Kicsit szerelem a narancsdögöt oszt úgy elmentek,hogy nem győzök fröccsözni utánatok
Hétvégén erdélyországi menet lesz ,a székelyek megint kifújják az orrunkat,de nem baj a
Egy jóbarátom (aki nepper de a böcsületes fajtából) elvitte a Yamaha-t mert végre legalizálható állapotba került műszakilag
De mivel én ha felbacnak sem kedves sem szép nem vagyok ezért ez a jóember fogja nekem kpmesíteni
Olyan horror sztorikat hallok,hogy inkább nem mennék oda
Így megmarad a büntetlen előélet
Amúgy a cimbinek van (többek között) egy 25 éves FZR 600-a eladó,makulátlan,karcmentes, valami 350-ért adja névreírva
A pontos idézet , megkerestem ! "Annak titka, hogy az életből a lehető legnagyobb termékenységet és élvezetet hozd ki: Élj veszélyesen! Építsd a városod a Vezúv lejtőjére!"
http://youtu.be/KV7HdlRP0fs
Színhelyesen
Köszi Rammstein. Bár lehet vissza kellene adnom már
Hétvégén erdélyországi menet lesz ,a székelyek megint kifújják az orrunkat,de nem baj a
Egy jóbarátom (aki nepper de a böcsületes fajtából) elvitte a Yamaha-t mert végre legalizálható állapotba került műszakilag
De mivel én ha felbacnak sem kedves sem szép nem vagyok ezért ez a jóember fogja nekem kpmesíteni
Olyan horror sztorikat hallok,hogy inkább nem mennék oda
Így megmarad a büntetlen előélet
Amúgy a cimbinek van (többek között) egy 25 éves FZR 600-a eladó,makulátlan,karcmentes, valami 350-ért adja névreírva