Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És még a motor is középen van a fotón
Jó volt majd jöhet egyben is!

Ezek szerint voltál a vidrarunál is
Az a "kis" gát 163m,köllött bele beton
Vigyázz magadra!!
Ez az ár drágítás engem is szokott zavarni
De leginkább amikor a gagyi kínai cuccokat kínálják 2-3x áron
Ilyenkor azért be szoktam linkelni az alis megfelelőjét, bár mostanság leszarom, rájöttem hogy mindenki annyira hülye amennyire csak tud....
Nincs boltom,csak sok embert megetetnek a szarjaikkal,de az Ő dolguk!
Mai eksön:
Ugy tűnik .
Meg-e jöttetek-e már-e?
Konkurrens boltod van? Menj be és mond el a srácnak a boltban, hogy mi bajod.
Menj be személyesen,és meg fogsz lepődni,hogy mennyi szart árulnak,sokkal drágábban.Mondjuk intő példa lehetne a "híres" leömlőtisztító,de hát van,aki még ennek is bedől.
Be tudnad linkelni ugyazt a terméket az olcsóbb helyről meg a dragabbrol?
Ugyanis a vásárlók 80% csak arra emlekszik hogy kesztyű,bor, olcsobb a másik boltban és ugyanaz.
Viszont amikor utánanézek pár kattintással ki szokott derülni hogy nem ugyanaz,csak a fejekben.
Nem igazán megyek pályán,úgyhogy nem izgat.Mindegy,akinek az egy jó,és tisztességes üzlet,az nyugodtan járjon oda.
Ezek szerint az autópályák mellett lévő kutakhoz is így állsz hozzá ahol jól átbasszák az embert hisz ott is sokkal drágább az ugyanolyan üzemanyag mint a pályákon kívül. ..... jó régóta szabadáras minden, ott kell megvenni ahol jónak látja az egyszeri.
Tehát meg lehet állapítani azt a tényt,hogy ott jól átbasszák az embert.Aki ennek ellenére ott vásárol,az meg is érdemli.
Kötelező megvenni? Nem mindegy Neked, hogy ki mit és mennyiért árul? El kell menni egy olcsóbb helyre és megvenni oszt jónapot.
Erre gondolok én is. Ha már kialakul egy szóváltás az már csak a következménye annak, hogy az eladó nem tudja vagy nem akarja kezelni a vevőt és ezzel árt az üzlete érdekének.
Érdekes amit irtok!
Sokat vasaroltam mar sok boltban. Az a tapasztalatom, hogy amig van nalad penz addig segitenek es udvariasak, amint mastol van szo parasztta valnak. Egyszer vettem egy karbit az spd scooter shopban, 42 ezer forintert. Nagyon rendesek voltak mondtak hogy jo lesz a motoromba meg minden. Hat se jo nem volt viszont folyt belole a benzin es majdnem megolt. Mentem vissza, hogy ez igy nem modi. Mondtak hogy bevizsgaljak. Bevizsgaltak azt mondtak hogy rossz volt de megjavitottak. De ezt mar nagyon nem vallalhato stilusban. Mondtam, hogy adjak vissza a penzem vagy csereljek ki. Ekkor valami elkepesztoen parasztul kezdtek viselkedni. Nem hagytam annyiban a dolgot bekelteto tesztulethez fordultam. Ott is retek paraszt volt a csavo. Nem is adtak vissza a penzem...
De valahogy meg mindig megy ennek a boltnak.
Bocsi az ekezetek miatt, telorol vagyok
Na persze én találkoztam sokszor az ellentétjével is....Sok antikereskedő van,aki végképp nem oda való.Bemegy a vevő teljesen normálisan és olyan unott pofával sőt néha arrogáns módon szolgálja ki,mintha legalább én lennék őérte. Aztán mikor ennek hatására mondjuk kijön belőlem a szikár tajparaszt akkor ki a bunkó..... És volt már rá példa,legyen az fagyizó,műszaki bolt vagy áruház pénztára....
És egy konkrét példa,ami egy üdülővárosban történt velem.Megálltam egy zöldséges előtt egy pillanatra,hogy elolvassak egy smst.Még elő se vettem a telefonom,már az autó ablakánál ordított egy jólszituált nő fejhangon,hogy takarodjak onnan,mert az magánterület!Meg1ebeket is.
Na aztán mikor errefel kiszálltam akkor+futólépésben szaladt a kemping biztonsági őréhez segítségért De az se nagyon erőlködött,mert kb.látta ki baszna rá....Na ezeket nem szeretem.
Ember,egy olyan no name kesztyűt láttam náluk leakciózva!! 25 ezerért,amit a legtöbb üzletben 10 ezerért adnak.Azért álljon már meg a menet.Nagy ívben kerülöm azt a helyet,és nem is ajánlom senkinek!
Te nagyon el vagy tévedve kolléga.Látszik,hogy nem nagyon dolgoztál kereskedelemben.Én szemrebbenés nélkül küldöm el a parasztokat melegebb éghajlatra.Nehogy azt hidd,hogy azért mert bejössz hozzám vásárolni (tapló módon),akkor eltűrjem az alpári stílusodat.Aki azt hiszi,hogy pénzzel bármit megtehet,az előbb-utóbb meg fog lepődni!
inkább nem írok semmit mert utálok veszekedni, de ha itt lennél azért vernélek
gondolom az újkori metroszexuális kis ecsetfejűkért se kapna az ember több büntetést mint a rendes emberekért.......
Ismerem az eladó srácot és végtelenül udvarias és segítőkész, ezzel szerintem senkinek nem lehet baja az meg, hogy valaki valamit drágának talál akkor nem kell megvenni és mosolyogva elköszönnek egymástól.
...és el is megy a pénzét máshol elkölteni mivel a vevő soha nem paraszt csak az eladó nem tudja kezelni, de akkor az meg menjen a fenébe a földekre hisz épp ő az igazi paraszt.
El....pontosan el, elveszem mosolyogva a tapló pénzét és annyi, neki megvan amit akart és elkönyvelheti magában, hogy jól lealáztam a kis boltost nekem pedig megvan a pénze és a boldog tudat, hogy lesz miből kifizetni a számlákat ......szerintem ez a különbség a vállalkozó és kényszerből vállalkozó között, az egyik alapból udvarias a másik alapból tetű csak épp nincs más választása és beáll egy pult mögé ahol azt hiszi, hogy kegyet gyakorol azzal, hogy "kiszolgál"....ez az igaz őskomcsi típus amikor még Gizikének gazsulálni kellett a kis abc-ben a párizsiért.....az ilyennek manapság ha csak nincs monopol helyzetben valamiért akkor felkopik az álla előbb-utóbb.
Akkor az a boltos is elmegy a kurva anyjába éhen dögleni aki nem szolgál ki....lehet így is és akkor kiderül előbb-utóbb, hogy melyikünk jár jól....egy boltos soha nem engedheti meg magának, hogy bármilyen ügyféllel lekezelő és udvariatlan legyen. Ha ilyen alkalmazottam volt (mert hát volt) az amikor kiderült, hogy ilyen az azonnal repült főleg mert általában az ilyen kivagyi pöcsök többnyire lopnak is. Persze ha a pénz nem számít mert a bolt pénzmosásra van és az ügyfél inkább kolonc mint megélhetés akkor ez rendben van így.....és nincs béke....