ez nem egy kitalált betegség volt mint a kovid amire preventív kellettek gyógyszerek(fetrengős)
hanem már majdnem egy üszkös láb 😂
Az, hogy te egy olyan betegségre felveszel valami oltást amitől annyi bajod sincs mint 1 náthától az legyen már a te gondod(meghajlós)
idén megkaphatod a 3-ikat, jövőre szerintem már lesz 4, mert januártól kezdhetik(óranézegetős) Így 4-ed évente jut 1 minden birkának(meghajlós)
én ezért nézettem meg. nem akartam utólag szopni vele, jártam már úgy higy hetekkel utána vágták fel mert idegen anyag volt a sebbe és akkor durrant be
vasárnap reggel volt az akció aztán hétfő reggel már sokkal rondább volt az ujjam
lilult feketedett meg majd 2x akkora volt mint a másik
fura mód nem is fájt
most se igazán, ha lógatom akkor dobog benne a szív... meg ha nagyon elfelejtem és megfogok vele valamit
jövő héten még ránéz a doki aztán befejezettnek tekintem az orvos látogatást
még betegállományba is akart íratni, mondtam neki nekem kötetlen a munkaidőm majd dolgozok jövő hónapban a mostani helyett
6-8 éve szétszaladt az aluminium létra alattam amikor az 1-ik boltban a kamerát tettem fel. Egy vékony kis vágás volt alig akart vérezni, persze fájni fájt. estére mire hazaértem egy kicsit vérzett is mát. Nem foglalkoztam vele különösebben reggelre szépen bevarrasodott,mondom majd meg gyógyul. kb. 2 hét múlva elég jól pirosodott a környéke a seb az fájt a környéke viszketett. Mondom most már csak elmegyek vele sebészetre. Hát ott egy kicsit lebasztak, hogy miért nem akkor megyek amikor üszködösödik 😂 Feltépték hát majd be szartam kijött belőle vagy 1 dl genny. Aztán oltások antibiotikumok 2 hétig. Beleraktak valami gézt a sebbe, hogy ne forrjon össze mert előbb a gyulladásnak kell eltünnie. Akkora luk volt a lábamon, hogy 2 szál cigit simán feltolhattam volna a sebbe. 3 hónapig tartott miután helyreálltam, az utolsó kép a mai állapot.
ide rohadtul hiányozna. Mióta a Tiszáról a folyószabályozás nevében levágtak 600 km-.ert, azóta a közép alföldi régió folyamatosan sivatagosodik. nincsenek már meg az elárasztások leküldjük a vizet a folyókon mint egy csatornán ahelyett,hogy gazdálkodnánk vele. én támogatom, hogy zárjuk el a torkolatokat, nyílván egy zsilipet tegyünk rá amikor kell eresszük meg 😉
hanem már majdnem egy üszkös láb 😂
Az, hogy te egy olyan betegségre felveszel valami oltást amitől annyi bajod sincs mint 1 náthától az legyen már a te gondod(meghajlós)
idén megkaphatod a 3-ikat, jövőre szerintem már lesz 4, mert januártól kezdhetik(óranézegetős) Így 4-ed évente jut 1 minden birkának(meghajlós)
Szep vagyok mint a szamarharapás. 😆
De te ......... 😆
De,ja,tenyleg randa......... 😆
_Élö emberi kísérlet! Fújj! egy egészséges ember meggyógyul egy karcolásból!
Akkor sem kaptok több mai képet...
Tényleg elhülyül a világ.
vasárnap reggel volt az akció aztán hétfő reggel már sokkal rondább volt az ujjam
lilult feketedett meg majd 2x akkora volt mint a másik
fura mód nem is fájt
most se igazán, ha lógatom akkor dobog benne a szív... meg ha nagyon elfelejtem és megfogok vele valamit
jövő héten még ránéz a doki aztán befejezettnek tekintem az orvos látogatást
még betegállományba is akart íratni, mondtam neki nekem kötetlen a munkaidőm majd dolgozok jövő hónapban a mostani helyett