Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha a kedves vásárló egy tapló paraszt,akkor elküldöm az anyjába,aztán mehet máshova vásárolni!
Értem, tehát akkor szerinted pénzzel minden el van intézve? Senkinek nincs joga tapló parasztként viselkedni a másikkal, meg akkor sem, ha az a másik egy eladó. El vagy tévedve! A pénzeddel az árut fizeted ki, nem a modorodat ellensúlyozod. Az más kérdés, hogy eladóként illik az embernek a vásárló felé segítőkészséggel és barátságosan fordulni. Ha erre a válaszod bunkó és közönséges, akkor szerintem baszd meg a pénzedet Még jó, hogy nem vagyok eladó
A darázsgarázs a másik nevetséges banda.Ott egy no name kesztyű 25-40 ezer forint.Más üzletben ugyanazok a kesztyűk 10-12 ezerbe kerülnek.Persze ennek ellenére van olyan,aki megeszi a sok maszlagot,és ott vásárol.A hab a tortán a csodaszer,amivel szinte újjá varázsolhatod a leömlőket..
Akkor gondold így. Vihyed csak a pénzed a Balazsnak, ő az akiről írtam. Ő az akinek egy forintot sem viszek és már egyre több ismerősöm így van vele, na de hát Pécs vonzáskörzete hatalmas és nincs bolt. Állandóan van hülye aki betéves oda, mefveszi a silány shox terméket is mert olcsó, megveszi az asszimmetrikus ls2bukót mert olcsó.
Soha be se teszem oda a lábam. Nekem ne flegmázzon.
És igen, én adom a kenyeret a szájába, akkor is legyen normális ha máshol vettem a felsőmet és a bukómat! Ez így van, gondolhataz te akármit.
Te ezen meglepődsz hogy Erdélyben magyarul tudnak a magyarok? Nem tartottalak eddig sem okosnak de ez bizonyít sokmindent
másik oldalról
itt a patak mellett egyszer táboroztunk is egy éjszakát, másodszor csak egy kis lazulós fürdőzés volt
de kb 2 centi hideg a víz
"én vagyok az ügyfél és akármilyen tapló paraszt vagyok az eladónak akkor is udvariasan kell kiszolgálnia"
Hát ez szerencsére nem így van! Ha egy tapló paraszt vagy, akkor a tulaj úgy küld el a picsába, hogy öröm lesz nézni, és ez így van jól! Hihetetlen, hogy egyesek úgy gondolják, hogy mert valahol ott akarnak hagyni szaros párezer forintot, akkor már ők a királyok, és mindenki nyalja ki a seggüket. Persze ez általában a saját nyomorúságos életük miatt van - persze Te kivétel vagy. Tiszta szerencse, hogy egy jó boltnak pont mindegy, hogy egy tuskóval több, vagy kevesebb vásárol nála, mert a normális emberek - akikkel normálisan lehet beszélgetni akkor is, ha épp nem vesznek semmit, csak bementek körülnézni - szóval a normális emberek elégedett vásárlóként úgyis visszatérnek!
Béke!
Argyasudvarhelyrol indulva?
én kint kb mindig fent vagyok 6 kor, ha hideg van előbb, aztán úgy várjuk a napot mint a messiást
egyszer pádison 3 fok volt, majd lefagytam
Dehogynem.
8-9 felé még alig volt nép fel-le
az meg nincs annyira korán
Reggel megy akinek hat annya van.
Esetleg egy laza 22h-s kezdés?
ott nem voltam még, mi az olt mellett vadkempingeztünk
"Szóval bármely boltban is véled úgy, hogy csúnyán beszéltek veled, az én tapasztalataim azok, hogy csak azokkal beszélnek csúnyán, akik stílusa nem volt megfelelő - no offense!"

Nem nagyon érdekelnek a bejegyzéseid, de ez a mondat igen, nem, nem így van, én vagyok az ügyfél és akármilyen tapló paraszt vagyok az eladónak akkor is udvariasan kell kiszolgálnia hisz az én pénzemből fogja fizetni a saját kis életét.......persze ez nem kötelező, de akkor nem kell besértődni ha nem költök ott egy vasat sem és mások sem, ki a fasz akar egy nagyképű köcsög és engem lekezelő eladóval szóba állni?
reggel kell menni korán akkor alig van még autó
Az előzőm kibírt, ott vettem azt is saját márkája a bótnak, már kifakult a naptól itt-ott varrva van de még hibridre jó lesz!
Esni fog,és egy vagon turista van.
Nekem is a 2literes Bucegi a kedvencem, de itt a kempingben csak ilyen volt. Viszont jéghideg, és már a másodikon is túl vagyok. Úgy elfáradtam ma, hogy harmadik szerintem nem is lesz. Fürdés és szunya hamarosan, holnap meg a Transzfogaras.
https://www.google.hu/maps/pla...!4m13!1m7!3m6!1s0x474d377f4521af83:0xff1c5780e252073a!2zR29sZciZdGkgMjQ3MjMwLCBSb23DoW5pYQ!3b1!8m2!3d45.1109974!4d24.4804774!3m4!1s0x0:0x227f461d2f905100!8m2!3d45.1119291!4d24.5154628?hl=hu
Ön nyert egy bummedlit,tényleg beszélnek magyarul.
ettem a románoknál sok helyen kürtőskalácsot és mindenhol beszéltek magyarul az árusok, még a fogarason is
a diós a legjobb
Nekem meg csak ez jutott.
a faház hol van? nagyon ismerős
bár elég sok hely hasonlít egymáshoz
én az ursust jobban szeretem, vagy a kettespet bucegi a menő
Majd kiderül
Ha 3-4 szezont kibír, akkor megérte...
Sajnos az uv sárga kesztyük szín hibásak voltak 1től 1ig, így a feketét választottam
5év után már muszály volt a nyári mintex kesztyűmet lecserélni...
Mugen csizmát, kabátot, és nadrágot használok, és a legnagyobb megelégedéssel (4éve), ja meg egy nyári shox nadrágot, azzal is megvagyok elégedve
A második képről már csak egy nő hiányzik és rajta lenne minden káros szenvedély.... Látom fű is van az udvaron...