Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gumit kell cserélni a motoron meg pár apróságot a murvás utakhoz
olajat is cserélek mert múlt évben elsumákoltam, fékfolyadék, betét csere stb
kocsit is ki kell porszívózni, lemosni
rengeteg a tennivaló én meg egészen lusta vagyok, így simán kitart 4 napra ez a sok dolog
Az élet nagy igazságai :-)
Ennyi
Nem sündörög le a pofádról a bör ennyi hazudozás közben?
Ott a pont :-)
Így van, egyszerűen ök a birkák, de azt hiszik hogy farkasok...csak mert ahhoz is buták, hogy tudják magukról hogy azok...
Én tudom magamról, ezért hiszek pl az olyan ostobáknak mint az orvosok, virológusok, járványügyi szakemberek, gyógyszer és oltóanyag kutatók, stb...Nyilván egy Oxford, vagy Harvard professzor is tévedhet, vagy a Semmelweisz egyetem, de akkor úgyis mindegy hogy én mit gondolok, ha a legokosabbjaink, sok-sok ezren, tízezren is buták valamihez, akkor én hogy ne lennék az?
Ez tény, hogy hülyék vagytok...
nem kicsit, nagyon...
Életedben nem gondolkoztál,, agyad sincs.
Miröl beszélsz?
A lényeg azon van, hogy egy oroszlán leszarja mit gondol róla az antilop....
😄 beszarás
Van életed 😁
kevesebbet kell dolgozni kevesebb pénzért, így kevesebbet lehet vásárolni
aztán lesz némi túlkínálat, így esnek az árak
én pl a mai napra végeztem is a munkával, legközelebb a jövő héten dolgozok, addig rápihenek a hétvégi erdélyi túrára
Persze hogy nem. Semmit sem fogadok el, ami konteo, hülyeség, baromság...
Jó kilátással nincs reggelizőhely?
Azért csak kiderült ki a hülye
Neked is itt van felül az alvás-ébresztés
Amíg az nincs ott addig nem tudsz sima ébresztő beállítani, mivel nekem még sosem kellett így a felső sor nem volt
Szóval maradjunk annyiban hogy az ájfón is buzi meg az istenïtői is
Mert egy 5 másodperces ébresztő beállítás tartott fél percig, amiből 25 másodperc felesleges mert ki is lett kapcsolva
Kb mintha elmennél kurvázni de előtte fess egy tájképet a lépcsőházban amit dugás előtt fel kell gyújtani
Ez az óriási 😂
Öööö… igen, jobban 😂
Azért milyen vicces, hogy az egyiknek buta telefonja van, mert nem szereti ha okosabb nála a technika, a másik meg ébresztőt sem tud beállítani önállóan egy iPhone-on, de azért mindkettő jobban tudja mi az igazság, és ki az agymosott 😂
Meg hasitasi.
Na,hát ez pont más telefonba is benne van.
nagyjából(gondolkodós)
de igazából az emberek 98%-nak nagyjából ennyire lenne szüksége(kezeit széttáró)
Jaja: akinek nincs esze, legyen notesze! 😆
Na jo de neked semmire nincs igazábol szükséged. Amire mégis az egy,ceruza meg notesz
én valahogy ezekből az almásos meg nem almásos izékből kimaradtam 😄
Nekem van nókia mindent tud amire nekem szükségem van(meghajlós)