http://24.hu/belfold/2017/07/0... Na ezeket a hozzászólásokat olvassátok ! Még hogy az autósok figyelnek a motorosra ?! Nem semmi ! Még amelyik pofozkodni is akar ! ÁÁÁ !
Hirdetéseknél csak álló helyzetű kijelzőnél jeleníti meg normál módon a fotót, szöveget, fekvő kijelzőnél túlsagosan felnagyít mindent és nem lehet korrigálni sem a méretét.
anyáméknál is van ilyen kalapács.13 ezer tonnát üt.de a kezelője aki volt a csatos üvegre a tetőt,vagy a zsebórára a fedelet rácsukta vele. nagy királyok. sajnos kihaló szakma
Nyáron sporttatyó számra szoktuk bevinni a helyi csapolt sört amit ha megittál egyszerre ki is izzadtad. Átlagban egy műszakban 6-8 liter szódát ittunk meg fejenként de pisálni nem igen kellett.
hát régebben nem fostak ennyire az élőmunkától...faterék mikor építkeztek,meghozták a 120 mázsa cementet. csak a niggerek nem jöttek meg
a sofőr a kocsin,fater meg hordta. volt pár hasonló sztori,nem mindig cementtel nem mondom,hogy nem látszik meg rajta...
de szerintem ha zsákolás,akkor a cukorgyáriak is tudnak pár sztorit...
meg itt nálunk a tsz-ben is...
persze ettől még a kép szerintem fake
Mindenhez hozzálehet butulni. Az emlegetett kollégával ilyen gépen hídvázas légkalapács melóztunk, csak az 3 tonnás volt ez kb csak a fele. Egyedi kovácsdarabok többlépcsős tengelyek fogaskoszorúk stb...
Ohh mikor az öregemék kamionokat pakoltak le. Egy zsák kukorica, meg granulátum volt 70 kg. Naponta több tonnát lepakoltak. Volt olyan vádlija meg válla hujujuj. Brszált egy kölök hozzájuk zsákolni, két hét múlva ott hagyta. Azt mondta elmegy inkább le doktorál, a fasz se emelget ilyen nehéz dolgokat. Azóta tényleg Dr. a gyerek. Ő még idejében tudott dönteni mit is akar az élettől.
Az öregeknek van rá pénze, és ha van pénz van jegye is. De nincs hamvas puncija. Na most a hamvas punciknak meg nincs pénze és nincs jegye sem. A bejáratnál keresi meg egymást kereslet és kínálat formájába a két szereplő. Aztán szó szerint kielégiti az egyik a másikat. Szükségletek ott akkor megszünnek. Mind két fél boldog. Szép dolog is ez a gazdaság dolog.
a sofőr a kocsin,fater meg hordta. volt pár hasonló sztori,nem mindig cementtel nem mondom,hogy nem látszik meg rajta...
de szerintem ha zsákolás,akkor a cukorgyáriak is tudnak pár sztorit...
meg itt nálunk a tsz-ben is...
persze ettől még a kép szerintem fake
http://youtu.be/EPM57RXbCyc
szerintem csak a puha pöcs nyugati társadalom miatt lett 25 kiló......aztán begyűrűzött ide is