Nem ez öregebb csak 2005 ben került az előző tulajhoz akitől vettem amúgy 2001-es. De szerencsére szép állapotú a motor nincs barmolva szigszalagozva stb.
Lecseréltem az olajat v300 most megfigyelési szakasz van azóta nem kért a mocsok. de kb 2000km mentem vele.
12 év alatt nem cseréltek rajta láncszettet azért ez is elég sokat elárul az előző tulajról mennyire hajtotta a gépet,egyszer kellett utána feszíteni a 12 év alatt ezt mondta
Szezonnak vége megy szelep becsiszolás szimering csere vezérmű lánc csere szelepállítás meg első teló felújítás mert még nem volt szétszedve mióta lejött a szalagról.
Látod ilyen régi láncod van még amit a szimeringtől kiömlő rendszeres olajozásnak köszönhetsz most hogy megszüntetted a gyári olajzót szerintem hamar csere
12 év alatt nem cseréltek rajta láncszettet azért ez is elég sokat elárul az előző tulajról mennyire hajtotta a gépet,egyszer kellett utána feszíteni a 12 év alatt ezt mondta
Nézzem a csapokat semmi, kérdem hol látod? Hát mondja hogy az egésznek az oldala. Jaaaaa mondom baszod ez arany D.I.D. hheeee csajé. Ez ilyen.