Nekem van egy jó régi, nagyon jól illeszkedik, ha kicsapod, úgy kell betonon visszaverni, befeszül nagyon... fahasábot még nem vertem vele, de érzésre egy kulcscsontot biztos eltörne 😁 - és igazából az a dóga 😁
Igazából nem tudom milyen melót ajánlottak neki mert azt nem mondta lehet, hogy pultost......akinek azért illik flitteres latex cuccban nyomni az éjt. 😁
mordor...
azért régen nem egyszer elhangzott a székes fővárosunk közgáz diszkójában ez a csoda mondat: gyerünk a capellához buzit verni 😂
bár a mostani hipszter gyerekek erre nem képesek, de akiben ez a vér 20-30 éve megvolt az még most is megvan, a pálinka meg amúgyis nullázza a morális értéket így semmi akadálya annak hogy bármi is megtörténjen 😉
😄 uramatyám, ezba,félnótás akart miniszterelnök lenni. Micsoda egy ország, micsodaegy választók 😄
http://youtu.be/lFozs7HZhPk
Mondjuk abbol egy deci is sokk.
:-)
volt olyan józsefvárosi vipera amit kézzel elgörbítettem
nekem nem sok gondom van a buzikkal, de tuti nem bírtam volna bent egy órát sem
azért régen nem egyszer elhangzott a székes fővárosunk közgáz diszkójában ez a csoda mondat: gyerünk a capellához buzit verni 😂
bár a mostani hipszter gyerekek erre nem képesek, de akiben ez a vér 20-30 éve megvolt az még most is megvan, a pálinka meg amúgyis nullázza a morális értéket így semmi akadálya annak hogy bármi is megtörténjen 😉