Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont erre panaszkodnak a legtöbben.
Na jó, ma kettőt kaptok, de nem csinálunk rendszert belőle!
Én meg, nem rég értem haza a superzone-ból, sajnos kabát nem volt a méretemben amilyen szín kombóval kinéztem, de egy új mugen kesztyűt azért beszereztem
Majd holnap letesztelem, addig kiötlöm hogy hová is induljak, de szerintem szokásos hajnali mátrázás lesz
Én M-Tech bőrkesztyűt vettem Aunerba Ákoséktól, majd vallatásnál kiderül mennyit bír...
Több észrevételeddel vitatkoznék, csaj úgy a hecc kedvéért!
Honnan tudod, hol vettem? Konkrétan egy olyan sráctól vettem, aki kifogyott belőle, azaz használtan vettem! Nyilván erről nem szólt a fáma, így nem tudhattad!
Szerencsére semmilyen ritka csontbetegségem nincs, ami meggátolná, hogy kimozduljak Pécsről, és bár hihetetlenül hangzik, szoktam is.
Nem tudom melyik motoros boltra gondolsz, mert nem csak egy van. Az RMC (aki egyébként nem is RMC, csak bitorolja a nevet állítólag) valóban vicc, évek óta nem is megyek oda be. Van még a Zozo, ahol egy kedves csajszi fogad. Vettem náluk ezt-azt, és általában nem raktárról. Kerestem valamit, és a két szép szememért odarendelték.
Végül, de nem utolsó sorban ott a MotoBox is, aki az általános hiedelmekkel ellentétben nem SHOX bolt, csak partner! Eddig mindent meghozott, amit kértem tőle, sőt, addig cseszegettem Balázst, amíg nem ült le a Darázsgarázsosokkal, és mára már az ő termékeiket is ugyan annyiért lehozza, mint amennyiért ott megkapnád, csak nem kell érte kimozdulni Pécsről! (Örülnek is a ritka csontbetegséggel rendelkezők...)
Így jutottam egyébként a nagyon pozitív értékelésekkel rendelkező Modeka Tacoma kesztyűmhöz is (amiről még egy tesztvideót is forgattam: http://youtu.be/HlxyPbcTlWo

Szóval bármely boltban is véled úgy, hogy csúnyán beszéltek veled, az én tapasztalataim azok, hogy csak azokkal beszélnek csúnyán, akik stílusa nem volt megfelelő - no offense!
Nemrég intettem egy szép fekete szörnynek a pláza kereszteződésben vissza is köszönt pedig Lindával voltam, ennyi kérem.
Így van az L2-vel is mennyit vacillált megyünk maradunk... csak meglett azt a lehető legjobb kezekben van Gergőnél, akkor tuti látnom kellett a vasat nála.
a cikkei odabaszósak
bennem tized ennyi kitartás lenne sokkal többre vittem volna
a mercivel is amit kínlódott, nekem ennyi szarság egy életre sok lenne
Tudod lelkük van. Amúgy meg teccenek a cikkei legalábbis nekem...
Hogy lehet rajongani ennyire a régi fosokért
Aminek a többsége a jelenlegi viszonyok között már-már használhatatlan
http://totalbike.hu/sebessegoltara/2017/07/02/honda_ss50-vasarlas/?cp=1#comment ez teccett meg feltűnt, hogy kinél van a duksija na mondom jó kezekben van.
Neeeem,neeem !
Többet akaroooook
Ezzel két nagy baj van, aki gyártja és ahol vetted. A shox termékek minősége a béka segge alatt van, reméljük szerencséd lesz és ez kibírja a szezont. A másik a bolt, mozdulj ki Pécsről, jobb minőséget fogsz tudni venni nem sokkal drágábban. Pécsen vicc a motorosboltok minősége, shox, mugen... egy jobb márka néha néha. Vicc.
Az is vicc hogy amikor a Hevik farmer felsőmben és a Nolan bukómban besétáltam abba a boltba ahol vetted a nadrágot, azért hogy vegyek egy farmer nadrágot, azt a kérdést kaptam hogy "miert nem ott vetted ahol a felsődet?"
Azóta be nem teszem a lábam abba a boltba.
Ha te is csak 1et kapnál naponta...
#MotorosVandor
Sixgear Maddox farmernadrág: miért ez az új kedvenc nadrágom? Megtudod a videóból:

http://youtu.be/1l9pB8iacK0

Továbbá: csináltam egy idei országos motoros és veterán naptárat! [Folyamatosan frissítve!]
Nézzétek meg, osszátok meg bátran a naptárat másokkal is, mert sok-sok érdekes rendezvény lesz idén!
(Egyik sem az én rendezvényem, és az oldalon reklám sincs! Egyszerűen motorosként motorosoknak csináltam a naptárat! :) )
u.i.: ha készül egy rendezvényről (hivatalos) videó, küldjétek el a linket, és beteszem, hogy utólag bárki megnézhesse! ;)
http://www.MotorosVandor.hu/Re...
És mind a hatot Imrének hívják
Mai kis színes (minden nap csak egyet kaptok):
Aki a kicsit nem böcsüli.

Kettőt hátra.
Most nézem
A parkoló hová lett
Imádom az ilyen "fejlődést"
De egy képnagyító mán extra vóna??!!!
Egyszerre gondultok ugyanazt
Ja,és aki pofozkodni akart az csak a billentyű előtt ekkora spíler.....többnyire
Ugyan pár éve nem megyek utcán ,de nekem az volt az észrevételem,hogy nagyobbrészt segítenek mint nem
A szabálytalankodó,gyorsan hajtó,frászthozó motorosok kérdésében pedig valjuk be van igazuk
Mondom ezt úgy,hogy magamat is odasorolom
Sokszor léptem át a sebességhatárokat és sz@rtam le szabályokat ha úgy hozta kedvem és szerintem legtöbbünk ilyen
Amúgy mi a f@sznak ülnénk motorra?
Tötymörögjön ötvennel akinek hat anyja van és mind a hat sanghajban hastáncosnő
Azért valljuk be hogy ha hátulról belerongyolt jó eséllyel a motoros a hibás
És a sportgéppel közlekedők túlnyomó többsége gyorsan megy, a robogósok tényleg idiótán közlekednek
Bár ezek a tények miatt nem kellene senki halálát várni