Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Honnan tudnám, itt te tudsz mindent 😄
Ja, ezt te biztosan jobban tudod...
Nem ugy látszik. Vagy a haverjaid még beképzeltebbek 😀 egyébként se értem minek jársz akkor ide. Se motoros nem vagy, se magyar és itt mindenki hülye 😃
Elvileg 12 v-ra köthetö usb töltö SAE solar csatlakozoval.
Ritkulnak a 70-80 év fölöttiek, és akik már amúgy is reprodukcióra képtelen állapotban voltak...
Statisztikalilag nem leszünk ettöl kevesebben...ha meddöséget okozna, vagy még a szaporodás elött vinné az embereket...de így?
Ha ezt valami összeesküvéselmélet alapján gyártották, akkor a világ legbénább biológia fegyver gyártói voltak...
O, dehogy mindenki...a környezetemben többnyire mindenki okosabb nálam...de ti itt nem teszitek magasra a lécet...
Tovabba remelem ez csak egy kabel,nem aktiv tolto. 🤔

https://www.ebay.com/itm/283930636542
Csak hogy szinesitsem az unalmas hisztit.
Megtalaltam a regi narancs motorra gyartott filleres cuccolos zsakot.Egy 10 literes decathlon gyerekhatizsak. 😆
A szurken is jol mutat.
Hát beoltott meghalt az nem volt túl sok... és az állatvilágban is úgy van, hogy a gyengék pusztulnak el. Ezt az ember sem tudja megváltoztatni.
ezt majd jövőre látjuk, ha a megbetegedettek száma az ideihez képest annyival csökken mint a beoltottak száma(százalékos arányban) akkor kijelenthetjük hogy az oltás fasza
bár kicsit fals lesz az adat mert rengeteg nagyon öreg és/vagy nagyon beteg már idén meghalt
Oszt ráfröccsent és vámpírrá változott legalább? 😂
Vagy aki meghalt, az mind "genetikai hulladék" volt.

Megint tanultunk valamit.
Ez egy nagy tévedés. Maga a hullám léte a te hibád... ha tegyük fel, mindenki be lenne oltva - nem lenne hullám se.
Nem vagyok én akkora genetikai hulladék hogy egy ilyen szar elvigyen. Én kórházba is még csak látogatni voltam, pedig már a B oldal ketyeg.
Lehet, viszont addig semmi közöm a hullámokhoz.
Emlékünkben megőrizzük... ...mégis csak motorostársunk volt...
Majd elkapod egyszer - idő kérdése csak. Aztán vagy átvészeled, vagy nem lesz utána nekünk se közünk a hulládhoz... 😆
Ez milyen hülyeség már. Egyrészt minden hullám hónapokig tartott, másrészt én oltatlan vagyok de miattam még egy hullám se volt, engem nem fertőzött meg senki és én sem fertőztem senkit. Semmi közöm egyik hullámhoz sem.
Ja, kell.majd lélegeztetöt is használni mer abbol is.kurva sok lett véve és.már nincs hová ajándékozni 😀
Van.
Ez csak mellékzönge megint a tenger beragadt és tulvásárolt oltoanyag miatt. Ugyhogy mehettek harmadik oltásra csak ne menjen kárba 😄
Gyáááááá:)
Oszt még szeptember se nincs. De már a virologiai mérce merkely is emlegeti egyre sürübben, ugyhogy zoli itt nincs mese 😃
Vegyed a tibicsokit
Nem lesz. 😆
Melyik hülye állította itt hogy nem lesz negyedik hullám?