlenseg,késés nem muszaki gond.
Es hat a fenyes mindenhato modern,zold,mindenben jobb,lagyabb,szarazabb osztrakiaban hogy engedheto meg egy ilyen utazas?
Skandallum,ez balkan.
Igen, az alapján lehet...A flotta legöregebb járműveit bemutatta...
látod vazzeg, ha időben leszoktál volna a pináról most ezt nem kellene átélned 😁
Ennyi. A főnökasszonyom mondta ez lesz kész. 😅
Az a lenyeg.
Nekem vagy kombi,vagy bazinagy furgon. 😆
Nekünk begyere a formája.
Ja,vagy kupe,vagy vaszontetos,de ezek a cc cuccoknak eleg idetlen a formajuk felhuzott kemenytetovel.