Nem mint tény közöltem, hanem mint sejtést...
Egy bizonyos szinten sejthetö, hogy valaki nem lehet túl sikeres..
bár igazad van, akkor is örökölhet, szóval nem tudhatom
akkor be kell vezetni a kötelező oltást, nincs kibúvó, mindenkit meg kell bökni
ha ez az egyetlen mód akkor ezt kell tenni, jogalap is van rá ha akarják.....
Hagyd már megint ezt a te többet kereselt 😃 honnan a faszbol tudod ki.mennyit keres itt vagy máshol. A te adod ide meg nem jön csak te ingyen ellátásért.
Mondjuk ö inkább meggyözödésböl oltott, csak rosszul választott mert kurz nem intézte el az orosz vakcina elfogadását igy mégiscsak turkáltatni kell az orrába ha arra akr menni. Ujabb kérdés az oltás politika mentességéröl.
Nagyon jó bolygón élek és el tudom kerülni a hülyéket is...a társadalom meg annyira számíthat rám, hogy még a ti birkaterelöiteket is én pénzelem az adómból...ja mert én fizetek is azt...lehet hogy többet, mint amit te keresel :-) LOL
Szép elméleteket találsz ki, de ha emlékszel, próbáltuk. Nem működött túl jól. Akkor ezt tartottad hülyeségnek.
Az emberek viselkedése miatt az oltás lenne az egyetlen megoldás.
Viszont ahogy korábban kifejtettem szerintem a világ túlnépesedett, és túl sok a hülye.
Amióta elérhető az oltás nekem nincs bajom azzal ha valaki nem akarja oltatni magát.
Nekem megéri, hogy évente újra kell oltatni magam az aktuális mutáció elleni oltással, ha közben ritkulnak a hülyék.
Nem.bizony mert nem vagyok.olyan.birka.mint te. Nézd már meg ebböl az öt és fél milliobol hanyan vették fel azért mert különben valamilyen korlátozás alá esnek és hanyan meggyözödésböl. Meglepödnél.
Egy bizonyos szinten sejthetö, hogy valaki nem lehet túl sikeres..
bár igazad van, akkor is örökölhet, szóval nem tudhatom
ha ez az egyetlen mód akkor ezt kell tenni, jogalap is van rá ha akarják.....
Tombol a nyár
Az orosz csoda nem fele leg annak a követelményrendszernek, aminek a többi megfelel...
A Wuhani állítólagos labor olyan csapnivaló munkát végzett, hogy az már egyenesen szégyen, sértés számukra...
Jajj...
Az emberek viselkedése miatt az oltás lenne az egyetlen megoldás.
Viszont ahogy korábban kifejtettem szerintem a világ túlnépesedett, és túl sok a hülye.
Amióta elérhető az oltás nekem nincs bajom azzal ha valaki nem akarja oltatni magát.
Nekem megéri, hogy évente újra kell oltatni magam az aktuális mutáció elleni oltással, ha közben ritkulnak a hülyék.
Ki gondolta volna?!
LOL