Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://24.hu/belfold/2017/07/0... Na ezeket a hozzászólásokat olvassátok ! Még hogy az autósok figyelnek a motorosra ?! Nem semmi ! Még amelyik pofozkodni is akar ! ÁÁÁ !
Akkor volt gyorsba szedd magad akció!
Hirdetéseknél csak álló helyzetű kijelzőnél jeleníti meg normál módon a fotót, szöveget, fekvő kijelzőnél túlsagosan felnagyít mindent és nem lehet korrigálni sem a méretét.
Megújult a képesmotor oldal heee!
Bicske melletti szakasz.
Gyerekik az M1 en Győr felé leégett egy kamion. Még oljtják, teljes útzár. Sört is szállított. Pár rekeszt megtudtak menteni.
Ott nem csak ellenütőn kezeltem héblit és feszegettem kalapácsvezetői tudásom.
te is megpróbáltad a főnök zsebóráját összecsukni?
Már nem ott melózok rég... nem is bírnám már.
targoncával simán elbírod egész műszakban,nem?
Az olyan 1250 fokos meg kb 30 kilós vasdarab a végén bebélyegezik az anyagminőséget meg ugye mérettartó vas mellett és csapos hengerlővel készítik el.
Az ám a legjobb kalapácsvezető, mi is a maszekot pl. 1.5 kilós fejszét is ezen lyukasztottuk profi volt a Tibi bácsi.
anyáméknál is van ilyen kalapács.13 ezer tonnát üt.de a kezelője aki volt a csatos üvegre a tetőt,vagy a zsebórára a fedelet rácsukta vele. nagy királyok. sajnos kihaló szakma
Már azt hittem sosem hűl ki az a vasdarab
Nyáron sporttatyó számra szoktuk bevinni a helyi csapolt sört amit ha megittál egyszerre ki is izzadtad. Átlagban egy műszakban 6-8 liter szódát ittunk meg fejenként de pisálni nem igen kellett.
A srác műszak után gyanítom,hogy nem csak 1sört iszik meg....
hát régebben nem fostak ennyire az élőmunkától...faterék mikor építkeztek,meghozták a 120 mázsa cementet. csak a niggerek nem jöttek meg
a sofőr a kocsin,fater meg hordta. volt pár hasonló sztori,nem mindig cementtel nem mondom,hogy nem látszik meg rajta...
de szerintem ha zsákolás,akkor a cukorgyáriak is tudnak pár sztorit...
meg itt nálunk a tsz-ben is...
persze ettől még a kép szerintem fake
Na oda is kell a powa.
Mindenhez hozzálehet butulni. Az emlegetett kollégával ilyen gépen hídvázas légkalapács melóztunk, csak az 3 tonnás volt ez kb csak a fele. Egyedi kovácsdarabok többlépcsős tengelyek fogaskoszorúk stb...

http://youtu.be/EPM57RXbCyc
Ohh mikor az öregemék kamionokat pakoltak le. Egy zsák kukorica, meg granulátum volt 70 kg. Naponta több tonnát lepakoltak. Volt olyan vádlija meg válla hujujuj. Brszált egy kölök hozzájuk zsákolni, két hét múlva ott hagyta. Azt mondta elmegy inkább le doktorál, a fasz se emelget ilyen nehéz dolgokat. Azóta tényleg Dr. a gyerek. Ő még idejében tudott dönteni mit is akar az élettől.
Volt kollégám mondta mikor le kellett szedni kocsiról adj ám kettőt a f@szom fordul annyit 50kg!
szerinted máshol is?
szerintem csak a puha pöcs nyugati társadalom miatt lett 25 kiló......aztán begyűrűzött ide is
egyszerűbben: (szinte) minden nő ribi
Az öregeknek van rá pénze, és ha van pénz van jegye is. De nincs hamvas puncija. Na most a hamvas punciknak meg nincs pénze és nincs jegye sem. A bejáratnál keresi meg egymást kereslet és kínálat formájába a két szereplő. Aztán szó szerint kielégiti az egyik a másikat. Szükségletek ott akkor megszünnek. Mind két fél boldog. Szép dolog is ez a gazdaság dolog.
Minek az építkezésen fűrészpor...?