Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lefosott hulladék egy banda. 😊
https://www.origo.hu/itthon/20...
😄 uramatyám, ezba,félnótás akart miniszterelnök lenni. Micsoda egy ország, micsodaegy választók 😄
Korlátok közé szorítják a fillérbaszást? 😆
Ja, hát ez mondjuk érthető.....
Kozteruleten nem lehet hazbol kilogatott kinai narancs hosszabbiton elektronokat kozvetiteni lepukkan feher leaf-ekbe. 😆
És mit tiltottak be?
Baszki,handris ott volt nalunk. 😆

http://youtu.be/lFozs7HZhPk
Az a petpapackos gyomirto nem ketliteres?
Mondjuk abbol egy deci is sokk.
Annyira szar, hogy nem ment le az egész? 🤔
Egy fél Argust legurítottam én is.... 😂
Mert 1 teljes óra már munka míg az alatt csak szórakozás. 😄
Milyen jól képben vagy. Lehet hogy nem bírsz ki egy órát, de 59percet ezek szerint igen? 😂
Jó bulizást Ini! Sokat tessék ini... 😄
Ettől még jobban is megy.
Nálunk a sofőr apjának a temetése végén a halotti tor olyan jól sikerült, hogy a végén még táncoltak is.

:-)
azt eltöri a gagyi is, csak utána nem fér el a kabát zsebben, utána már csak gumibotként hordható
Nekem van egy jó régi, nagyon jól illeszkedik, ha kicsapod, úgy kell betonon visszaverni, befeszül nagyon... fahasábot még nem vertem vele, de érzésre egy kulcscsontot biztos eltörne 😁 - és igazából az a dóga 😁
hirtelen ezt találtam
volt olyan józsefvárosi vipera amit kézzel elgörbítettem
Jól nyeled a marketinget 😁 nézd meg jobban: az "eredetivel" a hasáb lapját üti a csóka, az koppincsokkal meg az élét 😅 Alig feltűnő 😂
illik ott mást is csinálni, de erről ne beszéljünk 😂
Igazából nem tudom milyen melót ajánlottak neki mert azt nem mondta lehet, hogy pultost......akinek azért illik flitteres latex cuccban nyomni az éjt. 😁
egy pultos munka biztosan jó pénzt hozott volna
nekem nem sok gondom van a buzikkal, de tuti nem bírtam volna bent egy órát sem
Én voltam a capellában bútort cuccolni és volt ifjú csinos kollégánk akinek melót is ajánlottak nem tudom, hogy elfogadta-e? 😁
mordor...
azért régen nem egyszer elhangzott a székes fővárosunk közgáz diszkójában ez a csoda mondat: gyerünk a capellához buzit verni 😂
bár a mostani hipszter gyerekek erre nem képesek, de akiben ez a vér 20-30 éve megvolt az még most is megvan, a pálinka meg amúgyis nullázza a morális értéket így semmi akadálya annak hogy bármi is megtörténjen 😉
Én is nézegettem, de az obd-től madzagolni nem túl szép. 🙃