Millió féle paraméter van. Újságírók meg túl hülyék hogy megértsék a különbségeket.
Bármelyik jó. Orosz is, Pfizer is, Astra is. Kínai is. Eltérés statisztikai. Harmadiknak valamilyen eltérőt ajánlott beadatni hogy szélesítsed a védettséget.
De nem oltják magukat a fullhülyék, a DK-ok, a cigányok - szóval a majdani szelekcióval javulni fog a maradék összetételének a minősége (ujjongó szmájli mijafaxé nincs?)
Lányom keze egy tök alap vérvétel után... aki vette, elbaxta, ennyi. Előfordul annál is, aki naponta szúr 50-t. Ronda volt, de pár nap alatt nyomtalanul eltűnt. Nem kell túlreagálni. Nekem vérvétel után 10 perccel már a szúrás helye se nagyon látszott...
ez hibás elmélet mert nem csak a fullhülyék nem oltják magukat, annak lenne csak értelme
a kötelező oltásban én benne lennék
plusz a "csippelésben" is
meg abban is hogy töröljék el a készpénzt, és csak számla legyen, és mindenkinek csak egy
Ezt egy mondatban kifejteni nem lehet és az itteni vitamenet miatt teljesen feleslegesnek is tartom.
Én nem foglalkozok ezzel a ki oltott ki nem oltott kérdéssel ha nem muszáj, ugyanugy állok hozzá mint pl az influenzaoltáshoz. De ami megy ezen a téren mindenhol az már nem normális.
Itt is vannak habzoszáju propagandisták meg vannak akik kivárnak.
Nagyjából 10éve voltam vérvételen, kisasszony nem találta az ereket pedig a holdról is látszik… mozgatta ki-be a tűt aztán megszólalt hogy na miért nem jön ebből, odanéztem, húzta ki a tűt a vérem meg spriccelt… a drága vérem, örökélet forrása.
Azért legyél megértő velük. Nehéz egy igazán jó világjárványt kirobbantani, mert ha túl hatásos akkor az emberek komolyabban veszik, és védekeznek. Ők okosan csinálják.
Ha megnézed mindegyik hullám egyre nagyobb, miközben egyre kevesebb az ellenintézkedés.
Szépen fokozatosan hozzászokott a nép, de közben azért ritkulnak.
Megvárom mit hoz a szeptemberi 4.hullám. Ha nagyon kényszerítenek akkor beoltatom magam, de csak ha tényleg arra billen a mérlegem hogy egyszerűbb az életem ha beoltatom magam, ha nem lesznek komoly hátrányban a kártya nélküliek akkor nem fogom beoltatni magam hiszen voltam beteg, engem nem tett ágyba, teljesen jól átvészeltem. Akkor minek ha nem lettem komolyabban beteg ?!
Nem-nem. Nem az iskolázottsággal keverem. De hagyjuk mert unom ezt a felsöbbrendüségi beállitottságot. Nyilván neked mindenki hülye valamiért, ez már lejött az eddigiekböl.
Mert rettegek a tűtől!! Elég nyomós érv ? 😂
Októberben lejár, ugyhogy vagy veszek egy kártyát, vagy beadatom a Johnsont, hogy csak egyszer lássam azt a kurva tűt.
Nyilván vitatod, hisz ez is egy tény...
Szerintem megint keversz valamit, pl az iskolázottságot kevered az intelligenciával...
Igen, iskola nem kell ahhoz hogy valaki ne legyen hülye, viszont ha hülye vagy akkor lehet bármilyen végzettséged is, azt lehet venni...
Csak egyszer hallanék egy normális érvet (már aki képes rá, szóval lehet, hogy itt rossz helyen kérdezem) hogy miért nem akartok oltást?
- nincs felelősség vállalás
- nincs is kovid, mert én nem láttam
- O1G rajtam ne keressen
- majd én eldöntöm, mi a jó nekem
Persze ezeken a faszságokon kívül valamit...
pedig egész sok felé azt lehet olvasni hogy a ruszki szer a legtutibb
pár hete olvastam hogy a ruszki oltásoknál van a legtőbb biszbasz akármi a szerveztetben
de olvastam olyat is hogy a kínaiban a legkevesebb, de azok valami oknál fogva kevésbé fogy a látszámuk
de olyan is volt hogy a fájzer a fasza mert mégis abban van a legtöbb bizgere
meg olyat is hogy a 2 astra után a kínai lenne a legjobb cucc harmadik oltásnak
akkor most ez hogy van? mert végülis a kutatás és a tudomány csak egységes, akkor hogy van ez a sokféle adat?
Nincs ebben semmi zavaros. A pénzkeresés tudománya sok esetben megkövetel egy minimális intelligenciát...
De belátom, örökölni is lehet, szóval valóban vannak kiskapuk...
Bármelyik jó. Orosz is, Pfizer is, Astra is. Kínai is. Eltérés statisztikai. Harmadiknak valamilyen eltérőt ajánlott beadatni hogy szélesítsed a védettséget.