Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt ne is mond, bolondok.....
Na csak azért ! 23 mint egy jó csaj , de belever a 300-ba a mutató !
Tényleg basszus! A Te Kawád... nem sorolható ide.
Már mint látványosan lehet lejjebb ment kicsit
Igen azért is lett lecserélve most castrol 10w-50 van benne az nem fogyott mióta kicseréltem.
Nem ez öregebb csak 2005 ben került az előző tulajhoz akitől vettem amúgy 2001-es. De szerencsére szép állapotú a motor nincs barmolva szigszalagozva stb.
Azzal a V300-zal csak csínján ! Az a legfaszább olaj , de nem több ezer kilóméterre tervezve !
Na na ! Csak óvatosan azzal a 20-éven felüli szigszalagosokkal !
Te meg kikented a hüvely falát!
Akkor egykorú az enyémmel, de ugye nem egy ligába hajtanak...
Bearanyozta a láncomat, párdon. A napomat!
Lecseréltem az olajat v300 most megfigyelési szakasz van azóta nem kért a mocsok. de kb 2000km mentem vele.
12 év alatt nem cseréltek rajta láncszettet azért ez is elég sokat elárul az előző tulajról mennyire hajtotta a gépet,egyszer kellett utána feszíteni a 12 év alatt ezt mondta
Gondolom utána kiengesztelt...
Párom egyszer rámhozta a frászt. Mondja "Hééé rosdás a láncod! " mondom - Hol? HOL?

Nézzem a csapokat semmi, kérdem hol látod? Hát mondja hogy az egésznek az oldala. Jaaaaa mondom baszod ez arany D.I.D. hheeee csajé. Ez ilyen.
Ezért van a sok jappán ami a világból kimegy címszóval rideg tartáson aztán meg 15-20 évesen a szigetelőszalag meg a gyors kötöző tartja össze.
Tipikus fatherom. "Míg nem szar mi a faszért hozzá nyúlni"
Olaj fogyása mennyi cirka...
Akkor szegényem eléggé rideg tartva volt. Sebaj már van gazdija!
Szezonnak vége megy szelep becsiszolás szimering csere vezérmű lánc csere szelepállítás meg első teló felújítás mert még nem volt szétszedve mióta lejött a szalagról.
Az én alkatommal nyeszlett 50kilós 130centis puhapöcs vagyok.
Mi van verekedni akarsz?
Na még egyet az idegállapotomra.
Nem szeretnék annyit. de inkább mesélj mi a helyzet a műanyag motoroddal rá kell locsolj pár100as ajánlatot, hogy ne legyen macskazsák
vagy tegyél fel 15 db injekciós tűt meg egy olajjal teli permetező gépet valahova ha szeretnél még elmenni vele 100 000-et
Látod ilyen régi láncod van még amit a szimeringtől kiömlő rendszeres olajozásnak köszönhetsz most hogy megszüntetted a gyári olajzót szerintem hamar csere