Nem ugy látszik. Vagy a haverjaid még beképzeltebbek 😀 egyébként se értem minek jársz akkor ide. Se motoros nem vagy, se magyar és itt mindenki hülye 😃
Ritkulnak a 70-80 év fölöttiek, és akik már amúgy is reprodukcióra képtelen állapotban voltak...
Statisztikalilag nem leszünk ettöl kevesebben...ha meddöséget okozna, vagy még a szaporodás elött vinné az embereket...de így?
Ha ezt valami összeesküvéselmélet alapján gyártották, akkor a világ legbénább biológia fegyver gyártói voltak...
Csak hogy szinesitsem az unalmas hisztit.
Megtalaltam a regi narancs motorra gyartott filleres cuccolos zsakot.Egy 10 literes decathlon gyerekhatizsak. 😆
A szurken is jol mutat.
ezt majd jövőre látjuk, ha a megbetegedettek száma az ideihez képest annyival csökken mint a beoltottak száma(százalékos arányban) akkor kijelenthetjük hogy az oltás fasza
bár kicsit fals lesz az adat mert rengeteg nagyon öreg és/vagy nagyon beteg már idén meghalt
Ez milyen hülyeség már. Egyrészt minden hullám hónapokig tartott, másrészt én oltatlan vagyok de miattam még egy hullám se volt, engem nem fertőzött meg senki és én sem fertőztem senkit. Semmi közöm egyik hullámhoz sem.
Gyáááááá:)
Oszt még szeptember se nincs. De már a virologiai mérce merkely is emlegeti egyre sürübben, ugyhogy zoli itt nincs mese 😃
Vegyed a tibicsokit
Statisztikalilag nem leszünk ettöl kevesebben...ha meddöséget okozna, vagy még a szaporodás elött vinné az embereket...de így?
Ha ezt valami összeesküvéselmélet alapján gyártották, akkor a világ legbénább biológia fegyver gyártói voltak...
https://www.ebay.com/itm/283930636542
Megtalaltam a regi narancs motorra gyartott filleres cuccolos zsakot.Egy 10 literes decathlon gyerekhatizsak. 😆
A szurken is jol mutat.
bár kicsit fals lesz az adat mert rengeteg nagyon öreg és/vagy nagyon beteg már idén meghalt
Megint tanultunk valamit.
Oszt még szeptember se nincs. De már a virologiai mérce merkely is emlegeti egyre sürübben, ugyhogy zoli itt nincs mese 😃
Vegyed a tibicsokit