Baszhattuk, mindenki megkapta a részét... mifelénk a paprika, paradicsom maradt a nyakunkon, azt kellett ennünk, másutt a káposzta... a nyugat nem vett át semmit, mikor kiderült. Itt nem úgy kommunikálták, hogy nagy baj lenne...
Kivéve ha pont nem akkor voltál kint vagy nem.ugyanazt a mosatlan gyümölcsöt zöldséget etted. Meg csomó adottság de egyébként igen. Lutri volt, de abban is szerencsém volt.
Nyilván.........csak hát a sugárzás teszi a dolgát amedig ér. Ettől függetlenül nagy vágyam eljutni oda. Akár motorral.......de a sok év alatt még nem jutott dűlőre a dolog
Hmmmm......honnan tudod?
Aránylag erős szervezetem van......a bentléteim egy részét az itt lévő okoskodók nem biztos végigviszik........
Ettől még persze lehet igazad.....
Amugy volt benne baleset, egy kis csernobil ez most spontán.....
Igen, én már születéskor rosszul kezdtem: gyenge immunrendszer. Egész gyerekkoromat végig betegeskedtem, (7 évesen volt az első szívizomgyulladásom - szintén egy egyszerű influenza szövődményeként, akár a második. Az sokkal tovább tartott, sok hétig a gyerek-intenzíven feküdtem). Viszont úgy 13-14 éves koromra "kinőttem" a kórságokat, és volt 10 jó évem - egészségi korlátozás nélkül voltam sorkatona is). 24 évesen újra elkezdődtek a bajok, először vérző gyomorfekéllyel, majd jött a többi sz@rság...
Ezt még nézni is fájt
Meg a banyaszok a reaktor alatt.
Aránylag erős szervezetem van......a bentléteim egy részét az itt lévő okoskodók nem biztos végigviszik........
Ettől még persze lehet igazad.....
Amugy volt benne baleset, egy kis csernobil ez most spontán.....
az mindenre is jó
egy mahartos csávó azt mondta jobban állt tőle a ceruza, mondjuk én ezt nem vettem észre
http://youtu.be/B2IRM56Wkco