"A tegnapi kormányrendelet-módosításból kiderült, hogy a szeptember végétől Budapesten megrendezésre kerülő vadászati világkiállítás mentesül a járványügyi korlátozások alól, így a rendezvény látogatásához például oltási igazolvány sem fog kelleni."
persze.... 😆
lassan 5 éves a macbook pro touch, de bármikor odateszem bármi mellé.... 😆
pénzt nem adok érte, de átveszem, hogy ne idegesítsen téged.... 😂
bizonyíthatóan szarabb mint a másik....
de ha neked bejön, eladó
szinte sosem volt használva semmire sem
200 zseton viheted, pesten van még postázni sen kell
4/5 éve lehet jó volt de most már akad a net
eladó ha kell, nincs benne 200 üzemóra, mert vesz egy rendes laptopot az almás fos helyett kezd az esze megjönni
áhhhhh, hagyd egy rakás szar az összes.... 😆 aki kisbaltához szokott favágásnál, nem kell stihl fűrészt a kezébe adni, mert az is egy rakás szar lesz, nehéz vele ütni a fatörzset 😂
...vagyis csak arra jó, amire tervezték... 😂 jegyzetelni, netezni egész nap. Most őszintén: ki az a hülye, aki tabletről (vagy más kis hordozhatóról) torrentezik, főleg ugye WiFi-n?
Nekem volt vagy 4-5 éve iPad Air, szerettem, olvasgattam róla este, meg net - erre pont jó volt. Gyorsan indult rajta minden, és sose merült le.
almás cuccot sosem fogok venni
egy halom fos az egész
kivétel nélkül
pl a 4-5éves almás laptop(air) teljesítményében meg se közelíti a szervizes laptopom teljesítményét ami szerintem 10 éves lazán van i5 3xxx procival
ha megy a youtube az egyik lapon a másikon a fészbukot pörgeted 5-10 másodperceket vársz hogy betöltsön
ha nem megy a youtube akkor csak 2-3 másodperc
a hálózati kártyája is tetű lassú pl torrenthez alkalmatlan
egy valamiben jó ha jegyzetelsz rajta a suliban akkor reggeltől estig bírja az akku
Ezek szerint nincs itt semmi probléma.